Προς το περιεχόμενο

Το Joker: Folie à Deux έρχεται στις οικιακές οθόνες μετά την αποτυχία του στο box office

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) Μιουζικαλ.

β) Το πρώτο υποτίθεται ήταν η αρχή της ιστορίας του Joker. Στο δεύτερο περιμέναμε την συνέχεια της ιστορίας και την εξέλιξη του Joker και αντί αυτού μας δώσανε τον εξευτελισμό ενος άσχετου ανθρωπάκου.

Τι άλλο να πει κανείς. Έπρεπε να κόψει ακόμα λιγότερα εισιτήρια, αλλά πολλοί την πάτησαν γιατί δεν διάβασαν κριτικές.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το πρώτο άθλιο ήταν, απορώ πως έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, για τα δικά μου γούστα δεν βλεπόταν. Αρπαχτές είναι που προσπαθούν να πατήσουν πάνω στην ερμηνεία του Heath Ledger για να βγάλουν κάνα ψιλό.

• Like 1
  • Thanks 4
  • Confused 4

To 1o δε μου άρεσε, εκτός ίσως από το τέλος. Πολύ κλ@ψομουνίαση για την "άδικη κοινωνία".

Το 2ο βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι μιούζικαλ!

• Haha 2

48 λεπτά πριν, kurkosdr είπε

Παίδες η ταινία πάτωσε επειδή το έκαναν μούσικαλ. Για κάποιον σαν εμένα που δεν του αρέσει το είδος, το μούσικαλ είναι μια ταινία που κάθε λίγο και λιγάκι κόβεται το pacing και αρχίζουν κάτι τύποι να τραγουδάνε, να τραγουδάνε, να τραγουδάνε... και μετά από λίγα λεπτά πάλι τα ίδια. Υπάρχει και κόσμος στον οποίο αρέσουν τα μούσικαλ, αλλά δεν το διαφήμισαν ως τέτοιο, άρα οι φίλοι των μούσικαλ δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε.

Τώρα ο λόγος που πάει στο streaming είναι απλός: it's content after all, add it

Α δεν έμαθες τα νέα; Σύμφωνα με κάποιους δεν είναι μιούζικαλ 😂

• Haha 6

Το πρώτο ήταν ταινιαρα και ήταν έτσι φτιαγμένο που δεν χρειαζόταν sequel. 
αλλα θέλανε να αρμέξουν την αγελάδα και την πάτησαν. 
Καλυτερα όμως γιατί έτσι θα πάρει αξία η πρώτη ταινία. 

• Like 3

Μεσημέρι μη το βάλουν μόνο γιατί θα του πάρει τα σωβρακα το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

1 ώρα πριν, kurkosdr είπε

Παίδες η ταινία πάτωσε επειδή το έκαναν μούσικαλ. Για κάποιον σαν εμένα που δεν του αρέσει το είδος, το μούσικαλ είναι μια ταινία που κάθε λίγο και λιγάκι κόβεται το pacing και αρχίζουν κάτι τύποι να τραγουδάνε, να τραγουδάνε, να τραγουδάνε... και μετά από λίγα λεπτά πάλι τα ίδια. 

Έβγαλα το la la land στο τέταρτο. Θα σέβεσαι! 😛

• Haha 8

Το πρώτο για μένα που δεν βλέπω superhero movie ούτε για δείγμα, δεν ξέρω καν ούτε περί τίνος πρόκειται, την γενική ιδέα, όταν μιλάμε για Marvel και DC universes (δεν ξέρω καν που υπάγεται από τα 2 το joker χαχ), ήταν πάρα πολύ καλό, δεν χρειαζόταν να ξέρω 3 δεκαετιες back story και απλά πραγματευόταν πάρα πολύ ωραία έναν άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα παραγκωνισμένο από την κοινωνία. Το 2ο θα το δω τώρα που βγήκε VOD αλλά αν είναι μιούζικαλ χ.. ψηλά και αγνάντευε

• Like 4

5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Έχεις μια πρώτη ταινία που πάει τάπα σου φέρνει πολλά λεφτά και Όσκαρ.. 

Και πας και βγάζεις την πατάτα της χρονιάς πας και κάνεις μιούζικαλ χωρίς κανένα λόγο και νόημα...  Καλά να πάθει για  την αποτυχία του, ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε και κακώς πήγαν και αυτοί.. 

Ποια επιτυχία του ;
Άπατο πήγε και ουτε τα έξοδα του ντιλιβερά δεν έβγαλαν !

4 ώρες πριν, nickolas είπε

To 1o δε μου άρεσε, εκτός ίσως από το τέλος. Πολύ κλ@ψομουνίαση για την "άδικη κοινωνία".

Το 2ο βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι μιούζικαλ!

Είναι μιουζικαλ .
Μάλλον δεν το είδες.
Και επισημά η παραγωγή αλλά και η εταιρία διανομής στην κατηγορία μιουζικαλ το βάζουν (και καλά κάνουν)

Εσυ μπορεί να λες οτι και τα πορτοκάλια είναι μήλα αλλά δεν εχεις δίκιο.

• Like 1

• Super Moderators

Κλασικό παράδειγμα άγνοιας του κοινού! Έκανε πως δεν έβλεπε παντού πως η ταινία είναι MUSICAL και πήγαινε και καθόταν στην αίθουσα του κινηματογράφου περιμένοντας να δει μια ταινία δράσης με τον Τζόκερ και τον ...Μπάτμαν (ή στην καλύτερη τη συνέχεια της προηγούμενης)! Και βγαίνοντας από την αίθουσα έβαζε και ένα αστεράκι, γιατί είδε τελικά την Gaga να τραγουδάει.

Συμπέρασμα: Το βλέπετε λάθος! 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...