Προς το περιεχόμενο

Η Huawei παρουσιάζει το HarmonyOS Next αποχαιρετώντας το Android...στην Κίνα


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, multidanze είπε

Όσες φορές προσπάθησα να δουλέψω android, όπως προανέφερα, ήθελα να σπάσω τη συσκευή... ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ συσκευή του 2018 να σέρνεται και να μην κάνει τα βασικά...

Τι είδους συσκευή του 2018 ήταν αυτή που σερνόταν και δεν έκανε τα βασικά; Το πιο φθηνό καβουρδιστήρι ανατολικά του ποταμού Ριο Γκράντε Σεντσέν;

Να φανταστείς προσωπικά χρησιμοποιώ ακόμα συσκευή του 2018 (HTC U11+) γιατί δεν βρίσκω αφορμή να αναβαθμιστώ, ένα midrange θα σε κάλυπτε σίγουρα 3-4 χρόνια.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι βγαίνει 3ο λειτουργικό στην αγορά μόνο θετικό μπορεί να είναι για εμάς και ειδικά από μια εταιρία όπως η Huawei. Λογικό είναι να το βγάλει στην αρχή μόνο στην Κίνα, να φτιαχτούν οτιδήποτε προβλήματα έχει στην αρχή και στη συνέχεια να μπει και στην παγκόσμια αγορά. Πόσο μάλλον όταν αυτό το λειτουργικό θα τρέχει σε κινητά, τηλεοράσεις, smartwatch και οτιδήποτε άλλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 hours ago, Macgneto said:

Ποιές ακριβώς χώρες είναι η Δύση? Η Αμερική? Η Ευρώπη? Γιατί BRICKS έτσι όπως το πάνε θα παρακαλάμε να μπούμε και εμείς μπάς και σωθεί κάτι.

Παραπέμπω απο Wikipedia:

Το 2012, οι πέντε χώρες BRICS αντιπροσώπευαν έναν πληθυσμό σχεδόν τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων, με συνδυασμένο ονομαστικό ΑΕΠ 13,7 τρις $,[4] και ένα εκτιμώμενο σύνολο 4 τρις $ σε συναλλαγματικά αποθεματικά.[5] Το 2022 το συνολικό ονομαστικό ΑΕΠ ήταν περίπου 29 τρις $ ενώ ο πληθυσμός ανερχόταν σε τρισήμισυ δισεκατομμύρια.

 

Με λίγα λόγια σχεδόν ο μισός πληθυσμός της γής! Ενώ ας πούμε η Δύση δεν έχει χρεωκοπήσει. Όλα είναι μια χαρά. Που μόνο η Αμερική έχει ΜΗ βιώσιμο χρέος κοντά στα 20 τρις....(δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο)

 

Πραγματικά εκτός πραγματικότητας!

1. Κινα το εργοστασιο τις δυσης.

2. Ινδια το νεο εργοστασιο τις δυσης.

3. Πουτιν (δεν υπαρχει στην ουσια δημοκρατικη χωρα με το ονομα Ρωσια) ο βενζινας τις Ευρωπης.

4. Αργεντινη / Βραζιλια το εργοστασιο παραγωγης μπιφτεκιων για τα MacDonalds.

Για τις υπολοιπες χωρες δεν θα ξοδεψω χρονο καν για να γραψω κατι!

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ λέω να ξεκινήσουμε το Hellenic Operating System, συντομογραφία Hell-Os αλλά για να μην θυμίζει κόλαση να το πούμε σκέτο Hellos.

Θα περάσουμε από το ταμείο να πάρουμε υπογραφή από την προησταμένη, πληρωμή παραβόλου και σφραγίδα από τον διευθυντή.

Μια μεγάλη μέρα θα καταφέρουμε να έχουμε κι εμείς κανένα κινητό με 1mm διόδους για τα βασικά, οθόνη 64χ16 pixel 2-bit και περιστερφόμενους αριθμούς όπως τα παλιά τηλέφωνα.

...ας αφήσουμε την Κίνα να κάνει τα λειτουργικά της και τις συσκευές της. Μια χαρά θα τα πάει, δεν έχει άλλη επιλογή άλλωστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, AtiX είπε


Από εταιρία παγκόσμιας κλίμακας, το να καταλήγει στο να ενδιαφέρεται μόνο για μια χώρα, ακόμα και αν έχει 1.5 πληθυσμό, ως σκέψη είναι προβληματική…

κάθε εταιρία με τις πλάτες του κράτους μπορεί να κάνει τον καμπόσο…όταν η κινεζική κυβέρνηση έχει ρίξει δισεκατομμύρια ώστε να μην εξαφανιστεί η Huawei, μια τέτοια κίνηση απλά την μικρύνει ακόμα περισσότερο…

 

Το Android είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρχει σε ένα λειτουργικό που απευθύνεται σε δεκάδες κατασκευαστές και έχει δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά configurations… 

ειδικά τα τελευταία χρόνια που ξεκίνησαν να δίνουν και πολυετή υποστήριξη σχεδόν όλες οι εταιρίες, πιστεύω ότι καλύτερη επιλογή για αυτή την κατηγορία συσκευών δεν θα μπορούσε να υπάρχει…

Για το πρώτο κομμάτι συμφωνώ.

Το android θεωρώ ότι δεν είναι "ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρχει σε ένα λειτουργικό που απευθύνεται σε δεκάδες κατασκευαστές και έχει δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά configurations". Είναι αυτό που έχουμε, εκτός από iOS. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα; Προφανώς. Έχει τόσα προβλήματα και ευπάθειες, που νοιώθεις ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση. Είναι χάλια λειτουργικό; Όχι. Καλό είναι, άριστο για όσους δίνουν σημασία στην παραμετροποίηση, άλλα όχι το καλύτερο που θα μπορούσε να υπάρχει γενικά. Σε καμία περίπτωση, πιστεύω, ότι δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρχει. Μιλάω πάντα για το Google Android και όχι για AOSP, όπου υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες.

Πολυετής υποστήριξη παρέχεται σχεδόν αποκλειστικά στα ακριβά μοντέλα και πολλές από τις εταιρείες, λόγω του πλήθους των συσκευών, πάσχουν και στο επίπεδο της συνέπειας ως προς το χρόνο παράδοσης και την ποιότητα της αναβαθμισμένης έκδοσης. Του πότε βγαίνει η επίσημη αναβάθμιση, δηλαδή, και πότε τη δίνουν στους πελάτες τους ή αν κάνουν την αναβάθμιση και έχουν πρόβλήματα όπως εδώ:

https://www.gsmarena.com/android_15_update_comes_with_a_huge_issue_for_pixel_6_owners-news-65011.php

αυτό δε σημαίνει ότι φταίει το λειτουργικό απαραίτητα, αλλά υπάρχει. Έχουν περιστατικά και σε iOS, αλλά, όπως είναι φυσικό, πολύ λιγότερα και αντιμετωπίζονται πιο γρήγορα .

Στις οικονομικές συσκευές είναι μια χαρά, αλλά έχει μέτρια εμπειρία χρήσης και 1-3 χρόνια support, ανάλογα την εταιρεία. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/10/2024 στις 11:01 ΠΜ, multidanze είπε

Από την πείρα το κατάλαβες το επίπεδο;

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μια τέτοια αξιόλογη εταιρία θα φύγει από το χειρότερο λειτουργικό μετά τα windows και θα φτιάξει κάτι δικό της, ελπίζοντας να μην πάρει κι αυτή θέση ανάμεσά τους...

Ως χρηστης Mac απο το 2008 μεχρι και σημερα και εγω, μπορω να πω οτι τα windows 11 στην παρουσα φαση ειναι σταθερα σαν τα mac και πολυ γαματα γενικα... Αρκει φυσικα μην καθεσαι στα torrent ολοι μερα και σεταρις οτι trojan υπαρχει. Εχουν τις παθογενιες τους οπως παντα πρεπει να εισαι προσεκτικος αλλα γενικα εχω να κανω format στο workstation της υπογραφης 2 χρονια τωρα και παει τρένο... Φυσικα με σωστη χρηση..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/10/2024 στις 1:28 ΜΜ, cat1967 είπε

Αν παρακολουθείς τι γίνεται με τους brics θα δεις και τι θα γίνει στο μέλλον. 

Όσα λεφτά και να πέσουν, κανείς δεν σου εγγυάται την επιτυχία ενός Project.

Γεμάτα τα νεκροταφεία από τέλειες ιδέες πλούσιων εταιρειών.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/10/2024 στις 12:01 ΜΜ, multidanze είπε

Από την πείρα το κατάλαβες το επίπεδο;

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μια τέτοια αξιόλογη εταιρία θα φύγει από το χειρότερο λειτουργικό μετά τα windows και θα φτιάξει κάτι δικό της, ελπίζοντας να μην πάρει κι αυτή θέση ανάμεσά τους...

Αλλάζει το ότι γράφεις χωρίς να έχεις γνώση επί του θέματος. 

Επίσης είσαι ο μόνος που λες ότι το Android είναι το χειρότερο λειτουργικό .. (όχι πως έχει βαρύτητα η γνώμη σου , ένας απλός Έλληνας πολίτης είσαι τίποτα παραπάνω )

Είναι πολύ προβλέψιμο να καταλάβουμε ότι χρησιμοποιείς το μηλαρακι. 

Βάλε  λοιπόν ξύδι (στο μηλαρακι) και συνέχισε την ζωή σου 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...