Προς το περιεχόμενο

Πρωινό χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την έξοδο από το σπίτι

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξυπναω χωρις ξυπνητήρι..3.30 με 4 παρα. Σε 5 λεπτα εχω φυγει, 4 ειμαι δουλειά,  στις 6 που ανοιγει το γυμναστήριο πεταγομαι για μια ωριτσα,γυριζω κ συνεχιζω δουλεια.στη 1 παρα φευγω κ παίρνω τα παδια απ το σχολειο...απο 13.30 πυζαμες...

ΥΓ. Δεν εχω πιει καφε ποτέ, οταν ξαπλωσω κοιμαμαι στο 3λεπτο ,δεν με ενοχλει ο θορυβος κ το φως.η δουλειά ειναι δικη μου κ εργαζομαι οτι ωρα θελω

Επεξ/σία από bill_zaf
  • Like 2
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, bill_zaf είπε

Ξυπναω χωρις ξυπνητήρι..3.30 με 4 παρα. Σε 5 λεπτα εχω φυγει, 4 ειμαι δουλειά,  στις 6 που ανοιγει το γυμναστήριο πεταγομαι για μια ωριτσα,γυριζω κ συνεχιζω δουλεια.στη 1 παρα φευγω κ παίρνω τα παδια απ το σχολειο...απο 13.30 πυζαμες...

ΥΓ. Δεν εχω πιει καφε ποτέ, οταν ξαπλωσω κοιμαμαι στο 3λεπτο ,δεν με ενοχλει ο θορυβος κ το φως.η δουλειά ειναι δικη μου κ εργαζομαι οτι ωρα θελω

Μάλλον έχεις κανονίσει τη δουλειά για το σχολείο 😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Apokios said:

Σας φοβάμαι εσάς!!

Εγώ θέλω απαρέκλιτα 3 snooze ( 07.01 - 07.11 - 07.21 για να σηκωθώ στις 07.31 )

δεν βαζω καν ξυπνητηρι.ή αν  βαλω ξυπναω πριν απο αυτο 99%

Επεξ/σία από poulinos

19 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν βαζω καν ξυπνητηρι.ή αν  βαλω ξυπναω πριν απο αυτο 99%

Πάντα σου συνέβαινε αυτό; Γιατί αν είναι τωρινό....μεγαλώνεις :P

1 minute ago, haris_216 said:

Πάντα σου συνέβαινε αυτό; Γιατί αν είναι τωρινό....μεγαλώνεις :P

παντα.το ξυπνητηρι το βαζω τυπικα μηπως τυχει κατι και δεν ξυπνησω αλλα πολυ σπανια θα χρειαστει στην πραξη. επισης ειμαι απο τους τυχερους που και να αργησω λιγο στην δουλεια δεν εγινε τιποτα. σκοπος ειναι να γινουν αυτα που πρεπει να γινουν και οχι αν θα ειμαι εκει 9.

• Like 2

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Μάλλον έχεις κανονίσει τη δουλειά για το σχολείο 😃

ακριβως, αλλα και για να μην λειπω πολλες ωρες απο κοντα τους μιας και οι στιγμες που ειναι μικρα και μεγαλωνουν ,δεν ξαναρχονται . επισης μ αρεσει η ησυχία της νυχτας.

• Like 3

Just now, Apokios said:

/Home/user/apokios ban Poulinos now 

θα απαντησω σοβαρα.υπαρχουν καποια καλα και καποια ασχημα σε ολες τις περιπτωσεις.

οτι καποιος ξυπναει στην ωρα του πριν το ξυπνητηρι μπορει να δειχνει αγχος.επισης ενω ξυπναω στην ωρα μου ταυτοχρονα ξυπναω και με το παραμικρο. απο μια πορτα κτλ. κανω γενικως παραξενο υπνο και ξυπναω αρκετες φορες το βραδυ αλλα ευτυχως κοιμαμαι ξανα ευκολα .μπορω να κοιμηθω οποιαδηποτε ωρα και σχεδον οπουδηποτε και δουλευω πολυ καλα με power naps.αντεχω πολυ χωρις υπνο και μπορει να κοιμηθω μιση ωρα και να ειναι σαν να κοιμηθηκα 4ωρο.

καπου κερδιζεις καπου χανεις.το βραδυ μπορει να χτυπησει το τηλεφωνο οταν ειμαι oncall και μεσα σε 5 secs να το εχω απαντησει και σε 2 λεπτα να εχω σηκωθει και να ετοιμαζομαι χωρις προβλημα.και στο τηλεφωνο θα σου μιλαω κανονικα.δεν θα κοιμαμαι ορθιος.

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

θα απαντησω σοβαρα.υπαρχουν καποια καλα και καποια ασχημα σε ολες τις περιπτωσεις.

οτι καποιος ξυπναει στην ωρα του πριν το ξυπνητηρι μπορει να δειχνει αγχος.επισης ενω ξυπναω στην ωρα μου ταυτοχρονα ξυπναω και με το παραμικρο. απο μια πορτα κτλ. κανω γενικως παραξενο υπνο και ξυπναω αρκετες φορες το βραδυ αλλα ευτυχως κοιμαμαι ξανα ευκολα .μπορω να κοιμηθω οποιαδηποτε ωρα και σχεδον οπουδηποτε και δουλευω πολυ καλα με power naps.αντεχω πολυ χωρις υπνο και μπορει να κοιμηθω μιση ωρα και να ειναι σαν να κοιμηθηκα 4ωρο.

καπου κερδιζεις καπου χανεις.το βραδυ μπορει να χτυπησει το τηλεφωνο οταν ειμαι oncall και μεσα σε 5 secs να το εχω απαντησει και σε 2 λεπτα να εχω σηκωθει και να ετοιμαζομαι χωρις προβλημα.και στο τηλεφωνο θα σου μιλαω κανονικα.δεν θα κοιμαμαι ορθιος.

Ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω 😅

Στα σοβαρά τώρα..εγώ κοιμάμαι δύσκολα (δε θέλω φως, θόρυβο .. πρέπει να είναι ξαπλωμένος και σε σωστή θέση για ύπνο) και ξυπνάω δύσκολα 

Just now, Apokios said:

Στα σοβαρά τώρα..εγώ κοιμάμαι δύσκολα (δε θέλω φως, θόρυβο .. πρέπει να είναι ξαπλωμένος και σε σωστή θέση για ύπνο) και ξυπνάω δύσκολα 

επισης σε αυτο που ανεφερες.δεν μπορω το φως.αν παω σε ξενοδοχειο που μπαινει φως επειδη δεν εχει παντζουρια,χοντρη κουρτινα παντα μα παντα ριχνω ενα μπλουζακι πανω στα ματια μου. αν ειμαι κουρασμενος αλλα σε πολυ μεγαλο σημειο όπως και λογω οτι μενω σε λεωφορο οποτε εχω θορυβο παλι θα καταφερω να κοιμηθω ευτυχως. αλλα εχει να κανει ο θορυβος.αλλο να ακους κατι συνεχεια και αλλο να σκασει κατι ξαφνικο.

1 λεπτό πριν, Apokios είπε

Εγω κοιμαμαι δυσκολα, ξυπναω ευκολα, και κοιμαμαι λιγο. Ξυπνημα δε... αξημερωτα. Τωρα λιγο τις τελευταιες μερες κοιμαμαι λιγο πιο αργα. Μπορει να παει και 7.30 και 8.00 για να ξυπνησω, και η αληθεια ειναι οτι μου εχει κανει εντυπωση. Το ψαχνω γιατι συμβαινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...