Προς το περιεχόμενο

Πρωινό χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την έξοδο από το σπίτι

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πρόβλημα το πρωινό ξύπνημα και η προετοιμασία κι αυτός είναι ο λόγος που με βρίζουν οι πελάτες επειδή ανοίγω 10.00 ενώ τα υπόλοιπα μαγαζιά 9.30. Θέλω ένα 40λεπτο στάνταρ με τις αναβολές ξυπνητηριού.

Επεξ/σία από 1comment
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ξέρω ότι θα έχω σοβαρή δουλειά, θα σηκωθώ όπως και να έχει, ότι ώρα και να είναι. Συνήθως είμαι έτοιμος σε 15 λεπτά στο πολύ χαλαρό, ίσως και σε 20. Πάω τουαλέτα για την ανάγκη μου, βουρτσίζω δόντια, πλένω πρόσωπο, ντύνομαι, στρώνω μέχρι και το κρεβάτι. Εννοείται ότι ρούχα και ότι άλλα πράγματα θα χρειαστώ τα έχω ετοιμάσει από το προηγούμενο βράδυ. Πρωινό δεν τρώω στο σπίτι, αν φάω κάτι θα πάρω ίσως κάποια τυρόπιτα απεξω όταν χαλαρώσω λίγο από την δουλειά. Αν ξέρω ότι δεν έχω σοβαρή δουλειά, ή αν δεν είναι πολύ νωρίς το πρωί, τότε σηκώνομαι με το πάσο μου.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Συνήθως ξύπνημα 6 με 6 παρά χωρίς ξυπνητήρι για να απολαύσω την καλύτερη ώρα της ημέρας και να πιω καφέ χωρίς  φασαρία. 7 ξυπνάνε τα παιδιά και μέχρι να ετοιμαστούν και να έρθει σχολικό υπάρχει μια αντάρα οπότε προτιμώ να απολαύσω την ώρα εκείνη και να απαντήσω χαλαρά  σε κανένα mail που έχει έρθει από την προηγούμενη ή νωρίς από Ασία. Θεωρητικά ξεκινάω δουλειά γύρω στις 10. Ύπνος το βράδυ γύρω στις 12:30 αν έχω καταφέρει να κλέψω καμιά ώρα μετά το φαγητό  αλλιώς 11 πέφτει κουρτίνα . Τα σκ πάλι χωρίς ξυπνητήρι ξύπνημα το αργότερο μέχρι τις 7 γιατί τα παιδιά και η γυναίκα ξυπνάνε 9 οπότε έχω χρόνο να βγάλω βόλτα καμία αντίκα πριν αρχίσει η κίνηση εντός και εκτός σπιτιού 

• Thanks 1
  • Sad 1

Εγώ λόγο νυχτερινής κυρίως δουλειάς ξεκινάει η μέρα μου πηγαίνοντας για ύπνο στις 08:00. Με το ζόρι θα ξυπνήσω στις 15:00 και αυτό μετά από πολλά snooze. Αν είμαι αρκτετά κουρασμένος και δεν έχω να κάνω κάτι μέσα στη μέρα μπορεί να ξυπνήσω και στις 17:00. Το θετικό που έχει η νυχτερινή βάρδια είναι ότι δεν έχει τόσο όγκο δουλειάς όπως το πρωί ή το μεσημέρι. Για αυτό μπορώ αυτές τις ώρες να χαζεύω εδώ όπως τώρα που γράφω αυτό. Το αρνητικό είναι ότι χάνεις όλη την μέρα, υπάρχουν στιγμές που νιώθεις κουρασμένος χωρίς λόγο και η κοινωνική ζωή με φίλους κλπ είναι ζόρικο άθλημα. Επίσης όταν έχω πρωινή βάρδια επειδή κατά κύριο λόγο έχω μόνο βραδινά άντε και απογευματινά, δεν μπορώ πλέον να κοιμηθώ τις φυσιολογικές ώρες και καταλήγω να πάω εντελώς άυπνως στην δουλειά ή αν είμαι τυχερός θα έχω κοιμηθεί 1-2 ώρες. Όσοι λέτε ότι δεν μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί γιατί είναι αρκετά νωρίς για εσάς ή θα προτιμούσατε να ξεκινάει η δουλεία σας στις 09:00 και όχι στις 07:00, να σκέφτεστε ότι είστε τυχεροί που έχετε μια φυσιολογική πρωινή δουλεία. Καλώς ή κακός υπάρχουν και αυτές οι δουλείες που πρέπει να γίνονται νύχτα

• Like 1
  • Sad 1

Παντα οταν ξυπναω να παω στην δουλεια, ξυπναω με ξυπνητήρι και αναβολες, περιμενω το σκ να κοιμηθώ πιο πολυ και δεν βαζω ξυπνητήρι, ομως ξυπναω παλι την ιδια ωρα. Απο συνήθεια.  

Το πρωινο ξυπνημα περιλαμβανει, δυο φορες τουαλετα, πρωτα για τα βασικα και μετα για τα χοντρα. Μετα ντυσιμο και να φυγω.

Φαγητα και υπολοιπα γινονται απο την προηγογμενη μερα.

Καποιες μερες περιλαμβανει πρωτα προπονηση και μετα ντυσιμο για δουλεια.

Τράνς αρρενωπή λεσβία εδώ. Θέλω στάταρ 1 ώρα, να ξυπνήσω, ντυθώ, ετοιμαστώ, πάρω τα χάπια για να σταθώ όρθιο. Υπόψη ότι το πρωινό το έχω έτοιμο από την Κυριακή για όλη την εβδομάδα. Ένα πράγμα που δεν θα μου λείψει καθόλου όταν φύγω από Αθήνα/Ελλάδα είναι το μετρό και τα άχρηστα ΜΜΜ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...