jek20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Είμαι σε αναζήτηση για να αλλάξω τις μπαλκονοπορτες και τα παραθυρα στο σπιτι, και είδα οτι τα Leroy Merlin έχουν PVC κουφώματα κατα παραγγελιά, μάρκας Artens. Θα με βολεύε πολύ μιας και έχω Leroy κοντά στο σπίτι, όποτε μπορώ να πεταχτώ για κλείσω ραντεβού να έρθουν να μετρήσουν. Εχει βάλει κάνεις; Αξίσουν ή να κοιτάξω για αλουμινιού αλλού; Επίσης κάνουν καλή εγκατάσταση αυτοί του Leroy ή τσαπατσουλιές; Τα θέλω κυρίως για να κόβουν τον θόρυβο απο τον δρόμο κάτω, και για καλύτερη θερμομόνωση σε σχέση με αυτές τις ξύλινες πόρτες/παράθυρα με την φλούδα τζάμι που έχω τώρα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από jek20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 6 hours ago, jek20 said: Είμαι σε αναζήτηση για να αλλάξω τις μπαλκονοπορτες και τα παραθυρα στο σπιτι, και είδα οτι τα Leroy Merlin έχουν PVC κουφώματα κατα παραγγελιά, μάρκας Artens. Θα με βολεύε πολύ μιας και έχω Leroy κοντά στο σπίτι, όποτε μπορώ να πεταχτώ για κλείσω ραντεβού να έρθουν να μετρήσουν. Εχει βάλει κάνεις; Αξίσουν ή να κοιτάξω για αλουμινιού αλλού; Επίσης κάνουν καλή εγκατάσταση αυτή του Leroy ή τσαπατσουλιές; Τα θέλω κυρίως για να κόβουν τον θόρυβο απο τον δρόμο κάτω, και για καλύτερη θερμομόνωση σε σχέση με αυτές τις ξύλινες πόρτες/παράθυρα με την φλούδα τζάμι που έχω τώρα. Οι μισες πολυκατοικιες στην ελλαδα μετα το 2000 ειναι με κουφωματα απο βαλκανικες χωρες λογο τιμης. Στα κουφωματα εφοσον η ποιοτητα ειναι αποδεκτη, η τοποθετηση ειναι αυτη που παιζει μεγαλο ρολο. Δυστυχως στην ελλαδα οι μαστορες που τα τοποθετουν στην πλειοψηφια τους ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όπως είπε ο jek20. Όλες οι εταιρείες σου δίνουν χαρακτηριστικά. Το 95% είναι ο μάστορας που θα συναρμολογήσει και βάλει... Εγω προσωπικά δεν θα έπαιρνα απο Leroy. Θα έψαχνα επιβεβαιωμένα καλό μάστορα για αρχή και μετά θα έβλεπα τι πουλάει και πόσο. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επειδή πρόσφατα άλλαξα κάποια από τα κουφώματα στο πατρικό μου κ πέρασα από το Leroy Merlin μπορώ να πω ότι μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση. Βέβαια θα πληρώσεις από την μέτρηση των κουφωμάτων έως κ την παράδοση όλα κοστολογημενα. Άλλα από την άλλη η τοποθέτηση γίνεται από συνεργείο με απόδειξη κ εγγύηση. Εγώ είχα αποφασίσει να αγοράσω από αυτούς αρχικά, πλήρωσα για να έρθουν για μέτρηση των ανοιγμάτων, κάτι που έγινε εντός μιας βδομάδας, έπειτα μου ήρθε η προσφορά, αλλά στην πορεία βρήκα έναν φτηνότερο μάστορα κ πήγα εκεί. Στον φθηνότερο μάστορα το μόνο που γλύτωσα ήταν το ΦΠΑ ουσιαστικά μιας κ ούτε απόδειξη έκοψε ούτε εγγύηση έδωσε, τουλάχιστον επίσημα. Οπότε θεωρώ ότι οι τιμές τους είναι πολύ λογικές για την ποιότητα που προσφέρουν. Πάντως από την έρευνα αγοράς που έκανα το Leroy είχε την καλύτερη τιμή στα κουφώματα που ζητούσα ( με ΦΠΑ). Σε άλλους που ρώτησα ήταν ακριβότεροι ( χωρίς ΦΠΑ) και με παράδοση οπότε.... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από bill999r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα