Προς το περιεχόμενο

Importation a url in excel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αν δεν πρέπει να γραφτεί σε αυτό το section παρακαλώ να με ενημέρωσετε που πρέπει να το μεταφέρω.

Θα ήθελα την βοήθεια σας, θέλω από μια σελίδα του ιντερνετ (php) που έχει username and password να εισάγω ολα τα δεδομένα σε excel. Γίνεται?

Το προσπάθησα με Data -> import for web...μου δείχνει στο web view τα πεδια username password αλλα δεν εχω δυνατότητα να κάνω κάτι. 

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να προχωρήσω? Δυστυχώς την σελίδα δεν μπορώ να την αναφέρω καθώς είναι εταιρική και απαγορεύεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εννοείς έχεις μια σελίδα php που σου έχει μια λίστα με usernames και passwords και θέλεις αυτά να τα μεταφέρεις σε excel; Και όλο αυτό είναι εταιρικό;

Δημοσ.

Καλημέρα σας, είναι σελίδα που μπαίνεις με username κ password κ μετά επιλέγεις απο λίστα το κάθε ειδος που θες για να δεις το τελευταίο artwork... επειδή δεν εχει export κ η γκάμα ειναι πολλά, ψαχνω ενα προς ενα το ειδος  που θελω...ενω με ενα export κ vlookup θα επαιρνα τα δεδομενα που θελω.

Αν παραβιαζω κάποιον κανονα, παρακαλω να διαγραφή από την διαχείριση.  Δεν αφορά υποκλοπή..την ζωή πιο εύκολη θελω να κανω και ψαχνω τρόπο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...