Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω ληψη μεσω chrome ενα αρχειο zip 10 GB

η ρυθμιση του chrome ειναι να αποθηκευεται στην θεση ληψεις

και οντως ξεκινωντας να το κατεβαζω δημιουργειται εκει ενα αρχειο τυπου .crdownload το οποιο λογικα οταν τελειωσει το κατεβασμα θα σβηστει και θα μου εμφανιστει στον ιδιο φακελλο το αρχειο zip που επιχειρω να κατεβάσω

επειδη καθυστερει το αρχειο να κατεβει το παραταω να κατεβαζει,επιστρεφω αργοτερα αλλα δεν βρισκω το αρχειο πουθενα!!!εν τω μεταξυ μειωνονται τα GB του σκληρου δισκου αρα το αρχειο εχει κατεβει.

που βρισκεται;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

ειμαι με ελληνικα windows11 μετα το username δεν βρισκω κατι σχετικο με AppData  αλλα μια λιστα με Εικονες Εγγραφα Βιντεο Στοιχεια Ληψης κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάτα windows+R και δώσε για εκτέλεση %localappdata%  και ακόλουθα από εκεί το path από το  google και μετά.

Αν θέλεις κατέβασε το windirstat και κάνε ένα check στον C να δεις που χάνεις τον χώρο.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς και στον εξερευνητή αρχείων κάνε κλικ στο Αυτός ο υπολογιστής και ψάξε μέγεθος:>5gb θα δεις όλα με μέγεθος πάνω από 5 γίγα άσχετο αν είναι ολοκληρωμένα ή όχι

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, georgiouu είπε

ειμαι με ελληνικα windows11 μετα το username δεν βρισκω κατι σχετικο με AppData  αλλα μια λιστα με Εικονες Εγγραφα Βιντεο Στοιχεια Ληψης κτλ

Φαντάζομαι οτι έκανες δουλειά με το tip του micos, ωστόσο αν θες να δεις το appdata θα πρέπει στο view να έχεις ενεργοποιήσει τα hidden items (View→Show→Hidden items)

• Like 1
Δημοσ.

Πάτα στον Chrome contro+j ή πήγεναι από τις τελείες πάνω δεξιά και επέλεξε downloads ή λήψεις, ανάλογα με την γλώσσα που έχει ο chrome. Δες την λίστα με τα αρχεία που έχεις κατεβάσει, υπάρχει πιθανότητα να το θεωρεί μη ασφαλές αρχείο και γι αυτό να το μπλοκάρει. 

• Like 1
Δημοσ.

τελικά το πρόβλημα μου είναι λίγο διαφορετικό από το αρχικό που νόμιζα

αρχίζει και κατεβάζει για κάνα δίωρο και προς το τελος μου βγαζει εκεί που φαίνονται οι τρέχουσες λήψεις "σφάλμα δικτυου-αποτυχια συνδεσης"

εχω δοκιμάσει τρεις φορές και τις τρεις το ιδιο...δεν είναι λίγο περίεργο να διακόπτεται η σύνδεση λίγο πριν ολοκληρωθεί το κατεβασμα;

προσπαθώ να κατεβάσω τις φωτογραφίες Google σε αρχειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...