gg i carry Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://clickmart.gr/index.php?route=product/category&path=63 Αρχικα γνωριζει κανεις αν ειναι legit το καταστημα? Και αν ναι, τι παιζει και εχει τοσο χαμηλες τιμες? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2024 από gg i carry
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Κατά κανόνα όταν ένα κατάστημα δέχεται πληρωμές με PayPal, μάλλον legit είναι. Πληρώνεις με PayPal και αν κάτι πάει στραβά κάνεις dispute και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Ο χάρτης το δείχνει άδειο το κατάστημα, ωστόσο είναι από τον Απρίλη του 2023 η φωτογραφία, μπορεί να άνοιξαν πιο πρόσφατα. Πάντως οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας. Π.χ. για γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος είναι στο 1/4 των τιμών του ΙΚΕΑ. Θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός να παραγγείλω. Κάλεσες στο τηλέφωνο που δίνουν, απάντησε κανείς;
gg i carry Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Στο κινητο Ρωτησα αν μπορω να τα δω απο κοντα και μου ειπαν ειναι Πατρα κατω αχαια Αλλα δυστυχως ειμαι μακρια Θα ειχε ενδιαφερον να τα εβλεπε καποιος γτ και οι φωτο εςιναι στοκ
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gg i carry είπε Ρωτησα αν μπορω να τα δω απο κοντα και μου ειπαν ειναι Πατρα κατω αχαια Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα? Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅 Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2024 από Nabuko 4
tollisth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα? Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅 Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. Αυτό πήγα να γράψω μόλις Επίσης δεν σου δίνει επιλογή για paypal Επίσης το site είναι μισο φτιαγμένο site 1
gg i carry Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Εχει αντικαταβολη παντως Αν ηταν scamm δν θα σε εβαζε να πληρωσεις με καρτα? Η απλα πληρωνεις με αντικαταβολη και σου φερνουν ενα κουτι πετρες? 🤣
sakisgri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, gg i carry είπε Εχει αντικαταβολη παντως Αν ηταν scamm δν θα σε εβαζε να πληρωσεις με καρτα? Η απλα πληρωνεις με αντικαταβολη και σου φερνουν ενα κουτι πετρες? 🤣 Επισης όταν πατάς στο FOLLOW US στο εικονίδιο του facebook και instagram και δεν ανοίγει τπτ ειναι 99% scam. 25 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα? Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅 Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. Το έχουν έτσι ώστε αν πάρει κάποιος τηλέφωνο και πει είμαι από Πάτρα, μπορώ να έρθω να το δω, θα πούνε είμαστε Θεσσαλονίκη 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Kαι μόνο που βλέπεις τους τρόπους πληρωμής κάτι τρέχει.American express ?Discover?
Fil_X Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δε ξερω τι παίζει με το μαγαζί, εγώ πάντως τσίμπησα το G3 E-Desk και μου ήρθε κανονικα με ΕΛΤΑ Κούριερ. Δεν είχε πουθενα απόδειξη αλλα κλαιν η τιμη για το γραφείο είναι τζάμπα, και σαν ποιότητα έπαθα ζημιά, ειναι πολυ στιβαρό, και πολύ προσεγμένη κατασκευή.
gg i carry Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εκανα παραγγελια και εγω Σου δινουν δυνατοτητα να ανοιξεις το δεμα να το δεις πριν πληρωσεις με αντικαταβολη (ηρθε σε 3 μερες) Το γραφειο πολυ καλο δεν κανει θορυβο, στιβαρο αρκετα και στο πιο ψηλο σημειο Δεν μου δωσανε αποδειξη και εμενα βεβαια αν και μου ειπαν θα μου την στειλουν Online για τον 1 χρονο εγγυηση π εχει Οποτε τωρα μενει το μοτερακι ποσο θα αντεξει αλλα κατα τα αλλα ειδικα για τα λεφτα τιμιοτατο Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από gg i carry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα