Προς το περιεχόμενο

Καπνός σε Cintroen C3 21^

Mrsmoke95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα αγόρασα πριν δύο  βδομαδες  ένα cintroen c3 του 21 . Το κυκλοφόρησα , 2,3 φορές από τότε που το πήρα και παρατήρησα πως βγάζει ένα λευκό καπνό από το καπό . Ξεκινάει όταν είμαι ακινητοποιημένος σε ένα φανάρι πχ κρατάει καμιά 5,6 Δευτέρα και μετά σταματάει . Ξέρει κανείς από τι μπορεί να οφείλετε ; 
την τρίτη θα το πάω στο μηχανικό μου να το ελέγξει κιόλας βέβαια . 

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Mrsmoke95 είπε

Καλησπέρα αγόρασα πριν δύο  βδομαδες  ένα cintroen c3 του 21 . Το κυκλοφόρησα , 2,3 φορές από τότε που το πήρα και παρατήρησα πως βγάζει ένα λευκό καπνό από το καπό . Ξεκινάει όταν είμαι ακινητοποιημένος σε ένα φανάρι πχ κρατάει καμιά 5,6 Δευτέρα και μετά σταματάει . Ξέρει κανείς από τι μπορεί να οφείλετε ; 

Καπό έχεις ανοίξει καθόλου;Να δεις αν έχει νερά,λάδια,απο που βγαίνει ο καπνός...........

Χθες έπρεπε να έχεις πάει σε μηχανικό,όχι την άλλη εβδομάδα.

• Like 4

2 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε

Επειδή δεν τον κουνάω γιαυτο , πήγα σε έναν άλλον και με είπε ότι είναι από το συμπλέκτη που το ζορίζεις τώρα θα πάω και σε έναν άλλον . 

Το καπό το ανοίγεις με σταματημένο αμάξι.Σε φανάρι να περιμένεις και να ζορίζεται ο συμπλέκτης..........μονο αν κάνεις εκκίνηση αλλά  top fuel.

11 hours ago, Mrsmoke95 said:

μια φιλικη συμβουλη ΑΝ ΔΕΝ τρολαρεις:

επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανικα, καπνος σε οχημα σιγουρα δεν ειναι καλο. Μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα απο κατι πολυ φθηνο και γρηγορο να διορθωθει μεχρι κοστοβορα ζημια. Αν πας τη τριτη σε μηχανικο σου προτεινω στο ενδιαμεσο να ξεχασεις το οχημα γιατι μονο καλο δε κανεις (τοσο στο αμαξι οσο και στη τσεπη σου μιας και η ζημια μπορει να διογκωθει)

• Like 2

Ποιο μοτερ εχει? Μηπως το επλυνες και εξατμιζεται νερο οταν ζεσταθει? Το εχω παθει . Εβγαινε ατμος απο το ιντερκουλερ (εξωτερικα) 

10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

μια φιλικη συμβουλη ΑΝ ΔΕΝ τρολαρεις:

επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανικα, καπνος σε οχημα σιγουρα δεν ειναι καλο. Μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα απο κατι πολυ φθηνο και γρηγορο να διορθωθει μεχρι κοστοβορα ζημια. Αν πας τη τριτη σε μηχανικο σου προτεινω στο ενδιαμεσο να ξεχασεις το οχημα γιατι μονο καλο δε κανεις (τοσο στο αμαξι οσο και στη τσεπη σου μιας και η ζημια μπορει να διογκωθει)

Δεν θα το κουνήσω μέχρι την τρίτη εννοείται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...