tzotzo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 hour ago, OxiGiannisGiannakis said: εδω στο εξωτικο UK εφαγα πιρογυρο μεσαιου μεγεθους με τιμη 11 λιρες. Το λες και ληστεια. Αλλα καπου εκει παιζει και εδω η αγορα πλεον. εσυ και η αλλη που λεει το μπεργκερ, μπουρκερρρρρρρρ 2 minutes ago, valkon said: Ενώ τον πήγαινα (σχετικά) αυτό τον σεφ, μετά από αυτό το βίντεο κατάλαβα ότι είναι παιδί άλλης κοινωνικής βαθμίδας και βγήκε να μας μαλώσει. Καλά κάνουν και τον κράζουν στα σχόλια και το 1/3 είναι dislikes. βασικα δεν το εκανε επειδη ειναι αλλης κοινωνικης βαθμιδας αν και φερνει σε λιγο ΒΠ κωλοπαιδο. Το εκανε γιατι αν συνεχισει να δοκιμαζει σουβλακια, τα 2/3 των σχολιων απο κατω, θα λενε οτι ειναι πανακριβα. Οποτε θα καθεται σε καθε βιντεο να εξηγει γιατι κανει τοσο το τυλιχτο που δοκιμασε. Χωρια που τωρα τελευταια ολα τα βγαζει 9/10
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 10 minutes ago, NiKoSmile said: Ο εν ελλάδι που είναι και ο πιο ποιοτικός δεν βρήκα συσκευασία πάνω από 330g. Ίσα που φτάνει για δύο άτομα που είναι σε αυστηρή δίαιτα 😂 ναι ο εν ελλαδι 330 εχει και φτιαχνεις 2 πιτες ειτε αραβικες ειτε κανονικες αλλα γεματες γεματες μεσα και οχι σαν τα σουβλακια που ειναι γεματο πατατες και 50 γραμμαρια γυρο. οπως ειπα εγω προσωπικα το προτιμω και δεν ειναι μονο το θεμα κοστους αλλα και οτι θα φαω κατι καλυτερο. στην αθηνα κυκλοφορει πολυ σαβουρα.αντιθετα οταν ειχα παει ιωαννινα και ειχα κατσει καπου και εφαγα σουβλακια ηταν και πιο φτηνα αλλα και πιο ποιοτικα. Θα βρεις και πιο φτηνους βεβαια. 1
Arkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Το 2007 ειχαν 1.70 τα σαντουιτς. Χτυπαγα 1 και εσκαγα σχεδον καθε 2-3 μερες. Οταν τα πηγαν 3 ευρω επερνα 1 τη βδομαδα αυτη τη στιγμη εχει 4.50 ευρω και περνω 1 το μηνα και αν εχω κουπονακια efood 3ευρα χτυπαω μεριδα με 5 ευρω και πληρωνω 2 ευρω. Αν το πανε 5 ευρω θα περνω 1 το διμηνο. Δεν με ενδιαφερει προφανως να παρω ενα γυρο ποσο μαλλον με τοσα λεφτα. Με 5 ευρω περνεις 2 κιλα ρυζι και 2 κιλα μακαρονια και με 1 κιλο κοτοπουλο η μοσχαρι απο 7 μεχρι 10 ευρω τρως μισο μηνα. Πανακριβο ειναι ενας γυρος να εχει 4.50 και 5 ευρω. Και ταβερνα καποτε εβγαινε 10αρικο το ατομο σημερα θες 20-25. Τοτε πηγαινε καθε βδομαδα σαββατο σημερα θα πας μια φορα το μηνα. Αυτοι χανουν ας τα ανεβασουν και αλλο να δω κατι μιας και καθε φορα που ανεβαινει κατι ολο και περισσοτερος κοσμος ριχνει μαυρο σε αυτο το προϊον. Ας συνεχισουν προσωπικα το απολαμβανω ολο αυτο γιατι παντα γυρναει μπουμερανγκ με την αισχροκερδεια ο κοσμος δεν ειναι χαζος. 1 1
animor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Ποιος τρώει ένα κιλό κοτοπουλο 15 μέρες; Δηλαδή σχεδόν μισό κοτόπουλο; 2-3 μερίδες βγαίνουν με το ζόρι. 2
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Arkin said: Το 2007 ειχαν 1.70 τα σαντουιτς. Χτυπαγα 1 και εσκαγα σχεδον καθε 2-3 μερες. Οταν τα πηγαν 3 ευρω επερνα 1 τη βδομαδα αυτη τη στιγμη εχει 4.50 ευρω και περνω 1 το μηνα και αν εχω κουπονακια efood 3ευρα χτυπαω μεριδα με 5 ευρω και πληρωνω 2 ευρω. Αν το πανε 5 ευρω θα περνω 1 το διμηνο. Δεν με ενδιαφερει προφανως να παρω ενα γυρο ποσο μαλλον με τοσα λεφτα. Με 5 ευρω περνεις 2 κιλα ρυζι και 2 κιλα μακαρονια και με 1 κιλο κοτοπουλο η μοσχαρι απο 7 μεχρι 10 ευρω τρως μισο μηνα. Πανακριβο ειναι ενας γυρος να εχει 4.50 και 5 ευρω. Και ταβερνα καποτε εβγαινε 10αρικο το ατομο σημερα θες 20-25. Τοτε πηγαινε καθε βδομαδα σαββατο σημερα θα πας μια φορα το μηνα. Αυτοι χανουν ας τα ανεβασουν και αλλο να δω κατι μιας και καθε φορα που ανεβαινει κατι ολο και περισσοτερος κοσμος ριχνει μαυρο σε αυτο το προϊον. Ας συνεχισουν προσωπικα το απολαμβανω ολο αυτο γιατι παντα γυρναει μπουμερανγκ με την αισχροκερδεια ο κοσμος δεν ειναι χαζος. θα πω παρομοιο παραδειγμα. οπου πας το πεϊνερλι παιζει 2 ευρω τουλαχιστον. ειτε κρυο ειτε ζεστο ειτε παρατημενο 10 ωρες στην βιτρινα ειναι 2 ευρω και πανω ακομα και το απλο πεϊνερλι. κοντα στην δουλεια μου ειναι ενας τυπος που το εχει 1.60. τα βγαζει δεκα δεκα απο το φουρνο και ειναι ζεστα,φρεσκα, δεν εχουν ξεραθει κτλ.πολλες φορες φαντασου μου λεει περιμενε 5 λεπτα να τα βγαλω ή προσεχε ειναι ζεστα.τα πουλαει πεντε πεντε.εχω παρει πολλες φορες απο εκει γιατι θεωρω οτι το 1,60 ειναι μια τιμια τιμη για αυτο που δινει.αντιθετα σε αλλους που το εχουν 2 και 2+ δεν θα παω ΠΟΤΕ .οποτε ειναι αυτο που λενε. καποιοι προσπαθουν να τα βγαλουν απο λιγους που θα δωσουν αρκετα ενω αλλοι απο πολλους που θα ειναι φτηνα. και προσωπικα εχω ριξει σε πολλα μαγαζια πορτα λογω τιμων. ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο.αν ο αλλος θελει να τα δωσει δεν εχω καμια αντιρρηση.επιλογες τους καθενος. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από poulinos 4
Arkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε θα πω παρομοιο παραδειγμα. οπου πας το πεϊνερλι παιζει 2 ευρω τουλαχιστον. ειτε κρυο ειτε ζεστο ειτε παρατημενο 10 ωρες στην βιτρινα ειναι 2 ευρω και πανω ακομα και το απλο πεϊνερλι. κοντα στην δουλεια μου ειναι ενας τυπος που το εχει 1.60. τα βγαζει δεκα δεκα απο το φουρνο και ειναι ζεστα,φρεσκα, δεν εχουν ξεραθει κτλ.πολλες φορες φαντασου μου λεει περιμενε 5 λεπτα να τα βγαλω ή προσεχε ειναι ζεστα.τα πουλαει πεντε πεντε.εχω παρει πολλες φορες απο εκει γιατι θεωρω οτι το 1,60 ειναι μια τιμια τιμη για αυτο που δινει.αντιθετα σε αλλους που το εχουν 2 και 2+ δεν θα παω ΠΟΤΕ .οποτε ειναι αυτο που λενε. καποιοι προσπαθουν να τα βγαλουν απο λιγους που θα δωσουν αρκετα ενω αλλοι απο πολλους που θα ειναι φτηνα. και προσωπικα εχω ριξει σε πολλα μαγαζια πορτα λογω τιμων. ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο.αν ο αλλος θελει να τα δωσει δεν εχω καμια αντιρρηση.επιλογες τους καθενος. Ετσι ακριβως. Και αυτο ισχυει παντου οχι μονο στα φαγωσιμα. Κοσμος εμπορικο που παω κατω ειναι ο κανελλοπουλος καθε παντελονι το εχει 300 350 ευρω. Προφανως παντα ειναι αδειος αντε να πανε 2 πελατες τη μερα παλι υπερκερδη θα εχει τα περνουν 5 10 ευρω και τα πουλανε 300. Ζαρα pull&bear bershka h&m παντα γεματα με κοσμο και εξαιρετικες τιμες. Καποτε 16 χρονων ειχα παρει απο ενα μαγαζι εδω σε μας ενα staff παντελονι 80 ευρω και μια μπλουζα martini 40. Ε με το πρωτο πλυντηριο στενεψαν και δεν τα ξανα φορεσα. Μετα εμαθα οταν εφαγε προστιμο 50 χιλιαρικα το μαγαζι γιατι εφερνε απο βουλγαρια παντελονια με 5 ευρω εβαζε πανω σταμπα και τα πουλαγε πανακριβα. Ο συγκεκριμενος εχει 4-5 αμαξια σκαφη και γενικα εκατομμυρια με αυτο το μαγαζακι που βγαζει 2 και 3 χιλιαδες % πανω σε καθε ρουχο. Προφανως δεν ξανα πηρα ποτε τιποτα απο εκει. Και την ιδια στιγμη εχω παντελονια μπλουζες που πηρα 15 και 20 ευρω και ποσα χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα ειναι οπως τα αγορασα. Εχει πολλους απατεωνες εκει εξω και θελει προσοχη. Οπως λες και εσυ αν μια τιμη για κατι τη νιωθεις τιμια τοτε θα το αγορασεις αυτο κανω και εγω. Απλα το μεγαλυτερο ποσοστο απλα δεν το ενδιαφερει. Καφεδακια με 5-6 ευρω καθε μερα και στις 20 του μηνα δεν ξερουν πως να βγαλουν τον υπολοιπο μηνα. 1
mariosnik_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Sorath είπε Θυμάμαι χαρακτηριστικά λίγο πριν την μετάβαση στο euro, οτι με 1000δρχ, έπαιρνα 3 τυλιχτά που είχαν 900δρχ και με τις 100δρχ που περίσσευαν έπαιρνα και μια κόκα-κόλα. Με 3€ δηλαδή, όλα τα παραπάνω. Με το που πήγαμε στο euro, αμέσως το τυλιχτό πήγε στο 1.5€. ΟΚ, έχουν περάσει 25 χρόνια απο τότε, οπότε χωρίς να εξετάσω το θέμα της τιμής, γενικότερα να θυμίσω οτι το τυλιχτό σουβλάκι και (ειδικά) τα καλαμάκια ήταν το πιο φθηνό φαγητό που μπορούσες να φας απ'εξω. Δεν είναι δυνατόν, το καλαμάκι (80γρ κρέας) να αγγίζει τα 3€, και τυλιχτό πλέον να πηγαίνει προς τα 5€. Πλέον, μιλάμε για πολύ σοβαρό ποσό, ειδικά αν μιλάμε για μια οικογένεια που θα τολμήσει να φάει σουβλάκια. Επίσης, το ρεύμα τελευταία χρόνια, είναι ουσιαστικά (ο Μ.Ο) σε σταθερή τιμή. Πόσο έχουν αυξηθεί επίσης οι πρώτες ύλες σε αυτό το διάστημα 100%; Γιατί απο το 2020 που το τυλιχτό είχε 2.2€, πλέον εκτοξεύτηκε στα 4€ και πάμε προς 5€; Η γνώμη μου είναι, πως απλά ο κλάδος ακολουθεί την γενικότερη τάση της ακρίβειας που επικρατεί παντού. Ο ένας, παρασέρνει τον άλλον στις αυξήσεις. Το 1998 με ένα πεντοχιλιαρο έκανες ταξίδι με αμάξι από Πυργο στην Αθήνα, πήγαινες σε καμία καφετέρια για μπύρες και καφέδες, στον γυρισμό έβαζες και βενζινη και σου έμεναν και ρέστα. 8 ώρες πριν, dtk-386 είπε Τα σουβλάκια είναι ο κράχτης του μαγαζιού για να αγοράσεις τα υπερτιμολογημένα άλλα προϊόντα που πουλάει. Δηλ πατάτες η μερίδα 3,90(!), τεμάχια όπως το καλαμάκι χοιρινό 2,40(!!), αναψυκτικά κτλ κτλ. Αν το σουβλάκι όπως παίζεται πολύ τώρα τελευταία στα ΜΜΕ για κάποιο λόγο αγγίξει το 5ευρο ετοιμαστείτε για πολλά λουκέτα. Ούτως ή άλλως έχει υπερβολικά πολλά εκεί έξω. Και αν δεν κλείσουν από το 5ευρο θα κλείσουν λόγω ποιότητας. Αυτό το πράμα με κατεψυγμένο ετοιματζίδικο γύρο δεν τρώγεται πια. 3.90 η μερίδα πατάτες και 2.4 το καλαμάκι, δεν το λες υπερτιμολογημενο, στον μέσο όρο είναι. Λουκέτα δεν παίζουν, τα ακούμε χρόνια αυτά για διάφορες κατηγορίες επιχειρήσεων που αυξάνουν το κόστος και κάποιοι λένε θα κλείσουν, θα ρίξουν τιμές κτλ. Αλλά δεν φαίνεται τέτοια εικόνα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από mariosnik_
StamTheMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Όχι. Το κάθε είδος έχει μια ελάχιστη τιμή και μετά προσθέτεις. Το ότι δεν θέλεις εσύ κάτι, δεν αλλάζει κάτι στην τιμή. Η πιτσα μαργαριτα εχει αλλη αποψη παντως. Εγω ας πουμε δεν βαζω πατατες στην πιτα,γιατι πρεπει να πληρωνω ιδια λεφτα; Αφου δεν θελω να τις αγορασω. 1
mariosnik_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, haris_216 είπε . Σημ. Δεν σταματώ να αναρωτιέμαι ποιος/γιατί ανοίγει ένα νέο καφέ ή σουβλατζίδικο, σε περιοχή με άλλα παρόμοια, το οποίο δεν έχει να προσφέρει τίποτα διαφορετικό. Τί ελπίζουν και σε τί ρισκάρουν τα χρήματα και τον κόπο τους; Αλλά αυτό βέβαια είναι ερώτημα για άλλο νήμα Επειδη αυτό το επιχείρημα το έχω ακούσει πολλές φορές. Πριν αναρωτηθείτε για αυτό, εξετάστε σε ποιες περιοχές ανοίγουν αυτά τα μαγαζιά με αποτέλεσμα να τα βλέπετε συνέχεια. Πχ σε εμάς, ετοιμάζεται να ανοίξει σταθμός μετρό, όλα τα κλειστά μαγαζιά άνοιξαν, τα πάντα δεν υπάρχει κλειστό τίποτε. Ε τι είδους επιχειρήσεις ανοίγουν στην ελλαδα; Εστίαση, κέντρα αισθητικής, νυχάδικα, μινι μάρκετ, ψιλικά, είπαμε το 80-90%. 3
Strategos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Εννοείται οτι δουλεόυν με υπερκέρδος πλέον λόγο αναπουμπούλας, ποιος δεν θέλει να δουλεύει λιγότερο και να βγάζει παραπάνω όταν βρίσκεται τέλειο άλλοθι; Ακριβαίνουν τα έξοδα άνα τεμάχιο 20 λεπτά το ανεβάζουν στα 50 λεπτά, υπάρχει και το γνωστό καρτέλ σε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, μπορεί να το λένε σύνδεσμο αλλά υπάρχει για να ανεβάζουν μαζι τις τιμές, το ίδιο κάνουν και οι πλατφόρμες delivery, εκεί που ήταν δωρεάν για τον πελάτη τώρα χρεώνουν και το μαγαζί και τον πελάτη για την υπηρεσία και τα μεταφορικα. . Η λύση ειναι Βαρβάκειο και homemade ή να ψωνίζεις πάντα από το πιο value for money, έτσι θα τους αναγκάσεις ή να κλείσουν ή να φτιάξουν τις τιμές. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει αλλά έχει ακριβύνει ότι ήταν φθηνό και το τρώγαμε γρήγορα στο χέρι, τα γκουρμέ πάνω κάτω στα ίδια έχουν μείνει. 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Οι πιο πολλες απαντησεις δειχνουν βαθεια αγνοια. Ο ιδιοκτηρης σου σουβλατζιδικου που το δουλευει με αλλους 2-4 υπαλληλους θελει χαλαρα 7.000-10.000 ευρω τζιρο το μηνα για να βγαλει τα εξοδα του. Μιλαμε για μισθους, να πληρωσει ασφαλειες, φορους, νοικι, λογαριασμους, πρωτες υλες κλπ. Το σουβλακι σου φιλε πηγε στα 3.80 γιατι απλα ο τυπος δεν εχει την αγορα και την πελατεια να πουλησει τα τεμαχια που θελει για να βγει και φυσικα να βγαλει και κερδος. Οποτε σε απλα μαθηματικα, μετρημενα τα κουκια σε τεμαχια που μπορει να πουλησει αρα δεν μπορει να ριξει το margin. Το σουβλακι πηγε απο τα 2.5 στα 3.8 σε λιγα χρονια γιατι αυξηθηκαν πολυ τα ενοικια, η ενεργεια, οι πρωτες υλες και φυσικα οι μισθοι του προσωπικου. Και αυτο δεν εγινε μονο Ελλαδα εγινε σε ολο τον κοσμο. Πριν καμια εβδομαδα εδω στο εξωτικο UK εφαγα πιρογυρο μεσαιου μεγεθους με τιμη 11 λιρες. Το λες και ληστεια. Αλλα καπου εκει παιζει και εδω η αγορα πλεον. Στο bold διαφωνω κάθετα. Έλα να σου δείξω σουβλατζίδικα που δεν βρίσκεις θέση ούτε να κάτσεις, ενώ τα ντελιβερι πάνε και έρχονται σφεντόνα από τις πολλές παραγγελίες. Είναι από τα καλά μαγαζιά, οι τιμές τσιμπημένες σε σχέση με μέσο όρο. Αν μου έλεγες πως τα μισά σουβλατζίδικα βαράνε μύγες επειδή δεν μπαίνει πελάτης, να το δεχτω, δεν στέκει όμως, όσα μαγαζιά ξέρω έχουν μεγάλη πελατεια.
Aurumnus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 9 hours ago, phanispal said: Δεν ξέρω αν εμπεριέχει κάποια δόση αλήθειας, αλλά τις προάλλες πέτυχα αυτό: https://www.google.com/amp/s/www.oneman.gr/food-drink/poso-stoixizei-pragmatika-ena-souvlaki/%3famp=1 Quote Να δούμε και τις ποσότητες: ένα τυλιχτό περιέχει 100-150g γύρου που κοστίζει 12 ευρώ το κιλό (μετά το ψήσιμο, το βάρος μειώνεται κατά 50%). Θα υπολογίσουμε μέσο όρο 125g: 12.00 €/kg * 0.125 = 1.50 €. Χρησιμοποιούνται επίσης, περίπου 50g ντομάτας (1.80 €/kg * 0.05 = 0.09 €), περίπου 30g κρεμμύδι (1.00 €/kg * 0.03 = 0.03 €), περίπου 50g τζατζίκι (50g: 6.50 €/kg * 0.05 = 0.325 €) και περίπου 100g πατάτες (1.05 €/kg * 0.10 = 0.105 €). Έτσι μου' ρχεται να πάω Παρασκευή βράδυ να πάρω ένα τυλιχτό και να ζυγίσω όλα τα υλικά του.
fitsoulas2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, pontez2 είπε Ξεφτυλα ειναι να κάνει 3.80 του σουβλάκι, αλλά thats it, πολεμος Ουκρανια και ένα σκασμο φθηνές δικαιολογίες. Αμα η ντομάτα ειναι 2.12 το κιλό και 1 αγγουρι έχει φθάσει να κοστιζει 0.80, υπάρχει σοβαρό θέμα. Βαζουνε αγγουρι στο σουβλακι? Αν σκεφτει κανεις οτι το μεγαλυτερο μερος στο καλαμακι/γυρο ειναι ξυγκι και λιπος, θα ελεγα οτι δεν αξιζει τιποτα. Καλυτερα πιτσα συνεπως.
DrLo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Το 1998 με ένα πεντοχιλιαρο έκανες ταξίδι με αμάξι από Πυργο στην Αθήνα, πήγαινες σε καμία καφετέρια για μπύρες και καφέδες, στον γυρισμό έβαζες και βενζινη και σου έμεναν και ρέστα. Το 1963 ο Κωνσταντίνου έπαιρνε προφιτερόλ με 7 δραχμές (= 0.02 ευρώ) και ήτανε και λιγάκι σπέσιαλ Να τά λέμε αυτά Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από DrLo 3 7
magicnumbers Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πριν κανα 2 χρονια μας λεγανε ακριβυνε το χοιρινο αρα θα ακριβύνει το σουβλακι. Πως επηρεραζεται το κοτόπουλο πχ δεν ξέρουμε, αλλα πηγαν ολα 1 ευρω πανω σε μια νυχτα 3.80 Τωρα που το χοιρινο εχει όσο πάντα 5.5 λιανικη γυρευε ποσο χονδρικη κ ειδικα τα 2ης 3ης διαλογης που αγοραζουν..2-3€ το κιλο. 100γρ κρεας στη καλυτερη 1€ με το ψησιμο θα σου πω γιατι ειμαι λαρτζ,μια πιτα 10 λεπτα,2 φετες ντοματα με 1€ το κιλο λιανικη στη λαικη(70 χονδρικη),5 πατατες κατεψ με 3€ λιανικη 2.5 χονδρικη το κιλο, κ 1 κουταλια τζατζικι με 4€ το κιλο λιανικη παλι, ΟΛΑ αυτα 1.5€ δε κάνουν με το ζορι στο τεμαχιο. (Αν κ οανω απο 80 λεπτα δε κοστιζει αλλα λεμε..) Βαλε 60 κιλα ο γυρος οταν ξεκιναει βγαζω 500 τυλιχτα ελεγε ενας γνωστος αν θυμαμαι καλα,χωρις τα υπολοιπα,καλαμακια κλπ.θα σου πω αλλα 400; συνολο 900χ3.80 =3420€ μόνο απτα τυλιχτα την ημέρα τζιρος.χ30= 102.600 το μηνα! Χωρις ουτε μια πορτοκαλάδα ουτε μεριδα πατάτες 😅 100 χιλιαρικα ναχεις 3 υπάλληλους; 4; σου λεω 5 γιατι εισαι άπλας. 1200 μικτα εκαστος. Ενα 1000ρικο τσέπη. 6000 χοντρα μισθούς. Μενουν αλλα 96 χιλιαρικα, για νοικι 1500 λεω 94.5, ρευμα βαλε 3000 ακριβυνε,91.5 προμηθειες φαγητού ποσα; να πουμε 5 χιλιαρικα ολα; Ειμαστε ακομα στις 85 χιλιαδες. Βαλε λοιπον απτο 1.5€ μεχει το 3.80 εχεις αλλα 2,30€ που λεν δε βγαίνουν, κ βγαζουν απτα αναψυκτικα λεει που τα καπελωνουν μεχρι αηδιας, μια μπύρα 330 την ειχε 3€ ενας. Δηλ ελεος ρε φιλε. Αναψυκτικα 2€ κ 3.5€. Σταθερα κ σαυτα δηλ ενα 2€ καπελο στο κομμάτι απτις τιμες λιανικης πάντα,όχι χονδρικης απο καβα που θαχει το κουτακι κοκακολα 50 λεπτα ξερω γω. Κ φυσικα η ποιοτητα μετρια εως χαλια. 8 στα 10 σερβίρουν διαχρονικά κουναβι. Ειδικα στο γυρο. Τρως κ την αλλη μερα το θυμασαι. Ποιος δε βγαινει λοιπον. Α κ οσα κλεινουν ειναι απτη σαπιλα που πουλανε,γιατι τα κυριλε πιο καθαρα πανε μπαλα,δε μπορεις να κοροιδευεις τον πελατη διαχρονικά ειδικα με αυτα τα λεφτα που ζητας. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από magicnumbers 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις