Προς το περιεχόμενο

Netflix: Στροφή στην ποιότητα με δραματική μείωση παραγωγών

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Για το remake μιλάμε αν και η αλήθεια ειναι δεν έχω δει την ταινία του 1930 πάντως όλα η remake ή ιστορικά ντοκιμαντερ με μπόλικο bias προς τα αριστερά μην πω ακροαριστερά (μέχρι και μαύρη Κλεοπάτρα κάνανε) και ομοφυλοφιλικά σήμαντρα κάθε 3 και μια κάτι τέτοια ειναι τα περισσότερα απο τα"καλά" του netflix. 

Βιβλίο είναι, just saying. Κρίμα, πολύ κρίμα που ένας νέος συγχέει αριστερά, μαύρους, ομοφυλόφιλους. Καμία ελπίδα 

Επεξ/σία από lakis_eo
  • Like 6
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώπα..! Το Netflix έπαθε HBO..; Μακάρι..

Γιατί - αντικειμενικά - τα περισσότερα από τα ΠΑΡΑ πολλά που βγάζει η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι για τα σκουπίδια..

• Like 1

15 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Νομίζω εννοείς το the trial of the chicago 7? γιατί δεν ξέρω κάτι σχετικά με chicago 11 αν εννοείς αυτό τότε δεν το είδα αλλά μεχ ντεμέκ ποιότητα απλά παίρνεις ένα χίπικο /ιστορικό πολίτικο γεγονός βάζεις λίγο χολιγουντ ραζλ νταζλ στους διαλόγους και τους χαρακτήρες.. ποιότητα... μετριότατο θα ειναι κατα πάσα πιθανότητα αν και έχω κάποιες ελπίδες λόγω Κοχέν λολ... φτάσαμε στις μέρες μας να θεωρούμε ποιοτική μια ταινία αν δεν ειναι σαχλαμάρα... το να μην ειναι σαχλαμάρα απλά θα πρέπει να ειναι αυτονόητο όχι δείκτης ποιότητας.

Είναι σαν να έχουμε για δείκτη πολιτισμένου ανθρώπου το να μην βρωμάει απο την απλυσιά. 

Power of the Dog Το έχω δει αλλά δεν θυμάμαι τιποτα σχεδον... (απο εκει μπορώ να ειμαι σίγουρος ότι στην καλύτερη ειναι μέτριο ) αυτό που θυμάμαι ειναι (κλασικά νετφλιξ) πως είχε αρκετά ομοφυλοφιλικά vibes επίσης η επιλογή ηθοποιών για καουμπόηδες ειναι τραγική πιο nerd/γυναικωτοί ή με άλλα λόγια offbrand σχεδόν δεν θα γινόταν ή θα μετατρέπονταν σε κωμωδία αν είχαν loud homosexuals για τους ρόλους αυτούς. 

Το "Ουδέν νεότερο από το Δυτικό μέτωπο" πάλι απλά δεν ειναι σαχλαμάρα βλέπετε δεν μπορείς να το πεις άσχημο κατα τα άλλα απλά παρόμοια συνταγή με το chicago 7 μόνο που δεν ξέρω αν βασίστηκαν σε πραγματικά γεγονότα... μια ιστορία ενός παιδιού και των συντρόφων του στον α παγκόσμιο... τιποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. 

Αλλά επειδή εμένα η άποψη μου ειναι ότι το σινεμά έχει αρχίσει σταθερή παρακμή απο το 2011 περίπου και έφτασε απόλυτο πάτο γύρω στο 16 +- κάτι χρόνια μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να θεωρεί μέτριες ταινίες ως αριστουργήματα γιατί τέτοιες ταινίες ξεχωρίζουν σαν τους μονόφθαλμους μέσα στους τυφλούς. 

Καταρχάς έχεις δίκιο όντως είναι Chicago 7. Τώρα στα υπόλοιπα που αναφέρεσαι προφανώς είναι υποκειμενικά και δε θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Όμως και τις τρεις τις ανέφερα ακριβώς επειδή προτάθηκαν ως καλύτερη ταινία στα Όσκαρ, εκάστη στη χρονιά της. Αυτό από μόνο του κάτι δείχνει, ασχέτως αν δεν το κέρδισαν ή εσένα κι εμένα μπορεί να μη μας άρεσαν. Δεν ήμαστε εξάλλου στην Ακαδημία. Το point ήταν πως μες στο σωρό των παραγωγών του Netflix βγαίνουν και κάποιες (λίγες δε λέω) αντικειμενικά καλές ταινίες.

4 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Βιβλίο είναι, just saying. Κρίμα, πολύ κρίμα που ένας νέος συγχαίει αριστερά, μαύρους, ομοφυλόφιλους. Καμία ελπίδα 

Είναι και ταινία και μιλάμε για ταινίες στο θέμα sorry που δεν σε έπιασα (δεν το ξεκαθάρισες κιόλας θες να σου πουμε μπράβο που το διάβασες; γιατί διακρίνω ενα υφάκι)   τώρα απο εκει και πέρα για τα υπόλοιπα ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα για την αμερικανική κολτούρα και το Netflix ή απλά κάνεις troll 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Είναι και ταινία και μιλάμε για ταινίες στο θέμα sorry που δεν σε έπιασα (δεν το ξεκαθάρισες κιόλας θες να σου πουμε μπράβο που το διάβασες; γιατί διακρίνω ενα υφάκι)   τώρα απο εκει και πέρα για τα υπόλοιπα ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα για την αμερικανική κολτούρα και το Netflix ή απλά κάνεις troll 

Από όλες τις βλακειες που θα μπορούσες να πεις (η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, η μεταφορά, η.. ποια άλλη αηδία σου έκατσε στραβή) διάλεξες την ιστορία. Την ΙΣΤΟΡΊΑ ρε φίλε. Καμια ελπίδα. 

Αν ανησυχείς ότι μια ταινία που δείχνει ομοφυλόφιλους, θα σε διαφθείρει και θα σε "αλλάξει", μάντεψε. 

Υγ, ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί φωτισμενοι άνθρωποι, σε αυτή την γωνία της γης, που είδαν την παγκόσμια συνωμοσία με το netflix. 

Επεξ/σία από lakis_eo
  • Like 6

Να πετάξει το σκουπιδαριο των τριτοδευτερων σειρών κ να γεμίζει σταθερά με όλες τις πιο γνωστές ταινίες ως τώρα δίχως να τις ανεβοκατεβαζει.. κ 1 ταυτόχρονη κυκλοφορία με το σινεμά κάθε μήνα. Ουάου φοβερό; Κ ας αφήσει τις παραγωγές.

1 hour ago, salmp7 said:

Στροφή στην ποιότητα μόνο η  Σάσα Μπάστα κατάφερε να κάνει

Τι ειπες φιλε τωρα!! Respect (και ειχα παει την ειχα ακουσει περισυ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καταρχάς έχεις δίκιο όντως είναι Chicago 7. Τώρα στα υπόλοιπα που αναφέρεσαι προφανώς είναι υποκειμενικά και δε θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Όμως και τις τρεις τις ανέφερα ακριβώς επειδή προτάθηκαν ως καλύτερη ταινία στα Όσκαρ, εκάστη στη χρονιά της. Αυτό από μόνο του κάτι δείχνει, ασχέτως αν δεν το κέρδισαν ή εσένα κι εμένα μπορεί να μη μας άρεσαν. Δεν ήμαστε εξάλλου στην Ακαδημία. Το point ήταν πως μες στο σωρό των παραγωγών του Netflix βγαίνουν και κάποιες (λίγες δε λέω) αντικειμενικά καλές ταινίες.

Καλά άλλο να προταθείς και άλλο να πάρεις αλλά έχουν ξεπέσει και τα oscar 

image.jpeg.acc0ac326659723b89daab8a6e8cc493.jpeg

και αυτή η ταινία είχε προταθεί για όσκαρ :P  αλλά οκ για makeup 

Πέρα απο αυτό εννοώ πολλές αδιάφορες ταινίες πχ little women, marriage story  irishman (οκ έχει τον ντενίρο στα γεράματα και βαρετό γενικά δεν ήταν χάλια μονο και μονο για τον ντενίρο αλλά όχι και τιποτα σπουδαίο παρότι έπαιζε στην ταινία.. ) καμία σχέση με τις μαφιόζικες ή γκάνγκστα τύπου ταινίες που έπαιξε στο παρελθόν και ήταν ταινιάρες. 

10 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Από όλες τις βλακειες που θα μπορούσες να πεις (η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, η μεταφορά, η.. ποια άλλη αηδία σου έκατσε στραβή) διάλεξες την ιστορία. Την ΙΣΤΟΡΊΑ ρε φίλε. Καμια ελπίδα. 

Και εσύ για αναγνώστης βιβλιών δεν βλέπω εύκολα να πιάνεις το θέμα σε μερικές γραμμές... δεν ήμουν αντίθετος με το ότι ηταν ιστορικό γεγονός απλά περίεγραψα την "κομπίνα" της εποχής και δει του νετφλιξ να κάνεις ή ρεμακε ή κάποιο ιστορικό ντοκιμαντέρ. 

Ίσα ίσα έγραψα πως για παράδειγμα και το braveheart ήταν βασισμένο σε ιστορικό γεγονός αλλά δεν ήταν ταινιάρα επειδή ήταν βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα σε αντίθεση με το σήμερα που αν δεν ειναι μια ταινία σαχλαμάρα σκέτη κατα πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε κάποιο ιστορικό γεγονός και αυτό  θα ειναι ο κράχτης.. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Εχει βάλει ό,τι Ισπανικό σήριαλ και έργο έχει βγει τα τελευταία 100 χρόνια, έλεος πραγματικά. Γυρίσαμε στη μαύρη εποχή της ποιότητας βιντεοκασέτας.

• Like 2

16 λεπτά πριν, giorgosk12 είπε

Εχει βάλει ό,τι Ισπανικό σήριαλ και έργο έχει βγει τα τελευταία 100 χρόνια, έλεος πραγματικά. Γυρίσαμε στη μαύρη εποχή της ποιότητας βιντεοκασέτας.

Πες τα βρε φίλε. Ισπανικά; Πάνε καλά; Ολοι ξέρουμε ότι μόνο αμερικανικά έχουν ποιότητα.

Ουφ, απορώ με τον εαυτό μου, γιατί χάνω το χρόνο μου 

23 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Καλά άλλο να 

Και εσύ για αναγνώστης βιβλιών δεν βλέπω εύκολα να πιάνεις το θέμα σε μερικές γραμμές... δεν ήμουν αντίθετος με το ότι ηταν ιστορικό γεγονός απλά περίεγραψα την "κομπίνα" της εποχής και δει του νετφλιξ να κάνεις ή ρεμακε ή κάποιο ιστορικό ντοκιμαντέρ. 

Ίσα ίσα έγραψα πως για παράδειγμα και το braveheart ήταν βασισμένο σε ιστορικό γεγονός αλλά δεν ήταν ταινιάρα επειδή ήταν βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα σε αντίθεση με το σήμερα που αν δεν ειναι μια ταινία σαχλαμάρα σκέτη κατα πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε κάποιο ιστορικό γεγονός και αυτό  θα ειναι ο κράχτης.. 

Έγραψες ότι η ΙΣΤΟΡΊΑ του προαναφερθέν έργου, είναι μια απλή υποθεσουλα. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα βρες τα με τον εαυτό σου. 

• Like 5

9 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Καλά άλλο να προταθείς και άλλο να πάρεις αλλά έχουν ξεπέσει και τα oscar 

και αυτή η ταινία είχε προταθεί για όσκαρ :P  αλλά οκ για makeup 

Πέρα απο αυτό εννοώ πολλές αδιάφορες ταινίες πχ little women, marriage story  irishman (οκ έχει τον ντενίρο στα γεράματα και βαρετό γενικά δεν ήταν χάλια μονο και μονο για τον ντενίρο αλλά όχι και τιποτα σπουδαίο παρότι έπαιζε στην ταινία.. ) καμία σχέση με τις μαφιόζικες ή γκάνγκστα τύπου ταινίες που έπαιξε στο παρελθόν και ήταν ταινιάρες. 

Όσον αφορά τις ταινίες που κέρδισαν το Όσκαρ καλύτερης, αναμφισβήτητα κατά καιρούς έχουν γίνει αδικίες. Νομίζω όμως πως ισοπεδώνεις λίγο το ζήτημα της υποψηφιότητας. Για να βρίσκεσαι μέσα στις 5 καλύτερες ταινίες μιας ολόκληρης χρονιάς, κατά την οποία ο όγκος των παραγωγών τους ξεπερνά κατά πολύ το σύνολο παραγωγής του Netflix, αν μη τι άλλο σημαίνει πως πρόκειται για αξιόλογη ταινία. Η δε κατηγορία της καλύτερης ταινίας συνυπολογίζει συνολικά μια ταινία και αξιολογεί κάθε παράμετρο της, όχι μόνο το make up, όπως στο Norbit. Ως εκ τούτου μια ταινία που προτάθηκε για καλύτερη ταινία στο σύνολο της θα είναι τουλάχιστον αξιόλογη με κριτήρια που ξεπερνάνε τον μέσο τηλεθεατή ή ακόμα και σινεφίλ όπως εσύ κι εγώ. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Επομένως είναι άτοπο το επιχείρημα σου για το Norbit, ενώ και το "αδιάφορες", όπως χαρακτηρίζεις τις υπόλοιπες ταινίες, που αναφέρεις, αποτελεί μια προσωπική σου αξιολογική κρίση, με βάση τα γούστα σου κι όχι μια συνολική αξιολόγηση της ποιότητας μιας ταινίας. Τέλος τα Oscar και η Ακαδημία Κιν/φου είναι θεσμός. Το ότι ξεπέσανε, ίσως να αποτελεί προσωπική σου άποψη, αν και ούτε τη συμμερίζομαι, ούτε τη στηρίζεις κάπου συγκεκριμένα. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά θα σε παρακαλούσα να μη με ξαναπαραθέσεις, καθώς δεν αντιλαμβάνομαι τι προσπαθείς να αποδείξεις και ειλικρινά δεν με αφορά κιόλας. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να έχω κι εγώ την άποψη μου. Καλή συνέχεια.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Πες τα βρε φίλε. Ισπανικά; Πάνε καλά; Ολοι ξέρουμε ότι μόνο αμερικανικά έχουν ποιότητα.

Ουφ, απορώ με τον εαυτό μου, γιατί χάνω το χρόνο μου 

Έγραψες ότι η ΙΣΤΟΡΊΑ του προαναφερθέν έργου, είναι μια απλή υποθεσουλα. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα βρες τα με τον εαυτό σου. 

Ναι και αναφερόμουν στην ταινία του 2022 φυσικά και στο είπα και σε απάντηση πιο κάτω ότι μιλάω για αυτό δεν αμφιβάλω πως η ταινία του 1930 ή το βιβλιο θα είχαν πιο πολύ ενδιαφέρον στην ταινία πάντως δεν είδαμε κάτι εκτός απο ένα παιδί και τους συντρόφους του σε διάφορες σκηνές πχ να προσπαθούν να κλέψουν αυγά απο κότες κτλ δεν ήταν άσχημη και η σκηνοθεσία/ποιότητα ήταν καλή αλλά σαν ταινία ήταν 2 ώρες "δες πως ήταν τότε στον πόλεμο" επίσης στεναχωρήθηκα λίγο στο τέλος με κάτι που έγινε (αλλά το είχε τηλεγραφίσει η ταινία και ήμουν σίγουρος πριν γινει οτι θα γίνει) αλλά δεν είχε κάτι που να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον πέραν απο τα ωραία κοστουμια/σκηνές και τοπία και γενικά το appeal της εποχης σε αντίθεση με πχ  η λίστα του σίντλερ ή λεπτή κοκκινη γραμμήή το fury, beasts of no nation, full metal jacket κτλ 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

34 λεπτά πριν, giorgosk12 είπε

Τα ισπανικά (ισπανικά: español, εσπανιόλ) είναι μια λατινογενής ιβηρική ρομανική γλώσσα. Είναι η ευρύτερα ομιλούμενη ρομανική γλώσσα και σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είναι η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα μετά τα μανδαρινικά. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.

για όλα υπάρχει μια εξήγηση φίλε μου…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...