nick_gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να βρίσκω τον κωδικό σε αρχεία .xls ? εφόσον υπάρχει κάποιο δωρεάν ακόμα καλύτερα:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να βρίσκω τον κωδικό σε αρχεία .xls ?εφόσον υπάρχει κάποιο δωρεάν ακόμα καλύτερα: Για δωρεάν δυστυχώς δεν ξέρω κάτι. Αλλά για εφαρμογές του Office υπάρχει πάντα το Advanced Office Password Recovery (shareware). Το θέμα είναι, όπως θα σου πουν και περισσότερο 'ψαγμένα' μέλη εδώ, ότι αν πας με brute-force attack μπορεί να πάρει αρκετό καιρό για να βρεθεί το pass (έως και χρόνια)...
nick_gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 xronia gia 1 password? thn exw vapsei dhladh!
gv Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να βρίσκω τον κωδικό σε αρχεία .xls ?εφόσον υπάρχει κάποιο δωρεάν ακόμα καλύτερα: to kalytero programma gia na spaei kodikous (for open) sto excel einai to "guaexcel" to opoio spazei opoiodipote password "for open" se peripou 10 meres (sto excel 2000 kai palaiotera ... den 3ero gia to excel 2002 xp) tora ... an 9es programataki gia na spazeis tous kodikous se sheets kai workbooks yparxoun polla kai free ... px excel password remover ... http://www.elkraft.ntnu.no/~huse/xlpassword.htm ps panta gia dika sou arxeia pou exeis 3exasei to pass ...
gdp77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Και όλα αυτά με τη normal κρυπτογράφηση του excel έτσι? Αν κάποιος έχει επιλέξει DSS ή AES κτλ. ξέχνα το άνοιγμα αρχείου με τα προγραμματάκια που κυκλοφορούνε.
nick_gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 8a dokimasw kai 8a sas pw ti katafera...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.