cpc464 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, anonymous999 είπε Ναι, το έβγαλε ο χασάπης, γιατί όπως βλέπεις όλοι οι άλλοι δεν ασχολούνται με ρητά και αποφθέγματα όταν γεμίζουν το ηλεκτρονικό τους καλάθι. Το βλέπω στην πραγματική ζωή, ενα ποιοτικό εργαλείο κάνει χιλιάδες χρήσεις, ενα φθηνό μου μένει στο χέρι μετά απο 2-3 και δεν κάνει απόσβεση ούτε την αγορά του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 14 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentas11 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Η Αμερικάνικη Amazon πάει να ανταγωνιστεί τους κινέζους πηγαίνοντας την παραγωγή στην Κίνα. Εντάξει να μας εξηγήσει κάποιος πως μέσα στον εμπορικό πόλεμο Αμερικής-Κίνας νομίζουν οτι θα χτυπήσουν τους κινέζους φέρνοντας ακόμα περισσότερη δουλειά σε αυτούς. Το μόνο που βλέπω είναι να τα κονομάει η Amazon και όχι και πολύ γιατί όπως έχουν αναφέρει και άλλοι εδώ η σελίδα της έχει και δομικά θέματα. Παρεμπιπτόντως μόλις βγει ο Τράμπ θα επιβάλει τίποτα δασμούς σε οτιδήποτε κινέζικο στο 100% και ο καναπές θα πάει στα 40$.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Αυτό που "λατρεύω" είναι πως στην Ε.Ε. υπάρχει αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά τα υλικά παραγωγής υπό την "βιώσιμη" φρενίτιδα, ανεβάζοντας το κόστος, ενώ την ίδια στιγμή οι σαβουροεισαγωγές δεν έχουν κανένα περιορισμό. Δηλαδή η Ασία παράγει με όποιαδήποτε υλικά χωρίς καν προδιαγραφές ασφαλείας (πχ πλαστικά καλαμάκια, παιχνίδια, ρούχα κλπ κλπ) αρκεί να είναι φθηνά. Μήπως θα έπρεπε να φορολογηθούν με "φόρο επιστροφής αποβλήτων" πίσω στην Ασία? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εξωτική μαναβική θα έχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μονο Shein. Τεραστια οικονομια ψωνιζοντας απο εκει. Και σε οσους τους ειπα και ψωνιζουν απο εκει, με ευγνωμονουν! Ντυθηκε και ψωνισε κι ο φτωχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 40 minutes ago, cpc464 said: Το βλέπω στην πραγματική ζωή, ενα ποιοτικό εργαλείο κάνει χιλιάδες χρήσεις, ενα φθηνό μου μένει στο χέρι μετά απο 2-3 και δεν κάνει απόσβεση ούτε την αγορά του. Μα δεν διαφωνώ, ειδικά για εργαλεία κι εγώ τα καλά παίρνω, αλλά υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια άλλοι που διαφωνούν, και όπως βλέπεις αυτούς κυνηγάει το Αμαζον, όχι εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Το πρόβλημα είναι επομένως η χαμηλή ποιότητα προϊόντων, η απουσία προδιαγραφών ασφάλειας και η μείωση πρώτων υλών με επικίνδυνες ουσίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Λογικά θα είναι έπιπλα που τα πήρανε από τον δρόμο, από παλιατζήδες η κέντρα ανακύκλωσης. Από τίποτε βιομηχανίες επίπλων που μπορεί να έκλεισαν και ξεπούλησαν με μεθόδους του στυλ το αφεντικό τρελαθηκε. Ότι και να μας πουν απλά δεν βγαίνουν τα λεφτά. 2 ώρες πριν, mindreader είπε Μονο Shein. Τεραστια οικονομια ψωνιζοντας απο εκει. Και σε οσους τους ειπα και ψωνιζουν απο εκει, με ευγνωμονουν! Ντυθηκε και ψωνισε κι ο φτωχος! Καλά η οικονομία δεν μου λέει κάτι. Η ποιότητα και η αντοχή των ρούχων με νοιάζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anetos23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μπορείς να κάτσεις πάνω? 🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos9910 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Έχω κάνει ήδη προπαραγγελια... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Καποτε ειχα δει, οτι υπαρχουν foldable paper furniture! Και βλεπω οτι πχ εδω φερνει και αποτελεσματα: https://www.alibaba.com/product-detail/ihpaper-Triple-Folding-Bench-Home-Furniture_1601055486925.html?spm=a2700.7724857.0.0.7cf55dfdLxZcSt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talosah64 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 11 hours ago, cpc464 said: Στο χωριό μου έλεγαν, "το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε." κάποιος λόγος υπήρχε που βγήκε αυτό το ρητό. Καπου εχω διαβασει ενα αντιστοιχο μ αυτο.."ειμαι πολυ φτωχος για να ξοδευω τα χρηματα μου σε φτηνα πραγματα"..!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Εμένα η "απορία" μου είναι γιατί δεν βάζουν κανόνες στις εισαγωγές ώστε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα να έχουν πιστοποιήσεις ποιότητας και ακόμα πιο σημαντικό πιστοποιήσεις συνθηκών παραγωγής;;; πχ στα οχήματα πως κόβουν τα tesla cybertruck (Για να μη λέτε ότι λέω μόνο εναντίον του) και απο την άλλη αφήνουν προϊόντα με καρκινογόνες ουσίες ή επικίνδυνες μπαταρίες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Εμένα η "απορία" μου είναι γιατί δεν βάζουν κανόνες στις εισαγωγές ώστε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα να έχουν πιστοποιήσεις ποιότητας και ακόμα πιο σημαντικό πιστοποιήσεις συνθηκών παραγωγής;;; πχ στα οχήματα πως κόβουν τα tesla cybertruck (Για να μη λέτε ότι λέω μόνο εναντίον του) και απο την άλλη αφήνουν προϊόντα με καρκινογόνες ουσίες ή επικίνδυνες μπαταρίες; Γιατί φίλε μου αυτά είναι επίσημα εισαγώμενα προϊόντα με αντιπροσωπίες υπαλλήλους κλπ…. η παγκοσμιοποιημένη αγορά έχει πολλές γκρίζες ζώνες όπως πχ στην περίπτωση του Amazon που πολλοί πωλητές ουσιαστικά δεν είναι καν σε ευρωπαϊκό έδαφος και κατ’ επέκταση δεν υπόκεινται σε κανέναν ευρωπαϊκό νόμο και έλεγχο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα