witty Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλημέρα σας, Ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείτε για ενοικίαση ταινιών ; Το DVD δυσλειτουργεί και μέχρι να επισκευαστεί με ενδιαφέρουν οι online εναλλακτικές. Ευχαριστώ
witty Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, makiss8 είπε youtube netflix Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Sanjuro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Αναλόγως με το τι θέλεις να βλέπεις, αν χρειάζεσαι (ή κάποιος άνθρωπος που θα βλέπει μαζί σου π.χ. η γυναίκα σου, ο κολλητός σου) Ελληνικούς υπότιτλους κλπ κλπ οι επιλογές είναι διαφορετικές. Άλλο το cinobo και εντελώς άλλο το netflix άλλο το τζάμπα ertflix. Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα. Κυρίως επειδή μερικές φορές θέλουμε να δούμε κάποια ταινία με τη γυναίκα μου με Ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να το κουράσω -ούμε ψάχνοντας γνωρίζω τα παραπάνω. 1
witty Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, MariosX είπε Torrents Stremio Jellyfin + *starr apps Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 3 ώρες πριν, Sanjuro είπε Αναλόγως με το τι θέλεις να βλέπεις, αν χρειάζεσαι (ή κάποιος άνθρωπος που θα βλέπει μαζί σου π.χ. η γυναίκα σου, ο κολλητός σου) Ελληνικούς υπότιτλους κλπ κλπ οι επιλογές είναι διαφορετικές. Άλλο το cinobo και εντελώς άλλο το netflix άλλο το τζάμπα ertflix. Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα. Κυρίως επειδή μερικές φορές θέλουμε να δούμε κάποια ταινία με τη γυναίκα μου με Ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να το κουράσω -ούμε ψάχνοντας γνωρίζω τα παραπάνω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά, ένας φίλος μού είπε καλά λόγα για το 2ο τζόκερ. Λόγω του ότι δεν έχω δει, όμως, το 1ο που βγήκε το 2019, σκέφτομαι πρώτα να δω αυτό online ώστε να έχω μια εικόνα. Κατά τα άλλα, θα κοιτάξω σίγουρα όλες τις ιδέες που προτάθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα