stam28 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι νέος συνδρομητής δορυφορικού πιάτου nova. Βλέπω τα πάντα χωρίς καμία διακοπή με το πιάτο, μόνο που έχει μια απλά καλή έως μέτρια ποιότητα εικόνας. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Αν βάλω το eon box για να βλέπω μέσω streaming (έχω 100αρα cosmote 77 download 11 upload) πιστεύετε θα έχω καλύτερη εικόνα; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από stam28
bstefos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπέρα αγαπητέ μου φίλε. Εάν το προβλημά σου είναι μόνον η εικόνα μείνε στο πιάτο. Φυσικά μην ξεχνάς ότι παίζει ρόλο και η τηλεόραση καθώς και κάποιες άλλες παράμετροι.Το μόνο πρόβλημα του πιάτου είναι ότι κατω απο καταρακτώδη βροχή σου κόβει το σήμα.
Mr_Terror Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ Μια ερώτηση οποίος ξέρει.Ειμαι νόβα,. Μέσω δορυφόρου βλέπω τα κανάλια.Θελω να βάλω οπτική 200αρα, και μου λέει η νόβα ότι στην 200αρα θα με γυρίσουν από πιάτο σε ίντερνετ για τα κανάλια, και αν θέλω να κρατήσω το πιάτο έχει χρέωση 6 ευρώ το μήνα επιπλέον.Ισχυει αυτό που μου είπε η νοβα ; εγώ θέλω να κρατήσω το πιάτο.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 04:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:46 μμ On 16/11/2024 at 11:37, Mr_Terror said: Μια ερώτηση οποίος ξέρει.Ειμαι νόβα,. Μέσω δορυφόρου βλέπω τα κανάλια.Θελω να βάλω οπτική 200αρα, και μου λέει η νόβα ότι στην 200αρα θα με γυρίσουν από πιάτο σε ίντερνετ για τα κανάλια, και αν θέλω να κρατήσω το πιάτο έχει χρέωση 6 ευρώ το μήνα επιπλέον.Ισχυει αυτό που μου είπε η νοβα ; εγώ θέλω να κρατήσω το πιάτο. δεν βρισκω λογο να κρατησεις το πιατο.σιγα σιγα για καταργηση θα πανε.η τεχνολογια προχωραει
ksessalonikios Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 πμ για να καταργηθεί ο δορυφόρος έχουμε πολλλαααα χρόνια ακόμα. Εγώ πριν 2 χρόνια όταν έκανα την μετάβαση από adsl σε ftth δεν μου ειπαν κατι σχετικό, ακομα με το πιατο ειμαι.
gkat2829 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:43 μμ Καλησπερα. Δουλευω στην Cosmote και ξερω. Το δορυφορικο τουλαχιστον της δικης μας εταιρειας δεν θα καταργηθει για τα επομενα 15 τουλαχιστον χρονια.
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:52 μμ 5 hours ago, ksessalonikios said: για να καταργηθεί ο δορυφόρος έχουμε πολλλαααα χρόνια ακόμα. Εγώ πριν 2 χρόνια όταν έκανα την μετάβαση από adsl σε ftth δεν μου ειπαν κατι σχετικό, ακομα με το πιατο ειμαι. για αυτο ειπα αργα αργα.το ιδιο και ο χαλκος θα καταργηθει σιγα σιγα. εφοσον πλεον βαζεις 100-200-300-500-1000Mbit δεν βρισκω λογο προσωπικα να ΜΗΝ παω σε iptv και να εχω πιατο. 2 hours ago, gkat2829 said: Καλησπερα. Δουλευω στην Cosmote και ξερω. Το δορυφορικο τουλαχιστον της δικης μας εταιρειας δεν θα καταργηθει για τα επομενα 15 τουλαχιστον χρονια.
ksessalonikios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ 22 λεπτά πριν, poulinos είπε εφοσον πλεον βαζεις 100-200-300-500-1000Mbit δεν βρισκω λογο προσωπικα να ΜΗΝ παω σε iptv και να εχω πιατο. Κι όμως υπάρχει ο βασικότερος λόγος, σταθερότητα. Στο δορυφόρο άντε να μην έχεις σήμα σε εξτριμ καιρικες συνθήκες, στην iptv διαβάζεις συχνά σχόλια για διακοπές, πεσμένη ποιότητα κλπ. Εδώ κοτζάμ νετφλιξ και δεν άντεξε μόλις ανέβηκε η κίνηση.
Mr_Terror Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ (επεξεργασμένο) λαθος τοπικ παιδια συγνωμη Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:46 μμ από Mr_Terror 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:31 μμ 7 hours ago, ksessalonikios said: Κι όμως υπάρχει ο βασικότερος λόγος, σταθερότητα. Στο δορυφόρο άντε να μην έχεις σήμα σε εξτριμ καιρικες συνθήκες, στην iptv διαβάζεις συχνά σχόλια για διακοπές, πεσμένη ποιότητα κλπ. Εδώ κοτζάμ νετφλιξ και δεν άντεξε μόλις ανέβηκε η κίνηση. το προβλημα σε iptv ειναι γενικοτερα σε extreme events οπως λες και εσυ σε extreme καιρο. οταν ξαφνικα πανε τοσα ατομα να δουν κατι. οπως ειχε γινει και κατι παρομοιο οταν ξεκινησε ο covid και ολοι ηταν σπιτια. εκει εριξαν ποιοτητα,αναβαθμισαν υποδομες σιγα σιγα κτλ. ολα γενικοτερα εχουν προβλημα σε μαζικη ζητηση.γινεται σεισμος και οι κυψελες πιταρουν. τιποτα δεν εχει φτιαχτει για να αντεξει μαζικη κινηση. και να σου πω την αληθεια δεν θα σκασουν κιολας. οι αναβαθμισεις κοστιζουν και αν το προβλημα ειναι μια φορα το χρονο που λεει ο λογος ξερεις ποσο θα ασχοληθουν. επισης πεσμενη ποιοτητα μπορει να εχει ςκαι για αλλους λογους.να πας να δεις 4κ με 5 mbit συνδεση.να εισαι ασυρματα σε μεγαλη αποσταση ή στα 2,,4 ghz. κτλ κτλ. δεν θελω να το χαλασω αλλα πολλα πραγματα θα συνεχιζουν μεχρι να διακοπουν τελειως α.χαλκος στις τηλεπικοινωνιες. β.δορυφορικο για iptv. γ, tdm τηλεφωνια.ολοι βγαινουν και λενε οτι το voip το ενα το voip το αλλο.αμα κοπει το ρευμα δεν εχω τηλεφωνο,αμα εχω αποσυνδεσεις δεν εχω τηλεφωνο κτλ.ολα πανε στο voip και στην οπτικη ειτε το θελει ο κοσμος ειτε οχι.και οι παροχοι σιγα σιγα θα το γυρισουν σε iptv. η nova το ξεκινησει κατα κυριο λογο σε αθηνα και γενικα παντου εκτος των νησιων. σιγα σιγα θα παει και εκει. δεν θα πω αν ειναι καλυτερο ή οχι(δεν βλεπω tv).απλα λεω το οτι θα γινει σιγα σιγα ειδικα οσο πανε ολα ftth και δινουν και μεγαλυτερες ταχυτητες.
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Όταν γυρνάς σε οπτική υποχρεωτικά η τηλεφωνία γίνεται voip ;
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 28 λεπτά Δημοσ. πριν από 28 λεπτά Σε ευχαριστω, κατι τελευταιο πριν κανω την κινηση για οπτικη.Σε πιο σημειο του σπιτιου σου βαζουν το τερματικο της οπτικης?Εγω που θελω στο δωματιο μου μπορει να φτασει εκει η οπτικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα