Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, @topos είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Π.χ Και εγώ ήθελα να έχει η μητρική 6 sata και θεώρησα αυτονόητο ότι η Asus x670e prime θα ειχε στα ~350 ευρω(την παραγγειλα πολύ βιαστικά γιατί έτρεχε προσφορά από κοτσοβωλο και την πέτυχα στο 5λεπτο πριν τελειώσει).

Όμως έχει 4 με μάλιστα 2 από αυτά να απενεργοποιουντε εάν βάλεις 4 nvme πανω(επιπλεον ο 1 από τους 4 είναι και pci-e 3.0)

-Τα παραπάνω τα διαπίστωσα αμέσως μετά που έκανα την παραγγελία, αλλά ήταν τόσο καλή η προσφορά που είπα πως στην χειρότερη εάν χρειαστώ επιπλέων θα βάλω καρτα pci-e σε sata-

Που όμως τελικά δεν μου χρειάστηκε και μάλλον έτσι όπως το πάω και οι 4 θα είναι υπερακετοι

Πόσο την πήρες δηλ? γιατί τώρα βλέπω έχει 330.

Εγώ την έχω πάθει αλλιώς.Αρχές καλοκαιριού, πριν βγουν τα χαμπέρια της Intel, στα  Amazon prime deals πήρα την Gigabyte Z790 Aorus Elite AX στα 205 Ευρώ και με προοπτική να κουμπώσει ο 14900... Τώρα σκέφτομαι για την αντίστοιχη σε Χ670 Gigabyte X670 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 Socket | Skroutz.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Vasilis 07 said:

Πόσο την πήρες δηλ? γιατί τώρα βλέπω έχει 330.

Εγώ την έχω πάθει αλλιώς.Αρχές καλοκαιριού, πριν βγουν τα χαμπέρια της Intel, στα  Amazon prime deals πήρα την Gigabyte Z790 Aorus Elite AX στα 205 Ευρώ και με προοπτική να κουμπώσει ο 14900... Τώρα σκέφτομαι για την αντίστοιχη σε Χ670 Gigabyte X670 Aorus Elite AX rev. 1.0 Wi-Fi Motherboard ATX με AMD AM5 Socket | Skroutz.gr

Οχι, γιατί δεν υποστηρίζει pci-e 5.0 στην κάρτα γραφικών.Οχι ότι είναι τρομερό πρόβλημα αλλά για 330 ευρώ θεωρώ αυτονόητο ότι θα πρεπε να έχει.

Όσο το ποσό πήρα εγώ(ακριβώς πριν 1 χρόνο) -αν δεν κάνω λαθος- θαρρώ ~350 από Κοτσοβωλο.Απο άλλου πρέπει να την έβρισκα και στα ~300

Spoiler

Αλλά είχε βγάλει προσφορά 2+1 προϊόντα.Οποτε 350 η μητρική, 350 η 3060 και ~350 ο 7700x θα πλήρωνα ~700ευρω και για τα 3.

Spoiler

Tην προσφορά την πέτυχα στις 23:30 το βράδυ και έληγε στις 00:00 και για να είμαι ειλικρινής έβαλα αρχικά στην παραγγελία την gigabyte που σκέφτεσαι.Ειδα στο καπάκι μετά ότι δεν υποστήριζε pci-e 5.0 ακυρώνω κατευθείαν και 23:58 βάζω καινούργια παραγγελία με την Asus.Μετα τις 00:00 είδα ότι δεν είχε 6 sata αλλά ούτως η άλλως δεν είχε άλλες μητρικές σε αυτά τα χρήματα ο κοτσωβολος για να προσπαθούσα να την ξαναλλαξω.

Spoiler

Όμως δεν είχαν τελικά την cpu και παρόλη την ταλαιπωρια και τις συνεννοήσεις μου βγήκε 350 ευρώ για μητρική και GPU οπότε ήταν super.

Κάτι αντίστοιχο παίχτηκε και με 2η τριπλεττα-> nvme kc3000 ~140, psu bequite 1000 στα 180 και κουτί στα 130 ευρω και δεν είχαν τον nvme οπότε πλήρωσα 180 για κουτί και psu.

Οπότε συνολικά έδωσα για Asus x670e prime, psu be quiet 1000, msi 3060 12gb,coolermaster 694 (θέσεις για 6+ 3.5αρηδες) ~530ευρω απο αρχική Κωτσόβολου  ~1010 ευρώ.

Πρακτικά μετά από δική μου πίεση το 2+1 το κάνανε 1+1 γιατί δεν είχαν διαθέσιμα τα 3α προϊόντα.-Αλλα ξαναλέω έφαγα ώρες σε τηλέφωνα και επισκέψεις σε καταστήματα μέχρι να βγάλω ακρη-

Και αγόρασα από αλλού(πάλι σε προσφορά+κουπόνι~70ευρω skroutz) nvme, cpu 7900x ,96gb ram, thermalright phantom spirit  ~700ευρω.

Οποτε μου βγήκε το pc σύνολο κάτω από  ~1250 ευρω πριν ~ένα χρόνο.

Επεξ/σία από @topos
  • Haha 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, @topos είπε

Οχι, γιατί δεν υποστηρίζει pci-e 5.0 στην κάρτα γραφικών.Οχι ότι είναι τρομερό πρόβλημα αλλά για 330 ευρώ θεωρώ αυτονόητο ότι θα πρεπε να έχει.

Εκ παραδρομής και βιασύνης είπα για Χ670. Κοιτάω σε Χ870 Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7 Motherboard ATX με AMD AM5 Socket | Skroutz.gr

Αλίμονο αν σε νέο socket βάλω προηγούμενη μητρική με παραπλήσια τιμή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα αυτόν τον Μ2 αντάπτορα από το amazon 25E! Δεν έχω μητρική ακόμα για να το δοκιμάσω, αλλά στις κριτικές όλοι έλεγαν ότι παίζει απροβλημάτιστα. Μόνο θέλει να βάλεις τα καλώδια πριν το βάλεις στη μητρική για να μη σπάσει με το βάλε-βγάλε. 

20241119_120753.jpg

• Like 1
Δημοσ.
On 19/11/2024 at 13:12, sattack said:

Τελικά πήρα αυτόν τον Μ2 αντάπτορα από το amazon 25E! Δεν έχω μητρική ακόμα για να το δοκιμάσω, αλλά στις κριτικές όλοι έλεγαν ότι παίζει απροβλημάτιστα. Μόνο θέλει να βάλεις τα καλώδια πριν το βάλεις στη μητρική για να μη σπάσει με το βάλε-βγάλε. 

20241119_120753.jpg

Κάνε τον κόπο και κάνε ένα ποστ μετά που θα παραλάβεις μητρική και κουμπωσεις τους δίσκους πάνω εάν είναι οκ, εάν πιάνουν την αναμενόμενη ταχύτητα κοκ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...