Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν αγοράσεις μέσω του καλαθιού του Skroutz το προϊόν έρχεται μόνο σε Skroutz point ή και με courier;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν αγοράσεις μέσω του καλαθιού του Skroutz το προϊόν έρχεται μόνο σε Skroutz point ή και με courier;

Εσύ το επιλέγεις αυτό. 

Δημοσ.

19 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Εσύ το επιλέγεις αυτό. 

Οι επιλογές που έχει είναι μέσω Skroutz point ή παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει επιλογή για courier. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Οι επιλογές που έχει είναι μέσω Skroutz point ή παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει επιλογή για courier. 

δε το εχω ξανασυνατησει, εχεις βαλει  τη διευθυνση σου? Η πρωτη επιλογη παντα ειναι παραδοση στο σπιτι, αν η μεταφορικη ειναι skroutz last mile σου δινει την επιλογη για Skroutz Point και αν ειναι φυσικο καταστημα παραλαβη απο εκει. Αλλα παντα η πρωτη επιλογη ειναι παραδοση στο σπιτι. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alefther είπε

δε το εχω ξανασυνατησει, εχεις βαλει  τη διευθυνση σου? Η πρωτη επιλογη παντα ειναι παραδοση στο σπιτι, αν η μεταφορικη ειναι skroutz last mile σου δινει την επιλογη για Skroutz Point και αν ειναι φυσικο καταστημα παραλαβη απο εκει. Αλλα παντα η πρωτη επιλογη ειναι παραδοση στο σπιτι. 

Το αποστολή σε νέα διεύθυνση εννοείς που έχει πάνω πάνω,τώρα το πρόσεξα γιατί δεν το έχει μαζί με τις άλλες επιλογές. Μπορείς να επιλέξεις και courier ή όχι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Το αποστολή σε νέα διεύθυνση εννοείς που έχει πάνω πάνω,τώρα το πρόσεξα γιατί δεν το έχει μαζί με τις άλλες επιλογές. Μπορείς να επιλέξεις και courier ή όχι;

Όταν συμπληρώσεις διεύθυνση, θα μπορείς. Γιατί δεν το συνεχίζεις να δεις τι επιλογές θα σου βγάλει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...