Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ξύπνημα στις 10 με 11. Ντουζάκι, καφεδάκι και ενημερώνομαι για την πορεία των μετοχών και λοιπών επενδυτικών κινήσεων. Ενίοτε με παίρνουν τηλέφωνο οι οδηγοί από τα ταξί για να με ενημερώσουν για τυχόν προβλήματα στα αυτοκίνητα. Έχω και καθημερινή ενημέρωση από τον άνθρωπο που έχω ορίσει ως διαχειριστή για τα air bnb. Αφού τελειώσω με καφέ και πρωινό, παίρνω τα συμπληρώματα μου και φεύγω για γυμναστήριο κατά τις 12 με 12.30. 2 3 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μια ώρα. Τρέχω σαν τον π..τη, καφέ δεν πίνω, ένα τοστ μόνο και παρόλα αυτά για κάποιο λόγο περνάει μια ώρα. Κατί αλλάζει στο χωροχρόνο το πρωί, δεν εξηγείται αλλιώς. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από lordvec 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 52 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ξύπνημα στις 10 με 11. Ντουζάκι, καφεδάκι και ενημερώνομαι για την πορεία των μετοχών και λοιπών επενδυτικών κινήσεων. Ενίοτε με παίρνουν τηλέφωνο οι οδηγοί από τα ταξί για να με ενημερώσουν για τυχόν προβλήματα στα αυτοκίνητα. Έχω και καθημερινή ενημέρωση από τον άνθρωπο που έχω ορίσει ως διαχειριστή για τα air bnb. Αφού τελειώσω με καφέ και πρωινό, παίρνω τα συμπληρώματα μου και φεύγω για γυμναστήριο κατά τις 12 με 12.30. I always use an after shave lotion with little or no alcohol, because alcohol dries your face out and makes you look older 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου ξυπναω 6, τραβαω κουπι μιση ωρα, ντουζακι, πρωινο, καφε ντυσιμο 7 ειμαι στο αυτοκινητο 7.30 γραφειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Πάντα βάζω το ξυπνητήρι 70 λεπτά πριν χρειαστεί να φύγω, 2χ10λεπτά snooze, 5 λεπτά τουαλέτα νερό στην μάπα, 30 με 40 λεπτά καφές, να τσιμπίσω κάτι, 10 τουαλέτα, 5 να ντυθώ, πάλι άργησα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 8:20 ξυπνητήρι 8:40 φεύγω από σπίτι για να είμαι 9:00 γραφείο όπου και παίρνω ή φτιάχνω καφέ και τόστ. Δυστυχώς συνήθως με ξυπνάνε πιο νωρίς αυτοί που ποστάρανε πιο πάνω ότι σηκώνονται από τις 7 😪 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Γύρω στο 10λεπτο το έχω άνετα για να είμαι στην εξώπορτα (εννοείται μπάνιο/ξύρισμα έχουν γίνει από το βράδυ). Ακόμα και στην φάση που ξυπνήσω νωρίτερα απ' ότι πρέπει και άρα έχω χρόνο για "σκότωμα", αυτός ο χρόνος είναι "νεκρός" αφού εν όψει αναχώρησης δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εγώ όταν πρέπει να είμαι 10 το πρωί σε δουλειά η ραντεβού, πάντα ξυπνάω 4 ώρες νωρίτερα για καφε, προπο, πρωινό και δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Να τρωτε να πινετε και να χ.. στο σπιτι Η δουλεια δεν ειναι γι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Κόψτε το πρωινό ινσταγκραμ και θα με ευγνωμονείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 4 minutes ago, adi32 said: Να τρωτε να πινετε και να χ.. στο σπιτι Η δουλεια δεν ειναι γι αυτα Εννοείται ότι πάμε τουαλέτα στην δουλειά... τουλάχιστον -1 ώρα εργασίας την εβδομάδα... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 7 minutes ago, adi32 said: Να τρωτε να πινετε και να χ.. στο σπιτι Η δουλεια δεν ειναι γι αυτα υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πληρώνεσαι για να χ@#!εις; 1 1 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 8:40 βαράει ξυπνητήρι, 8.45 έχω συκοθει σε 10 15 λεπτά ντύθηκα έφαγα κάτι έφυγα δουλειά. Δλδ κάνω +/-10 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 10:58 ξυπνάω για να κάνω λογκ-ιν 11. Όσο φτιάχνω το πρωινό μου και τον καφέ μου, κοιτάω τα τασκς της μέρας. Πολλές φορές αν πηγαίνει καλά η δουλειά της μέρας, κάνω ντους και παρελκόμενα εντός ωραρίου εργασίας. Το ζητούμενο για εμάς τους ριμόουτ, είναι να χωράμε στο ωράριο εργασίας όσο περισσότερες βαρετοδουλειές της μέρας μπορούμε, ώστε μετά να μπορούμε να ξεπορτίσουμε στον όσο ελεύθερο χρόνο έχουμε. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Όπου κι αν έχω να πάω, χρειάζομαι μια ώρα. 15 λεπτά για να το πάρω απόφαση και να σηκωθώ, και άλλα 45 για να φτιάξω τον καφέ και να ετοιμαστώ με την ησυχία μου όσο τον πίνω καθώς θα βάζω σε τάξη στο μυαλό μου τι έχω να κάνω ή αν δεν χρειάζεται, να έχω απλά την ησυχία μου. Δεν χαζευω σε κινητά κλπ, μπορεί να βάλω μόνο μια απαλή μουσική. φυσικα και μπορώ στην ανάγκη να το ελαττώσω στα 15 λεπτά και να φύγω, αλλά δεν θα ξεκινήσει καλά η μέρα έτσι με βιασύνη και θα εκνευριστώ ή θα αγχωθώ και δεν αξίζει για 30 λεπτά ύπνου η χαζέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα