Homecinemakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Καλημέρα. Χθές βράδυ ξαφνικά το mini pc σταμάτησε να δουλεύει. Βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φώτο. Ότι και να έκανα στα παράθυρα που βγάζει, δεν μπορώ να το διορθώσω. Τι προτείνετε; Κάποιος γνώστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δοκίμασε Troubleshoot, μετά startup options (ή όπως το έχει στα Αγγλικά) και στην επανεκκίνηση μπες safe mode with command prompt. Αν μπει εκεί δώσε DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και όταν τελειώσει sfc /scannow και μετά επανεκκίνηση. Αν δεν μπαίνει safe mode, άνοιξε command prompt από το troubleshoot και δώσε μόνο την sfc μήπως στρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκίμασε Troubleshoot, μετά startup options (ή όπως το έχει στα Αγγλικά) και στην επανεκκίνηση μπες safe mode with command prompt. Αν μπει εκεί δώσε DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και όταν τελειώσει sfc /scannow και μετά επανεκκίνηση. Αν δεν μπαίνει safe mode, άνοιξε command prompt από το troubleshoot και δώσε μόνο την sfc μήπως στρώσει. Πάντως όπως βλέπεις αυτές τις οθόνες, θα βρεθεί λύση ή μπορεί να είναι και σοβαρό; Σε λίγο θα είμαι στον υπολογιστή και θα κάνω τις ενέργειες που μου είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κάνε αυτά και βλέπουμε. Στη χειρότερη να κάνεις φορμάτ, εκτός αν έχει πρόβλημα ο δίσκος. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Λοιπόν, μου βγάζει αυτό μέσα στο troubleshoot και μετά πατώντας το Advanced βγάζει την 2η φώτο. Πως συνεχίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) επιλεγεις startup settings (απο φωτο 2 που ποσταρες) , στην επομενη εικονα που θα δεις επιλεγεις safe mode with command prompt (πληκτρολογοντας 6 η F6) και κανεις τα βηματα που σου ειπε ο micos000 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από stra777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, stra777 είπε επιλεγεις startup settings (απο φωτο 2 που ποσταρες) , στην επομενη εικονα που θα δεις επιλεγεις safe mode with command prompt (πληκτρολογοντας 6 η F6) και κανεις τα βηματα που σου ειπε ο micos000 Τέλεια. Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις, θα το δω την Τρίτη διότι τότε θα είμαι ξανά στον υπολογιστή λόγω εκτάκτου ταξιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα