Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Έψαξα με κλειδιά τα "blueprints" και "ground plans", αλλά δεν είχα ιδιαίτερη τύχη. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα στα πρωτότυπα του αρχιτέκτονα. Καλύπτομαι και με κάτοψη, πλευρικές και καμια εσωτερική να φαίνεται η διάταξη των κερκίδων... . Επειδή ξέρω ότι είναι περίεργο αυτο που ψάχνω, ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για τα 2-3 "up" που θα κάνω. Για να δούμε...
Founes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 exw tin entypwsi pws borw na sou vrw kapoia apla sxedia tou karaiskaki alla tha prepei na perimeneis ligo... auto tha borw na to kanw meta tis 16-17 Avgoustou adeia vlepeis
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου ως γήπεδο, αλλά οι photos που βρηκα στην gallery του "...", δεν με καλύπτουν. Τις θέλω ως references για ένα 3D σταδιο που μου καρφώθηκε να φτιάξω. Φυσικά αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει, μετά χαράς...
Litheos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δεν είναι λίγο ΄υποπτο ρε παιδιά αυτό που ζητάει παραμονλη Ολυμπιακών Αγώνων? 'Ας περιμένει να τελειώσουν και άς το κάνει το 3d αργότερα. Γιατί τόση πρεμούρα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Μη βιαστείτε να του τα δώσετε. Άν τα θέλει τόσο πολύ άς τα ζητήσει επίσημα απο την κατασκευάστρια εταιρεία....Μπορεί και να του προσφέρουν δουλειά (άν είναι μάγκας).
grigas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ναι ναι!!! ΒΑΝ στον Marcos_Aurilius, είναι σύνδεσμος του Bin Laden στην Ελλάδα και σκοπεύει να ανατινάξει το Καραϊσκάκη!!! Χαρές ο LL_NEO!!! Litheos, ωραίο 1ο ποστ μας έκανες!!!
Litheos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δεν καάλαβα grypas μας το παίζεις παλιοσειρά?
Typhoon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δεν καάλαβα grypas μας το παίζεις παλιοσειρά? Χαλάρωσε ρε c σε δουλεύει ο άνθρωπος. Αν τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά έχεις να τσακωθείς με πολύ κόσμο σε αυτό το forum...
Litheos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Typhoon φίλε μου έχει γεμίσει ο κόσμος έξυπνάκηδες. Θα ήμουν χαλαρός άν μου απαντούσε όμορφα όπως εσύ. Στο insomnia μπαινοβγαίνω πολύ καιρό τώρα με διάφορα ονόματα. Αυτό που έκανα ήταν να πώ τη γνώμη μου, τις επιφυλάξεις μου. 'Οπως δεν με ξέρετε προσωπικά, έτσι και τον marcus δεν τον ξέρετε. Αυτό είναι όλο. έχω βοηθήσει και εγώ αρκετό κόσμο σε προβλήματα που νομίζω ότι ξέρω τη λύση αλλα και έχω βοηθηθεί. Όλα όμως έχουν και όρια.Δεν θα βοηθήσω π.χ κάποιον που "δεν θυμάται τον κωδικό πρόσβασης στο PC του", γιατι το πιό πιθανό είναι ότι θέλει να ανοίξει το PC κάποιου άλλου. Τα πράγματα με τους Ολυμπιακούς έχουν σφίξει πολύ. Δεν χρειάζεται να έρθει ο BIN LANDEN (με το σύνδεσμό του τον Marcus για να γίνει η ζημιά. Και ένα γκαζάκι να σκάσει έξω απο τράπεζα , την επόμενη θα βουίζει η υφήλιος.Είναι κρίμα αυτούς τους Ολυμπιακούς ΚΑΙ να τους πληρώσουμε ΚΑΙ να μην εκμεταλλευτούμε τη δυναμική τους.
Typhoon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να κινδυνεύουμε. Αν ήθελε να κάνει κάτι θα το είχε σχεδιάσει πολύ πριν τους αγώνες. Με την ασφάλεια που υπάρχει για να χτυπήσεις αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να είσαι απίστευτα οργανωμένος & εκπαιδευμένος. Δεν νομίζω κάποιος τέτοιος να έψαχνε τα σχέδια στο insomnia 5 μέρες πριν τους αγώνες!
grigas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Στο insomnia μπαινοβγαίνω πολύ καιρό τώρα με διάφορα ονόματα. Από τους κανόνες του Insomnia : 7. Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban). Nομίζω πως δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.... Υ.Γ. Ας το λήξουμε εδώ, διότι είναι κρίμα να κλειδωθεί και να μην βρει ο Marcos_Aurilius αυτό που ψάχνει!
predator Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 koitaxte na deite , edw pou ta leme re paidia einai ontws ligo koufo ayto pou psaxnei o marcos! ok den eipa oti einai kai tromokraths h anarxikos alla gia pio logo na 8eleis blueprints enos stadiou?kai malista ellinikou?de tou kanei as poume ena amerikaniko? telos pantwn...to pio pi8ano na einai apla kolimenos me tin mpala kai na 8elei na dei an einai epidoxos arxitektonas stadiwn wsta na dei oles tis gwnies twn nawn tis stroggylhs 8eas apo konta!
ZeroCool0 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Πάντως και εγώ πριν 3-4 χρόνια έψαχνα σχέδια του ΟΑΚΑ για να φτιάξω ένα 3D στάδιο στο AutoCad για την διπλωματική μου. Για απλή πληροφόριση να σας πω ότι βρήκα τα πάντα και το 3D στάδιο είχε περισσότερες λεπτομέριες και από το κανονικό !!! Όποιος ενδιαφέρεται (μετά τους Αγώνες ) ας επικοινωνήσει να του δώσω λεπτομέριες
LL_NEO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ας το λήξουμε εδώ, διότι είναι κρίμα να κλειδωθεί και να μην βρει ο Marcos_Aurilius αυτό που ψάχνει! ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Καλά, το ότι θα το άκουγα κι αυτό δεν το πίστευα!!! Πραγματικά, το αντιμετωπίζω με όσο περισσότερα χιούμορ διαθετω. Κατ'αρχάς για να διαλύσω τις όποιες αμφιβολίες περι του ατόμου μου, μπορείτε να τσεκάρετε το "www" μου, για να δείτε τι κάνω. Επιπλέον, ανέφερα το στάδιο Καραισκάκη, ώς ένα παράδειγμα. Καλύπτομαι με οποιοδήποτε στάδιο παρόμοιας αισθητικής, και επιπλέον δεν ψάχνω blueprints. Διαευκρινησα ακριβώς ποιες εξωτερικές όψεις ψάχνω. Λές να είχατε τόσο καιρό έναν νέο Laden ανάμεσα σας?? Χαλαρώστεεεεεεεεε... ΥΓ. Δεν θα χαρεί μονο ο συν-βάζελος LL...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Α και κάτι ακόμα (κι ας φουντώσει τις υποψίες κάποιων ). 6 Σεπτέμβρη παρουσιάζομαι Λαμία, οπότε στον μήνα που μου μένει θα ήθελα να ασχοληθώ με το project αυτο. Αν έχετε κάτι, μπορείτε να το αναφέρετε - και ξένο δεν με πειράζει όπως είπα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.