gg i carry Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) https://clickmart.gr/index.php?route=product/category&path=63 Αρχικα γνωριζει κανεις αν ειναι legit το καταστημα? Και αν ναι, τι παιζει και εχει τοσο χαμηλες τιμες? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από gg i carry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Κατά κανόνα όταν ένα κατάστημα δέχεται πληρωμές με PayPal, μάλλον legit είναι. Πληρώνεις με PayPal και αν κάτι πάει στραβά κάνεις dispute και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Ο χάρτης το δείχνει άδειο το κατάστημα, ωστόσο είναι από τον Απρίλη του 2023 η φωτογραφία, μπορεί να άνοιξαν πιο πρόσφατα. Πάντως οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας. Π.χ. για γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος είναι στο 1/4 των τιμών του ΙΚΕΑ. Θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός να παραγγείλω. Κάλεσες στο τηλέφωνο που δίνουν, απάντησε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Στο κινητο Ρωτησα αν μπορω να τα δω απο κοντα και μου ειπαν ειναι Πατρα κατω αχαια Αλλα δυστυχως ειμαι μακρια Θα ειχε ενδιαφερον να τα εβλεπε καποιος γτ και οι φωτο εςιναι στοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gg i carry είπε Ρωτησα αν μπορω να τα δω απο κοντα και μου ειπαν ειναι Πατρα κατω αχαια Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα? Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅 Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Nabuko 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα? Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅 Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. Αυτό πήγα να γράψω μόλις Επίσης δεν σου δίνει επιλογή για paypal Επίσης το site είναι μισο φτιαγμένο site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εχει αντικαταβολη παντως Αν ηταν scamm δν θα σε εβαζε να πληρωσεις με καρτα? Η απλα πληρωνεις με αντικαταβολη και σου φερνουν ενα κουτι πετρες? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, gg i carry είπε Εχει αντικαταβολη παντως Αν ηταν scamm δν θα σε εβαζε να πληρωσεις με καρτα? Η απλα πληρωνεις με αντικαταβολη και σου φερνουν ενα κουτι πετρες? 🤣 Επισης όταν πατάς στο FOLLOW US στο εικονίδιο του facebook και instagram και δεν ανοίγει τπτ ειναι 99% scam. 25 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα? Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅 Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. Το έχουν έτσι ώστε αν πάρει κάποιος τηλέφωνο και πει είμαι από Πάτρα, μπορώ να έρθω να το δω, θα πούνε είμαστε Θεσσαλονίκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Kαι μόνο που βλέπεις τους τρόπους πληρωμής κάτι τρέχει.American express ?Discover? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα