petaw-se-oneiro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλημέρα. Θέλω να βάλω έναν ssd δίσκο στο μηχάνημα γιατί ο μηχανικός τρώει φρίκες. Πριν 1 μήνα βλακωδώς έκανα εγκατάσταση win 10 με γνήσιο κλειδί και μετά είδα ότι δεν είχα βάλει ssd. Υπάρχει τρόπος να μην αγοράσω πάλι κλειδί αλλά να το κάνω de-activate από το pc μου και να κάνω activate μετά με τον καινούργιο δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου κάνε clone disk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Προχώρα άφοβα σε νέα εγκατάσταση. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν συνδεθείς στο ίντερνετ. Τα κλειδιά των 8-10-11 "παντρεύονται" με το hardware id του συστήματος το οποίο δεν επηρεάζεται από εξωτερικές συσκευές. Στην ουσία το μόνο που δεν πρέπει να αλλάξεις είναι η μητρική και όσες φορές και να κάνεις εγκατάσταση τα 10-11 στο ίδιο σύστημα, ακόμα και αν αλλάξεις μνήμες, δίσκους, κάρτες γραφικών κτλ θα ενεργοποιούνται κανονικά. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από micos000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 24/10/2024 at 09:33, micos000 said: Προχώρα άφοβα σε νέα εγκατάσταση. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν συνδεθείς στο ίντερνετ. Τα κλειδιά των 8-10-11 "παντρεύονται" με το hardware id του συστήματος το οποίο δεν επηρεάζεται από εξωτερικές συσκευές. Στην ουσία το μόνο που δεν πρέπει να αλλάξεις είναι η μητρική και όσες φορές και να κάνεις εγκατάσταση τα 10-11 στο ίδιο σύστημα, ακόμα και αν αλλάξεις μνήμες, δίσκους, κάρτες γραφικών κτλ θα ενεργοποιούνται κανονικά. Εγώ πάλι άλλαξα μητρική και όταν έκανα login στο microsoft account μου απλά ενεργοποιήθηκαν τα windows αυτόματα. Έχω κάνει login σε 2 υπολογιστές και είναι και οι δύο ενεργοποιημένοι, είχα αγοράσει μάλιστα 2 UAE κλειδιά με 2,5 ευρώ το ένα (κάπου τόσο) και εδώ και καιρό όποτε κάνω κάποια εγκατάσταση ή αλλαγή windows (restore κτλ) με το που βάζω το email μου στον λογαριασμό απλά ενεργοποιούνται! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα