Mrsmoke95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλησπέρα αγόρασα πριν δύο βδομαδες ένα cintroen c3 του 21 . Το κυκλοφόρησα , 2,3 φορές από τότε που το πήρα και παρατήρησα πως βγάζει ένα λευκό καπνό από το καπό . Ξεκινάει όταν είμαι ακινητοποιημένος σε ένα φανάρι πχ κρατάει καμιά 5,6 Δευτέρα και μετά σταματάει . Ξέρει κανείς από τι μπορεί να οφείλετε ; την τρίτη θα το πάω στο μηχανικό μου να το ελέγξει κιόλας βέβαια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα αγόρασα πριν δύο βδομαδες ένα cintroen c3 του 21 . Το κυκλοφόρησα , 2,3 φορές από τότε που το πήρα και παρατήρησα πως βγάζει ένα λευκό καπνό από το καπό . Ξεκινάει όταν είμαι ακινητοποιημένος σε ένα φανάρι πχ κρατάει καμιά 5,6 Δευτέρα και μετά σταματάει . Ξέρει κανείς από τι μπορεί να οφείλετε ; την τρίτη θα το πάω στο μηχανικό μου να το ελέγξει κιόλας βέβαια . Καπό έχεις ανοίξει καθόλου;Να δεις αν έχει νερά,λάδια,απο που βγαίνει ο καπνός........... Χθες έπρεπε να έχεις πάει σε μηχανικό,όχι την άλλη εβδομάδα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrsmoke95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Επειδή δεν τον κουνάω γιαυτο , πήγα σε έναν άλλον και με είπε ότι είναι από το συμπλέκτη που το ζορίζεις τώρα θα πάω και σε έναν άλλον . 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου @kiriakostjet του εβαλες φωτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου αμα βγει λευκος καπνος, εχουμε πάπα σοβαρα τωρα, βαλε μπροστα με ανοιχτο καπω και δες απο που βγαινει ο καπνος 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Πριν δυο βδομάδες;;;;;; Καλή αγορά έκανες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Πηγαίνοντας στον μηχανικό έχε μαζί σου πυροσβεστήρα και φορτισμενο κινητό, μη χρειαστει να καλέσεις την πυροσβεστική 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε Επειδή δεν τον κουνάω γιαυτο , πήγα σε έναν άλλον και με είπε ότι είναι από το συμπλέκτη που το ζορίζεις τώρα θα πάω και σε έναν άλλον . Το καπό το ανοίγεις με σταματημένο αμάξι.Σε φανάρι να περιμένεις και να ζορίζεται ο συμπλέκτης..........μονο αν κάνεις εκκίνηση αλλά top fuel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 11 hours ago, Mrsmoke95 said: Καλησπέρα αγόρασα πριν δύο βδομαδες ένα cintroen c3 του 21 . Το κυκλοφόρησα , 2,3 φορές από τότε που το πήρα και παρατήρησα πως βγάζει ένα λευκό καπνό από το καπό . Ξεκινάει όταν είμαι ακινητοποιημένος σε ένα φανάρι πχ κρατάει καμιά 5,6 Δευτέρα και μετά σταματάει . Ξέρει κανείς από τι μπορεί να οφείλετε ; την τρίτη θα το πάω στο μηχανικό μου να το ελέγξει κιόλας βέβαια . μια φιλικη συμβουλη ΑΝ ΔΕΝ τρολαρεις: επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανικα, καπνος σε οχημα σιγουρα δεν ειναι καλο. Μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα απο κατι πολυ φθηνο και γρηγορο να διορθωθει μεχρι κοστοβορα ζημια. Αν πας τη τριτη σε μηχανικο σου προτεινω στο ενδιαμεσο να ξεχασεις το οχημα γιατι μονο καλο δε κανεις (τοσο στο αμαξι οσο και στη τσεπη σου μιας και η ζημια μπορει να διογκωθει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ποιο μοτερ εχει? Μηπως το επλυνες και εξατμιζεται νερο οταν ζεσταθει? Το εχω παθει . Εβγαινε ατμος απο το ιντερκουλερ (εξωτερικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Plot twist, troll mode ON… Mrsmoke, καπνος, do the math… 😂😂😂😂 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Διαρροή ψυκτικού υγρου που εξατμίζεται? Δες τη στάθμη παραφλού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μήπως το πήρες από τη Τζαμάικα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrsmoke95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε μια φιλικη συμβουλη ΑΝ ΔΕΝ τρολαρεις: επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανικα, καπνος σε οχημα σιγουρα δεν ειναι καλο. Μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα απο κατι πολυ φθηνο και γρηγορο να διορθωθει μεχρι κοστοβορα ζημια. Αν πας τη τριτη σε μηχανικο σου προτεινω στο ενδιαμεσο να ξεχασεις το οχημα γιατι μονο καλο δε κανεις (τοσο στο αμαξι οσο και στη τσεπη σου μιας και η ζημια μπορει να διογκωθει) Δεν θα το κουνήσω μέχρι την τρίτη εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Είναι γεγονός, κυκλοφορούν ανάμεσα μας 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα