ManoukasD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αγορά Hyundai i20 2021-2022 1000 Κυβικά - 100 άλογα ή 1200 κυβικά 83-85 άλογα. Τι προτείνετε μεταξύ των 2 ; Γενικά δεν κάνω πολλά ταξίδια και είμαι περισσότερο μέσα στην πόλη αλλά θέλω να πάρω ένα αμάξι που θα βγάλω χρόνια. Προέρχομαι απο άλλη εταιρία τρικύλινδρο παλιάς χρονολογίας (δεν είχα την καλύτερη εμπειρία) και επειδή το hyundai i 20 1000 κυβικά βγαίνει μόνο σε τρικύλινδρο, αυτό με τρομάζει λίγο. Υπάρχει φόβος ; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerrybezhani Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Επειδη έχω οδηγήσει και τα 2 με κλειστα τα μάτια παρε το 1000 με τα 100 αλογα. Το 1200 δεν εχει τουρπο και ειναι ψιλο "ψωφιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Πιο πολλά άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Αν θέλεις να το κρατήσεις καιρό, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας είναι μάλλον πιο σοφή επιλογή σε επίπεδο αξιοπιστίας, ειδικά αν δεν σε νοιάζει να βάζεις "φωτιά" στην άσφαλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα