asm44 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλησπέρα αγαπητοί, εχω συμβολαιο με cosmote για 24αρι φοιτητικο ιντερνετ το οποιο εληξε τον Μαΐο, και θελω να φυγω απο την cosmote γιατι πιανω πολυ κακη ταχυτητα (μαξ 8mbps). Οι ερωτησεις μου ειναι: 1) Εφοσον εχει ληξει το συμβολαιο μου και θελω να το διακοψω θα πληρωσω κατι εξτρα? 2) Ποσο καιρο κανει να κοπει το ιντερνετ και να περαστει απο την καινουρια εταιρια. Δηλαδη, για να μην μεινω χωρις ιντερνετ θα ηταν καλυτερο να διακοψω το ενα και την ιδια μερα να κανω αιτηση στην νεα εταιρια, ή πρωτα να κανω αιτηση στην εταιρια και μετα να διακοψω την cosmote? Θενξ σε ολους😊😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Και πως είσαι σίγουρος οτι η άλλη εταιρεία θα σου δώσει παραπάνω ταχύτητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asm44 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και πως είσαι σίγουρος οτι η άλλη εταιρεία θα σου δώσει παραπάνω ταχύτητες; Ψάχτηκα και βρηκα την Inalan. Διαβασα reviews και ρωτησα γνωστους και μου ειπαν οτι αξιζει και πως εχει φοιτητικο πακετο 14€ 200mbps. Και μου ειπαν πως η κακη ταχυτητα της περιοχης μου δεν θα επηρεάσει αυτα τα 200mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, asm44 είπε Ψάχτηκα και βρηκα την Inalan. Διαβασα reviews και ρωτησα γνωστους και μου ειπαν οτι αξιζει και πως εχει φοιτητικο πακετο 14€ 200mbps. Και μου ειπαν πως η κακη ταχυτητα της περιοχης μου δεν θα επηρεάσει αυτα τα 200mbps. Εχει εγκαταστήσει η Inalan στο σπιτι-πολυκατοικία σου ινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asm44 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εχει εγκαταστήσει η Inalan στο σπιτι-πολυκατοικία σου ινες; Στην πολυκατοικια νομιζω οχι, αλλα εχω δει στην διπλανη πολυκατοικια απ'εξω το κουτακι τους. Πιανετε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Από την στιγμή που υπάρχει δίκτυο της Inalan στην περιοχή, είναι θέμα εργασιών εγκατάστασης να έρθει στο σπίτι σου, εφόσον φυσικά κάνεις αίτημα σύνδεσης. Επειδή θα διακόψεις την σύνδεση μέσω χαλκού και θα πας σε οπτική ίνα, για να μην μείνεις καθόλου χωρίς Internet, πρώτα θα συνδεθείς με την Inalan και θα ολοκληρωθεί η υπηρεσία από αυτήν και στην συνέχεια θα διακόψεις από την Cosmote. Υπόψη ότι με την διακοπή της Cosmote αυτόματα καταργείται και το σταθερό τηλέφωνο. Οπότε αν το χρειάζεσαι και το θέλεις, υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνεις φορητότητα τον αριθμό πριν την κατάργηση της σύνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 hours ago, asm44 said: Στην πολυκατοικια νομιζω οχι, αλλα εχω δει στην διπλανη πολυκατοικια απ'εξω το κουτακι τους. Πιανετε αυτο? Εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asm44 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Εννοείται. Τελεια. Να σαι καλα!!!! 11 λεπτά πριν, jkoukos είπε Από την στιγμή που υπάρχει δίκτυο της Inalan στην περιοχή, είναι θέμα εργασιών εγκατάστασης να έρθει στο σπίτι σου, εφόσον φυσικά κάνεις αίτημα σύνδεσης. Επειδή θα διακόψεις την σύνδεση μέσω χαλκού και θα πας σε οπτική ίνα, για να μην μείνεις καθόλου χωρίς Internet, πρώτα θα συνδεθείς με την Inalan και θα ολοκληρωθεί η υπηρεσία από αυτήν και στην συνέχεια θα διακόψεις από την Cosmote. Υπόψη ότι με την διακοπή της Cosmote αυτόματα καταργείται και το σταθερό τηλέφωνο. Οπότε αν το χρειάζεσαι και το θέλεις, υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνεις φορητότητα τον αριθμό πριν την κατάργηση της σύνδεσης. Τελεια, σε ευχαριστω πολυ, υπερ κατατοπιστικη απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα