Maria1111 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Γεια σας θα παρακαλούσα όποιος έχει όρεξη και διάθεση να απαντήσει στο παρακάτω ερωτηματολόγιο.Ειναι για το μάθημα εισαγωγή στο ηλεκτρονικό εμπόριο που παρακολουθώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNEAnGOgi1nQPdK-jpTgB_42kt3y2n-SYz-dQjUe31ZAh2mg/viewform?usp=sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Done! Καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Έγινε. Με πλήγωσε που στις ηλικιακές κατηγορίες είχες μία και μοναδική για τους άνω των 50. Δηλ εγώ που είμαι 51 είμαι στην ίδια κατηγορία με κάποιον που είναι 65; Ένιωσα λιγάκι παππούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maria1111 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 23/10/2024 στις 12:59 ΜΜ, Sablj είπε Done! Καλή επιτυχία! Ευχαριστώ πολύ! Στις 23/10/2024 στις 2:22 ΜΜ, yannis27gr είπε Έγινε. Με πλήγωσε που στις ηλικιακές κατηγορίες είχες μία και μοναδική για τους άνω των 50. Δηλ εγώ που είμαι 51 είμαι στην ίδια κατηγορία με κάποιον που είναι 65; Ένιωσα λιγάκι παππούς Χαχαχα συγγνώμη 🥴 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ε στα 51 τι θα πρεπε να νιωσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 17 hours ago, Maria1111 said: Ευχαριστώ πολύ! Χαχαχα συγγνώμη 🥴 λειπουν και οσοι εχουν τελειωσει ιεκ. μεταδευτεροβαθμια εκπαιδευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα