nikos1316 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης τελοσπαντων Αγόρασα iPhone 14 Pro Max πριν ενάμιση χρόνο και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου έχοντας βέβαια πληρώσει και τόσα πολλά χρήματα. Για κακή μου τύχη έπεσε στον νιπτήρα και μετά από λίγες ώρες άσπρισε η οθόνη. Και από τότε, παντού βρίσκω κλειστές πόρτες. Ούτε η επιχείρηση που το αγόρασα ούτε η επιχείρηση που έκανε τη διάγνωση ούτε η ίδια η apple δεν μπορει να κανει τιποτα κανενας!!!! Το κινητο υποτιθεται εχει αδιαβροχοποιηση και μου ειπανε ολοι οτι το ειχα πανω απο μιση ωρα στο νερο, αρα δεν καλυπτει καμια εγγυηση, κατι το οποιο φυσικα και δεν ισχυει. Επισης υποτιθεται οτι απο ΕΕ σαν καταναλωτες εχουμε εγγυηση 2 χρονια απο την αγορα του προιοντος εντος ΕΕ υποχρεωτικη. Που ειναι ολα αυτα? Και γενικα πληροφορηθηκα οτι ολες οι εταιριες κινητων ετσι αντιμετωπιζουν τους καταναλωτες. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 13 hours ago, nikos1316 said: Τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης τελοσπαντων Αγόρασα iPhone 14 Pro Max πριν ενάμιση χρόνο και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου έχοντας βέβαια πληρώσει και τόσα πολλά χρήματα. Για κακή μου τύχη έπεσε στον νιπτήρα και μετά από λίγες ώρες άσπρισε η οθόνη. Και από τότε, παντού βρίσκω κλειστές πόρτες. Ούτε η επιχείρηση που το αγόρασα ούτε η επιχείρηση που έκανε τη διάγνωση ούτε η ίδια η apple δεν μπορει να κανει τιποτα κανενας!!!! Το κινητο υποτιθεται εχει αδιαβροχοποιηση και μου ειπανε ολοι οτι το ειχα πανω απο μιση ωρα στο νερο, αρα δεν καλυπτει καμια εγγυηση, κατι το οποιο φυσικα και δεν ισχυει. Επισης υποτιθεται οτι απο ΕΕ σαν καταναλωτες εχουμε εγγυηση 2 χρονια απο την αγορα του προιοντος εντος ΕΕ υποχρεωτικη. Που ειναι ολα αυτα? Και γενικα πληροφορηθηκα οτι ολες οι εταιριες κινητων ετσι αντιμετωπιζουν τους καταναλωτες. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η εγγύση αφορά κατασκευαστικά προβλήματα και όχι βλάβες με υπαιτιότητα του χρήστη. Είναι σα να σου πέσει κάτω και να σπάσει, κάτι που προφανώς δεν καλύπτει η εγγύηση. Το οτι έχει μια τυπική προστασία από νερό και σκόνη, δεν σημαίνει πως σε καλύπτει η εγγύηση και για αυτα. 1
koutsis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 13 ώρες πριν, nikos1316 είπε Τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης τελοσπαντων Αγόρασα iPhone 14 Pro Max πριν ενάμιση χρόνο και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου έχοντας βέβαια πληρώσει και τόσα πολλά χρήματα. Για κακή μου τύχη έπεσε στον νιπτήρα και μετά από λίγες ώρες άσπρισε η οθόνη. Και από τότε, παντού βρίσκω κλειστές πόρτες. Ούτε η επιχείρηση που το αγόρασα ούτε η επιχείρηση που έκανε τη διάγνωση ούτε η ίδια η apple δεν μπορει να κανει τιποτα κανενας!!!! Το κινητο υποτιθεται εχει αδιαβροχοποιηση και μου ειπανε ολοι οτι το ειχα πανω απο μιση ωρα στο νερο, αρα δεν καλυπτει καμια εγγυηση, κατι το οποιο φυσικα και δεν ισχυει. Επισης υποτιθεται οτι απο ΕΕ σαν καταναλωτες εχουμε εγγυηση 2 χρονια απο την αγορα του προιοντος εντος ΕΕ υποχρεωτικη. Που ειναι ολα αυτα? Και γενικα πληροφορηθηκα οτι ολες οι εταιριες κινητων ετσι αντιμετωπιζουν τους καταναλωτες. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχουν μια τυπική αδιαβροχοποίηση μήπως και γλυτώσεις από καμία βροχή κτλ. Τώρα αν εσύ το έριξες μέσα σε γεμάτο νιπτηρα και χάλασε δεν υπάρχει εγγύηση.
Dinos1973 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 15 hours ago, nikos1316 said: Τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης τελοσπαντων Αγόρασα iPhone 14 Pro Max πριν ενάμιση χρόνο και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου έχοντας βέβαια πληρώσει και τόσα πολλά χρήματα. Για κακή μου τύχη έπεσε στον νιπτήρα και μετά από λίγες ώρες άσπρισε η οθόνη. Και από τότε, παντού βρίσκω κλειστές πόρτες. Ούτε η επιχείρηση που το αγόρασα ούτε η επιχείρηση που έκανε τη διάγνωση ούτε η ίδια η apple δεν μπορει να κανει τιποτα κανενας!!!! Το κινητο υποτιθεται εχει αδιαβροχοποιηση και μου ειπανε ολοι οτι το ειχα πανω απο μιση ωρα στο νερο, αρα δεν καλυπτει καμια εγγυηση, κατι το οποιο φυσικα και δεν ισχυει. Επισης υποτιθεται οτι απο ΕΕ σαν καταναλωτες εχουμε εγγυηση 2 χρονια απο την αγορα του προιοντος εντος ΕΕ υποχρεωτικη. Που ειναι ολα αυτα? Και γενικα πληροφορηθηκα οτι ολες οι εταιριες κινητων ετσι αντιμετωπιζουν τους καταναλωτες. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μια χαρά σου απάντησαν, δεν υπάρχει εγγύηση όταν κάνεις μπάνιο το κινητό.
filip123go Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, billdanos said: Η εγγύση αφορά κατασκευαστικά προβλήματα και όχι βλάβες με υπαιτιότητα του χρήστη. Είναι σα να σου πέσει κάτω και να σπάσει, κάτι που προφανώς δεν καλύπτει η εγγύηση. Το οτι έχει μια τυπική προστασία από νερό και σκόνη, δεν σημαίνει πως σε καλύπτει η εγγύηση και για αυτα. Εχεμ.... Δεν είναι ακριβώς έτσι... Είναι σαν να σου λέει "όσες φορές και να σου πέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει (ορίστε και η πιστοποίηση) , αλλά, αν σπάσει, too bad.." Και δεν είναι "τυπική προστασία" . Έχει πιστοποιήσει IP.! Κάπου δλδ, να ξέρουμε και τι λέμε. TS, όντως δυστυχώς δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Και δεν είναι μόνο η Apple,όλες οι εταιρείες την ίδια προσέγγιση έχουν.. Και πλέον, μετά από 1.5 χρόνο, δεν είναι καν στην επίσημη εγγύηση της apple. Δεν δοκιμάζεις να το βάλεις σε μια σακούλα με ρύζι για 3-4 μέρες μήπως και φτιάξει.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 30 minutes ago, filip123go said: Εχεμ.... Δεν είναι ακριβώς έτσι... Είναι σαν να σου λέει "όσες φορές και να σου πέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει (ορίστε και η πιστοποίηση) , αλλά, αν σπάσει, too bad.." Και δεν είναι "τυπική προστασία" . Έχει πιστοποιήσει IP.! Κάπου δλδ, να ξέρουμε και τι λέμε. TS, όντως δυστυχώς δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Και δεν είναι μόνο η Apple,όλες οι εταιρείες την ίδια προσέγγιση έχουν.. Και πλέον, μετά από 1.5 χρόνο, δεν είναι καν στην επίσημη εγγύηση της apple. Δεν δοκιμάζεις να το βάλεις σε μια σακούλα με ρύζι για 3-4 μέρες μήπως και φτιάξει.... Αρχικά ξεκίνα να διαβάζεις τι ακριβώς σου προσφέρει η συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η οποία πιστοποίηση δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση που σου προσφέρει. Η εγγύηση της apple είναι για έναν χρόνο και έχει άλλον έναν χρόνο αν το πήρε στην ΕΕ. Και πάλι όμως για το είδος της ζημιάς που περιγράφει, δεν καλύπτεται.
filip123go Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, billdanos said: Αρχικά ξεκίνα να διαβάζεις τι ακριβώς σου προσφέρει η συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η οποία πιστοποίηση δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση που σου προσφέρει. Η εγγύηση της apple είναι για έναν χρόνο και έχει άλλον έναν χρόνο αν το πήρε στην ΕΕ. Και πάλι όμως για το είδος της ζημιάς που περιγράφει, δεν καλύπτεται. Edit: άκυρο, τώρα είδα σε ποιον απάντησα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω συζήτηση μαζί σου για την apple. Έχεις σε όλα δίκιο. Η apple είναι η καλύτερη εταιρεία του πλανήτη. Να κόβονται μέρες από τις άλλες εταιρείες και να τις παίρνει σε εκατομμύρια η apple. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2024 από filip123go 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 33 minutes ago, filip123go said: Edit: άκυρο, τώρα είδα σε ποιον απάντησα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω συζήτηση μαζί σου για την apple. Έχεις σε όλα δίκιο. Η apple είναι η καλύτερη εταιρεία του πλανήτη. Να κόβονται μέρες από τις άλλες εταιρείες και να τις παίρνει σε εκατομμύρια η apple. Εγώ πάλι ήξερα πολύ καλά από την αρχή σε ποιον απάντησα.
filip123go Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 29 minutes ago, billdanos said: Εγώ πάλι ήξερα πολύ καλά από την αρχή σε ποιον απάντησα. Good for you..!
geomrk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Ο αδερφός μου με galaxy s24 ultra που το εβαλε σε θαλασσα και μετα χαλασε το ηχειο το πανω,το καλυψε η εγγυηση παντως
koutsis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, geomrk είπε Ο αδερφός μου με galaxy s24 ultra που το εβαλε σε θαλασσα και μετα χαλασε το ηχειο το πανω,το καλυψε η εγγυηση παντως Κάλυψε εγγύηση από θαλασσινό νερό; δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός αν βαριοταν να ασχοληθεί ο υπάλληλος και είπε οκ να τελειώνει 😉 1
vasilllis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δεν ξερω τι ακριβως γραφει στην εγγυηση που προσφερει. Θεωρω οτι αφου το προιον εχει αυτες τις προδιαγραφες θα επρεπε να τις πληρει.Δεν εινα ρολοι να κανεις βουτιες με το κινητό αλλα δεν σε αποτρεπει κιολας.. ΥΓ εχω iphone kai mac αλλα τα στραβα τα βλεπω και τα κανουν ολοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα