dchatz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Ένας γνωστός έχει κλείσει τα φορολογικά του βιβλία ως ελευθερος επαγγελματίας και δουλεύει ως υπάλληλος εδω και χρόνια. Πρόσφατα του έκατσε μια καλή δουλειά με αμοιβή κοντά στα 5000 € και αναρωτιέται τι να κάνει γιατί θα πρεπει να κόψει τη δουλειά τιμολόγιο (δε γίνεται μαύρα με τίποτα). Κάποιος του σφύριξε για το https://www.remotify.co/el/ Επειδή ως μηχανικός εγώ (ελευθερος επαγγελματίας) ασχολούμαι αρκετά με τα φορολογικά θέματα με ρώτησε αν το ξέρω και τι άποψη έχω. Ρίχνοντας μια ματιά μου φαίνεται αδύνατο να δουλέψει αυτό για τα ελληνικά δεδομένα. Ίσως σε διεθνές επίπεδο να λειτουργούσε αλλά με τους ελληνικούς νόμους το βλέπω σχεδόν αδύνατο. Σου δίνει λέει τη δυνατότητα να εκδόσεις τιμολόγιο χωρίς να έχεις δικά σου βιβλία. Το ξέρει κανείς αυτό; Έχει κανείς ιδέα αν μπορεί να δουλέψει; Σε κάποιον προγραμματιστή π.χ. που κάνει δουλειά για μία εταιρεία στην Ινδία π.χ. πιθανό να έπαιζε, γίνεται όμως κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;
Give-me-a-hit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου αφου μεχρι 10 χιλιαδες τον χρονο υπαρχει δυνατοτητα χωρις να εχεις εταιρια στην ελλαδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα