cat1967 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Δοκιμασμένο; Ολοι που πουλανε φτηνες συνδρομες ετσι δουλευουν. Κανουν ενα οικογενειακο στην Ινδια και σε βαζουν μελος. Εγω ειχα σε εναν ινδο απο το ρεντιτ και στην "οικογενεια" μου ηταν απο οτι χωρα θες. Ενας φιλος εχει gamsco και ειναι σε Ρουμανικη οικογενεια. Το μονο περιεργο ειναι οτι η Google σε θεωρει οτι εισαι απο τη χωρα του αρχηγου της οικογενειας, οποτε οταν πηγαινα στο store με εβγαζε ινδικες εφαρμογες. Βεβαια ειχε και τις Ελληνικες που ηθελα. Μιλαμε για YT, το Netflix πρεπει να εισαι στο ιδιο σπιτι αυστηρα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:37 μμ από cat1967 1
jodact Δημοσ. Τετάρτη στις 08:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:55 μμ Στις 27/1/2025 στις 9:14 ΠΜ, Witcher1st είπε Εγω το εφτιαξα μεσω Ipad με gift cards απο Τουρκια. Βγαινει κοντα στα 5 ευρω το family. χωρίς VPN ?
Witcher1st Δημοσ. Πέμπτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:02 μμ 19 hours ago, jodact said: χωρίς VPN ? Χωρις ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα