Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για σχέδια ποδοσφαιρικού γηπέδου...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το link Litheos, αλλά έχω ήδη συναντήσει την σελίδα χθες που έψαχνα και δεν έχει κάτι που να μου κάνει (δηλ. images ή σχέδια που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως image plane references για 3D modeling).

Πάντως έχω ήδη ξεκινήσει (σήμερα έφτιαξα τον χλοοτάπητα), και δεν τίθεται θέμα ανακωχής μιας και προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου.

Δημοσ.

Marco , σαν να έχεις πάρα πολλά έτοιμα άλλοθι μου φαίνετε .

Παλιός χρήστης με πολλές δημοσιεύσεις, που είσαι διακοπές, θα πάς στρατό, το θες για σοβαρό λόγο ,το ζητάς δημόσια ...

Τι πιο ύποπτο από αυτό ? :shock: :shock: :D

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πάψει αυτό το forum να υποστηρίζει τρομοκρατικές ενέργειες, και μάλιστα καταφανείς πράξεις βίας όπως του εν λόγω κυρίου που άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα ... Μοναδικός σκοπός του εν λόγω κυρίου είναι καταφανές ότι είνια η κατάλληλη στόχευση του σταδίου για τρομοκρατική επίθεση, εξ' ου και ο λόγος της ανάγκης του για σχέδια του σταδίου.. Ποιος άραγε ξέρει τι θα ακολουθήσει ως στόχος ; Το ΟΑΚΑ; Να πάρουμε τηλέφωνο τους μυστικούς 7 ή τους πέντε φίλους να διαλευκάνουν την υπόθεση ...

Ρε για σοβαρευτείτε να πάρει η ευχή ... τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, αλλά μήπως είστε ΛΙΓΟ υπερβολικοί;

Ρε δεν πάμε καλά ... άντε να πάμε διακοπές γιατί βλέπω αμερικανούς να κλείνουν το Forum Για την ασφάλεια των ολυμπαικών Αγώνων ... ρε δεν πάμε καλά ...

Δημοσ.
Marcos βρηκα τα σχεδια για το Καραισκακη!!!

Οριστε:

tef_fp.jpg

Την θύρα 7 δεν βλέπω!!! Μπορείς να με κατατοπίσεις :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Θα παρακαλούσα να μείνουν οι τόνοι σε χαμηλά επίπεδα, και τα post ontopic.

Litheos, δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι υπερβολικός. Η κινδυνολογία/τρομοκρατία βάσιμη ή μη δεν ανήκει σε forum ανταλλαγής τεχνολογικών απόψεων όπως το insomnia.

/sc

Δημοσ.

Θα ήθελα να ενημερώσω το κοινό πως το στάδιο (αυτό που έλεγα να ξεκινήσω), βρίσκεται ήδη σε καλό επίπεδο (έστω και με referencing από απλές φωτογραφίες), οπότε δεν υπαρχει πλέον ανάγκη για τα σχέδια. Από ένα "ευχαριστώ" στους Founes και ZeroCool0, που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν μετά το πέρας των διακοπών τους

Δημοσ.

Prin apo kapoia xronia eixa brei diafora sxedia sto google gia europaika gipeda gia ton idio logo pou ta 8elei kai o Marcos, Telika omws eftiaksa kati meseonika kastra.

TO PERIERGO.. oti den mporesa na brw OUTE 1 link apo ekeina pou yphrxan prin apo 2-3 xronia!!!! Koita na deis pou h tromokratia kanei kako mexri kai sto 3D modeling !!! :(

Δημοσ.

ababapanos, όταν λέω ότι χρησιμοποίησα απλές φωτογραφίες για referencing, σε αυτές του site του ΟΣΦΠ αναφέρομαι. Πάντως το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Ευχαριστώ.

Και τώρα απλά περιμένουμε τα πυροτεχνήματα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...