Zosimas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Το efood μου δίνει κουπόνια όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, για να τα χρησιμοποιήσω όπως λέει "με ηλεκτρονική πληρωμή". Μέχρι τώρα δεν κατάφερα ποτέ να τα χρησιμοποιήσω, γιατί έιναι πάντα ανενεργά, ότι μέθοδο πληρωμής και αν έχω διαλέξει. Χάνω κάτι στην διαδικάσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Zosimas είπε Το efood μου δίνει κουπόνια όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, για να τα χρησιμοποιήσω όπως λέει "με ηλεκτρονική πληρωμή". Μέχρι τώρα δεν κατάφερα ποτέ να τα χρησιμοποιήσω, γιατί έιναι πάντα ανενεργά, ότι μέθοδο πληρωμής και αν έχω διαλέξει. Χάνω κάτι στην διαδικάσία; ίσως έχουν ελάχιστο όριο παραγγελίας είτε είναι για συγκεκριμένα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μάλλον είναι για efood market εκεί μοιράζει αβέρτα κουπόνια το efood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Όταν δίνει κουπόνια συνήθως σε ενημερώνει μέσω μηνύματος (υπάρχει επιλογή εισερχόμενα μηνύματα). Εκεί βλέπεις το κουπόνι για ποιο κατάστημα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Τα βλέπω πολύ κοντινά ημερολογιακά οπότε παραπέμπει σε "efood market" που, όπως αναφέρθηκε, μοιράζει αβέρτα κουπόνια (κι εμένα μου έρχονται συνεχώς για εκεί, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα