Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Δοκιμασμένο;

Ολοι που πουλανε φτηνες συνδρομες ετσι δουλευουν. Κανουν ενα οικογενειακο στην Ινδια και σε βαζουν μελος. Εγω ειχα σε εναν ινδο απο το ρεντιτ και στην "οικογενεια" μου ηταν απο οτι χωρα θες. Ενας φιλος εχει gamsco και ειναι σε Ρουμανικη οικογενεια. 

Το μονο περιεργο ειναι οτι η Google σε θεωρει οτι εισαι απο τη χωρα του αρχηγου της οικογενειας, οποτε οταν πηγαινα στο store με εβγαζε ινδικες εφαρμογες. Βεβαια ειχε και τις Ελληνικες που ηθελα.

Μιλαμε για YT, το Netflix πρεπει να εισαι στο ιδιο σπιτι αυστηρα. 

Επεξ/σία από cat1967
  • Thanks 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/1/2025 στις 9:14 ΠΜ, Witcher1st είπε

Εγω το εφτιαξα μεσω Ipad με gift cards απο Τουρκια. Βγαινει κοντα στα 5 ευρω το family.

χωρίς VPN ? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει καταφερει κανεις να κανει new account μεσω apple music? καθε φορα που παταω 'δεν ειμαι ο ταδε' δεν εχει επιλογη να κανω register new user μετα 😅

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατάφερα σήμερα να κάνω account μέσω VPN και Πολωνία.
Βγαίνει κάπου 11,90€ το οικογενειακό αλλά μου έστειλε ειδοποίηση η τράπεζα Πειραιώς ότι θα έχει μια προσαύξηση πάνω από 7% λόγω μετατροπής συναλλάγματος. Οπότε χοντρά-χοντρά 13€/μήνα
Καλύτερο από το 18€/μήνα για το οικογενειακό.

Σκέφτηκα μήπως αν έβαζα την Revolut δεν θα είχα τα extra έξοδα μετατροπής συναλλάγματος αλλά σαν να θυμάμαι κάπου ότι δεν δούλευε το YT Premium με την Revolut.

Δημοσ.
36 minutes ago, aXer said:

Κατάφερα σήμερα να κάνω account μέσω VPN και Πολωνία.
Βγαίνει κάπου 11,90€ το οικογενειακό αλλά μου έστειλε ειδοποίηση η τράπεζα Πειραιώς ότι θα έχει μια προσαύξηση πάνω από 7% λόγω μετατροπής συναλλάγματος. Οπότε χοντρά-χοντρά 13€/μήνα
Καλύτερο από το 18€/μήνα για το οικογενειακό.

Σκέφτηκα μήπως αν έβαζα την Revolut δεν θα είχα τα extra έξοδα μετατροπής συναλλάγματος αλλά σαν να θυμάμαι κάπου ότι δεν δούλευε το YT Premium με την Revolut.

εάν μπορείς να αναφέρεις τα βήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, dilatedjunkie said:

εάν μπορείς να αναφέρεις τα βήματα

Συνδέθηκα με ένα VPN στην Πολωνία
Το μόνο "παγαπόντικο" που έκανα ήταν, όταν έβαζα στοιχεία της κάρτας, έβαλα μία Πολωνική διεύθυνση στην τύχη. Να'ναι καλά το Google maps.

Τίποτε άλλο

Υ.Γ. Αυτή είναι η χρέωση που βλέπω στην κάρτα. Υποθέτω αργότερα θα μπει και η προσαύξηση λόγω μετατροπής συναλλάγματος
image.png.a4ef0a837224166c69a6ca21e814d1f5.png

Επεξ/σία από aXer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...