Προς το περιεχόμενο

Μετά τη Huawei, και η Samsung σχεδιάζει smartphone με τρεις οθόνες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της Huawei είναι πολύ λεπτό (για 3 οθόνες)  όσο ενα φολντ με 2 ... σε αντίθεση με την γκουμούτσα του θέματος :P 

The tri-fold Huawei Mate XT next to the Galaxy Z Fold6 really puts things  into perspective - GSMArena.com news

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, svartevarg είπε

Σου παρουσίασε κάποια βλάβη ή δεν βόλεψε σε θέμα άνεσης στη χρήση;

Παίζει να είχε καλύτερους μεντεσέδες και ανθεκτικότητα, ακόμα και σε σχέση με το πρώτο z fold.

Το μόνο που παρουσίασε ειναι που άλλαξα μετά από ένα χρόνο προστασία εσωτερικής οθόνης που ήταν δωρεάν αλλα έπρεπε να είμαι μια εβδομάδα χωρίς κινητό. 

Επίσης διαστάσεις δεν βολεύουν ούτε εξωτερική οθόνη (μικρη) ούτε εσωτερική (τετράγωνη).

Γενικά δεν βολεψε και τώρα που γράφω με εξωτερική οθόνη κάνω 100 λάθη γιατί πληκτρολογιο στενό. 

• Like 1
  • Thanks 1

36 λεπτά πριν, amakry2 είπε

Το μόνο που παρουσίασε ειναι που άλλαξα μετά από ένα χρόνο προστασία εσωτερικής οθόνης που ήταν δωρεάν αλλα έπρεπε να είμαι μια εβδομάδα χωρίς κινητό. 

Επίσης διαστάσεις δεν βολεύουν ούτε εξωτερική οθόνη (μικρη) ούτε εσωτερική (τετράγωνη).

Γενικά δεν βολεψε και τώρα που γράφω με εξωτερική οθόνη κάνω 100 λάθη γιατί πληκτρολογιο στενό. 

Σε ευχαριστώ για το feedback φίλε μου!

Τελικά ισχύει ότι η προστασία της εσωτερικής οθόνης είναι της πλάκας από τη στιγμή που δεν είναι γυαλί όπως η εξωτερική. Αλλαγή σε ένα χρόνο από την αγορά είναι πολύ μικρό διάστημα. 

Και τα rollable μάλλον πλαστικό θα έχουν στην οθόνη τους. 

Οπότε μάλλον θα μείνουμε με τα κλασσικά τηλέφωνα που τουλάχιστον έχουν γυαλί και τα tablet για μεγαλύτερη οθόνη. 

• Like 2

Αν κ της είχα παλιά αδυναμία είμαι 13 χρόνια σίγουρα στη σαμι κ με το fold 5 αυτή την στιγμή,   δίνει βελτιώσεις λιγότερες από ποτέ κ έχω αρχίσει να την σιχαίνομαι και αυτή ..  Αν η huawei μπορούσε να βάλει ξανά playstore κτλ θα έκανε πλάκα και στην apple και στην sami,  τα αναδιπλωμενα είναι το μέλλον η σαμι έχει μείνει πίσω σε όλα.. Σε γρήγορες φορτίσεις  ίδιες μπαταρίες ίδιες κάμερες...  Μάλλον όταν αλλάξω θα πάω σε άλλη αναδιπλωμενο..  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Dr_Pepper said:

Της Huawei είναι πολύ λεπτό (για 3 οθόνες)  όσο ενα φολντ με 2 ... σε αντίθεση με την γκουμούτσα του θέματος :P 

The tri-fold Huawei Mate XT next to the Galaxy Z Fold6 really puts things  into perspective - GSMArena.com news

Απίστευτη διαφορά, τι παθαίνουν οι μεγαλύτερες εταιρίες κινητών καμιά φορά και τρώνε σκόνη από Κινέζικες απορώ. Μηδέν innovation, λες και είναι μία πενταετία πίσω με το fold.

Ακόμα και η Xiaomi τους έχει περάσει σε ναυαρχίδες και specs.

Επεξ/σία από Diavolos666

10 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν μιλάει για τα προβλήματα με το Huawei Tri-Fold. Βάζω 1 τυχαίο Video. Αν το ψάξετε το Internet είναι γεμάτο.

Αναφορά σε κείμενο

10 hours ago, amakry2 said:

ο κύριος λόγος που για να δοκιμάσω fold προτιμήσα το oneplus open. Η εξωτερική οθόνη είναι σα νορμαλ κινητό 6 " 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το vivo εχει εξωτερικη οθονη 6.53 ανετα το χρησιμοποιεις κλειστο ενω το fold σου βγαζει τα ματια Το honor που πηρα αν και λιγο πιο μικρο 6,43" εχει πολυ πιο βολικη οθονη απο το fold, τωρα fold με τριπλη οθονη οταν με διπλη εχει τοσα προβληματα οχι (στο software ομως ειναι πρωτη)

Επεξ/σία από elgol

12 ώρες πριν, svartevarg είπε

Τελικά ισχύει ότι η προστασία της εσωτερικής οθόνης είναι της πλάκας από τη στιγμή που δεν είναι γυαλί όπως η εξωτερική. Αλλαγή σε ένα χρόνο από την αγορά είναι πολύ μικρό διάστημα. 

Οπότε μάλλον θα μείνουμε με τα κλασσικά τηλέφωνα που τουλάχιστον έχουν γυαλί και τα tablet για μεγαλύτερη οθόνη. 

Δεν κατάλαβες ένα μήνα μετά και η δεύτερη ζελατίνα έχει αρχίσει στο κάτω μέρος να ξεκολλάει αλλά θα το έτσι μέχρι την αλλαγή. 

Έτσι και αλλιώς με traid in θα το κάνω. 

Και χρήση εσωτερικής οθόνης ελάχιστα και προσεκτικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, amakry2 said:

Ύστερα από την εμπειρία το fold 5 (ακόμα το έχω περιμένω το s25 να το δώσω ) δηλώνω ποτε ξανά fold .

Αν ειχες κανα καλύτερο fold ίσως άλλαζες γνώμη φιλε, όπως επίσης αν δεν το χρειάζεσαι, δεν βλέπω λόγο να έχεις. 

Προσωπικά, δεν ξαναπαίρνω συμβατικό, μόνο fold (τώρα κατοχος xiaomi fold 2 εγω, το 3 η γυναικα, και στο μελλον απο Κινα το XT. Ειδικά για δουλειά, μου έχει λυσει τα χέρια πολλές φορές.

14 hours ago, svartevarg said:

Παιδια δεν ισχυει αυτο. Τουλαχιστον δεν ισχυει σε xiaomi fold και huawei που έχουν περασει απο τα χερια μου. Έχω 3 χρονια το fold 2 (xiaomi) δεν εχει παθει απολυτως τιποτα η μεσα οθονη. και στης γυναικας μου που το εχει εναμιση χρονο τωρα το 3, με καθμερινο και συνεχες ανοιξε/κλεισε , δεν εχει παθει τιποτα.

Επεξ/σία από Panosglasgow
  • Like 1
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, Panosglasgow είπε

Αν ειχες κανα καλύτερο fold ίσως άλλαζες γνώμη φιλε, όπως επίσης αν δεν το χρειάζεσαι, δεν βλέπω λόγο να έχεις. 

Προσωπικά, δεν ξαναπαίρνω συμβατικό, μόνο fold (τώρα κατοχος xiaomi fold 2 εγω, το 3 η γυναικα, και στο μελλον απο Κινα το XT. Ειδικά για δουλειά, μου έχει λυσει τα χέρια πολλές φορές.

Παιδια δεν ισχυει αυτο. Τουλαχιστον δεν ισχυει σε xiaomi fold και huawei που έχουν περασει απο τα χερια μου. Έχω 3 χρονια το fold 2 (xiaomi) δεν εχει παθει απολυτως τιποτα η μεσα οθονη. και στης γυναικας μου που το εχει εναμιση χρονο τωρα το 3, με καθμερινο και συνεχες ανοιξε/κλεισε , δεν εχει παθει τιποτα.

Ισχύει εάν έχει γίνει. Δεν Ισχύει εάν ΔΕΝ έχει γίνει. 

Μην γράφεις και αναιρείς αυτό που λέω.  Σε εμένα έγινε σε εσένα δεν έγινε.  Απλά . 

Επίσης ναι για ΕΝΤΕΛΩΣ επαγγελματικό λόγο το πήρα. 

Αλλά για τους παραπάνω λόγους που ΙΣΥΟΥΝ δεν το ξάνα ακουμπάω .

Επίσης αξία μεταπώλησης μηδέν γιαυτό και πάω ανταλλαγή στη samsung όταν με το καλό βγει το s25

• Like 1

Στις 24/10/2024 στις 9:33 ΠΜ, Dimitris_1981 είπε

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν μιλάει για τα προβλήματα με το Huawei Tri-Fold. Βάζω 1 τυχαίο Video. Αν το ψάξετε το Internet είναι γεμάτο.

Νταξ δεν το έχω δει ούτε απο κοντά το τηλέφωνο αλλά αυτό το βίντεο μου φαίνεται αρκετά αρνητικά προκατειλημμένο..

1) Καταρχήν υπάρχει θήκη και μάλιστα με έξυπνο τρόπο προστατεύει το πλαϊνό εκμαθημένο κομμάτι οθόνης όταν ειναι διπλωμένο στο βίντεο λέει ότι δεν έχει
2) έχει κάτι τραβηγμένα απο τα μαλλιά σενάρια (όπως στις διαφημίσεις τελεμάρκετινγκ που δεν μπορούν να κόψουν ένα κρεμμύδι σε ροδέλες και μπουρδουκλώνονται) πχ λέει ότι με ένα απλό κινητό μπορείς να δεις τα μηνύματα σου και μετά το βάζεις γρήγορα στην τσέπη σου ενω με αυτό ΑΝ ΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙΣ δεν μπορείς ειναι "κόπος" καταρχήν γιατί να το ξεδιπλώσεις για να δεις γήρορα ειδοποιήσεις και μηνήματα;  

Και πάει λέγοντας.

Προσοχή δνε λέω ντε και καλά ότι ειναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει καταρχήν και να κυκλοφορούσε στην ελλάδα εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί μάλλον θα ήταν πανάκριβο αλλά απο την άλλη δεν νομίζω να ειναι και τόσο μαύρο χάλι όπως λέει ο Κινέζος στο βίντεο που σήκωσες η αλήθεια ειναι σίγουρα κάπου στην μέση αν όχι μακριά απο αυτό το βίντεο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...