Προς το περιεχόμενο

Απο Cosmote σε Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα

Οντας πελατης Cosmote για χρονια , πλεον εχω 100vdsl και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος . Πιανει μια χαρα ταχυτητα γ αυτο που θελω, και δε πεφτει ποτε .Tωρα πληρωνω 34 ευρω.

Στο δρομο μου η κοσμοτε εχει βαλει και οπτικες (καφαο,κλπ) - Περιοχη Ανω Πατησια/Κυπριαδου

Μου εκανε προσφορα μια η Vodafone (λογω οτι εχω κινητο βοντ) που πραγματικα ειναι πολυ καλη :

-Μειον 19 ευρω για (VdSL 100, ιδιο με οτι εχω δηλαδη) - ΤΙΜΗ 15 ευρω/μηνα + 3 παγια δωρο
- Μειον 16 ευρω για FTTH 200 (να μου βαλουν οπτικες) - ΤΙΜΗ 18 ευρω/μηνα + 3 παγια δωρο

Σε νορμαλ συνθηκες με αυτα που διαβαζω θα φοβομουν να αφησω την cosmote

Πιστευετε ειναι τοσο τραγικες οι υπηρεσιες τους που θα πρεπει να το αποφυγω?

Aκομα εχει διαφορα αν κανω αιτηση φορητοτητας ή αν κανω απο την αρχη νεα συνδεση και διακοψω την cosmote? περαν του οτι χανω τον αριθμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, slokie είπε

Kαλησπερα

Οντας πελατης Cosmote για χρονια , πλεον εχω 100vdsl και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος . Πιανει μια χαρα ταχυτητα γ αυτο που θελω, και δε πεφτει ποτε .Tωρα πληρωνω 34 ευρω.

Στο δρομο μου η κοσμοτε εχει βαλει και οπτικες (καφαο,κλπ) - Περιοχη Ανω Πατησια/Κυπριαδου

Μου εκανε προσφορα μια η Vodafone (λογω οτι εχω κινητο βοντ) που πραγματικα ειναι πολυ καλη :

-Μειον 19 ευρω για (VdSL 100, ιδιο με οτι εχω δηλαδη) - ΤΙΜΗ 15 ευρω/μηνα + 3 παγια δωρο
- Μειον 16 ευρω για FTTH 200 (να μου βαλουν οπτικες) - ΤΙΜΗ 18 ευρω/μηνα + 3 παγια δωρο

Σε νορμαλ συνθηκες με αυτα που διαβαζω θα φοβομουν να αφησω την cosmote

Πιστευετε ειναι τοσο τραγικες οι υπηρεσιες τους που θα πρεπει να το αποφυγω?

Aκομα εχει διαφορα αν κανω αιτηση φορητοτητας ή αν κανω απο την αρχη νεα συνδεση και διακοψω την cosmote? περαν του οτι χανω τον αριθμο

Κάνε φορητότητα και θα πάρεις καλύτερη τιμή στη Cosmote. Σε συνδυασμό με ενα Unlimited Red στα 15-18€ αξιζει να πας Vodafone αρκεί να σε καλύπτει εκεί που κινείσαι. Διαφορετικά μένεις Cosmote και ας δίνεις κατι παραπάνω.

• Like 1

Ευχαριστω πολυ,

Εχω ηδη πολυ καλο προγραμμα κινητης vodafone με 13 ευρω το μηνα (30giga , unlimited calls).

Aπλα λογω αυτου μου δινουν επιπλεον το vdsl 1000 αν παω και σταθερο σε αυτους με 15 ευρω το μηνα.    Δηλαδη θα εχω συνολο κινητο/σταθερο με 28ευρω το μηνα.

Η cosmote απο 34 ποσο να το παει ? 25 ? παλι ειναι μεγαλη διαφορα . 

Αυτο που δε ξερω και εξου η ερωτηση:

Tωρα η 100 αρα VDSL cosmote (FTTC) που εχω κλειδωνει πανω απο 90 σταθερα. H kαμπινα του οτε που εβαλαν ειναι στα 30 μετρα απο την πολυκατοικια.

Η vodafone υποσχεται το ιδιο εγγυημενο κλειδωμα στα 93 .Υπαρχει , κατι που μπορει να παει λαθος? 

Το FTTH απλα δεν ειμαι σε φαση ακομα για εργολαβους,διαχειρηστες, τρυπες στο διαμερισμα.... 

• Like 1

• Super Moderators
12 hours ago, slokie said:

Το FTTH απλα δεν ειμαι σε φαση ακομα για εργολαβους,διαχειρηστες, τρυπες στο διαμερισμα.... 

Ίσως όταν αρχίσει επιτέλους το Giga Voucher τον Νοέμβριο να το ξανασκεφτείς, από την στιγμή που με την επιδότηση (8.3 ευρώ/μήνα) θα έχεις πχ στη Vodafone 300Mbps στα  27.6 ευρώ. (τιμές καταλόγου), η οποία λογικά θα γυρίσει και σε 50% upload αντί για 10% που θα έχουν τα μικρότερα πακέτα.

Στις 26/10/2024 στις 8:26 ΠΜ, slokie είπε

Ευχαριστω πολυ,

Εχω ηδη πολυ καλο προγραμμα κινητης vodafone με 13 ευρω το μηνα (30giga , unlimited calls).

Aπλα λογω αυτου μου δινουν επιπλεον το vdsl 1000 αν παω και σταθερο σε αυτους με 15 ευρω το μηνα.    Δηλαδη θα εχω συνολο κινητο/σταθερο με 28ευρω το μηνα.

Η cosmote απο 34 ποσο να το παει ? 25 ? παλι ειναι μεγαλη διαφορα . 

Αυτο που δε ξερω και εξου η ερωτηση:

Tωρα η 100 αρα VDSL cosmote (FTTC) που εχω κλειδωνει πανω απο 90 σταθερα. H kαμπινα του οτε που εβαλαν ειναι στα 30 μετρα απο την πολυκατοικια.

Η vodafone υποσχεται το ιδιο εγγυημενο κλειδωμα στα 93 .Υπαρχει , κατι που μπορει να παει λαθος? 

Αν στο δίνουν στα λεφτά αυτά φεύγεις χθες… δεν θα έχεις θέμα σε γενικές γραμμές 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχω vdsl50 voda με κοστος ~23 το μηνα, ειμαι παλιος συνδρομητης απο εποχες cyta και δυστυχως οι τιμες που μου δινουν με κοπο δε φτανουν αυτες που διαβαζω εδω μεσα που πετυχαινουν αλλοι. Σκεφτομαι να μεταφερω 2 συνδεσεις κινητης απο cosmote στη voda, μαλλον σε προγραμματα unlimited. Ποια θα ειναι μια καλη τιμη για σταθερο+2 κινητα; Θα ημουν ευχαριστημενος με κατι συνδυαστικα γυρω στα 50-55 ευρω το μηνα και ισως και αυξηση ταχυτητας του vdsl στα 100. Αξιζει να επικοινωνησω ή θα μου λενε μονο τις πανακριβες τιμες καταλογου και θα χασω το χρονο μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...