Witcher1st Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μου είχε έρθει και εμένα μήνυμα για να αλλάξω την κάρτα μέχρι σήμερα, αλλά η πληρωμή πέρασε κανονικά. Ειδομεν. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Witcher1st
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Με παλιο λογαριασμο Ουκρανίας, δε προχώρησε η πληρωμή (μέχρι και Δεκέμβριο ηταν κομπλε). Δοκίμασα με VPN και με κόβει στις περισσότερες χώρες, η μόνη σχετικά οικονομική που βρήκα ανοιχτή ήταν η Πολωνία όπου και πάλι το family είναι 11 ευρώ/μήνα...
slobou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 3/1/2025 στις 11:13 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Με παλιο λογαριασμο Ουκρανίας, δε προχώρησε η πληρωμή (μέχρι και Δεκέμβριο ηταν κομπλε). Δοκίμασα με VPN και με κόβει στις περισσότερες χώρες, η μόνη σχετικά οικονομική που βρήκα ανοιχτή ήταν η Πολωνία όπου και πάλι το family είναι 11 ευρώ/μήνα... Καζακστάν με 9 ευρώ . Ότι πιο οικονομικό σε family μετά από τα γνωστά (Νιγηρία Τουρκία κλπ). Διαδικασία η γνωστή με vpn. 2
billys gt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Πλέον σε μένα δεν κάνει την πληρωμή λέει ότι η κάρτα πληρωμής κτλ είναι άλλης χώρας. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος παιδιά;;;
billys gt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 6/1/2025 στις 12:05 ΠΜ, slobou είπε Καζακστάν με 9 ευρώ . Ότι πιο οικονομικό σε family μετά από τα γνωστά (Νιγηρία Τουρκία κλπ). Διαδικασία η γνωστή με vpn. Υπάρχει κάποιο vpn που να μπορώ να το κάνω;;; έχω Ινδίας λογαριασμό, μόλις πάω να κάνω την ανανέωση μου λέει είστε σε άλλη χώρα κτλ δοκίμασα και με δώρο κάρτα Ινδίας τίποτα τα ίδια (android συσκευή και υπολογιστή) Κάθε βοήθεια πολύτιμη!
slobou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 24/1/2025 στις 4:19 ΠΜ, billys gt είπε Υπάρχει κάποιο vpn που να μπορώ να το κάνω;;; έχω Ινδίας λογαριασμό, μόλις πάω να κάνω την ανανέωση μου λέει είστε σε άλλη χώρα κτλ δοκίμασα και με δώρο κάρτα Ινδίας τίποτα τα ίδια (android συσκευή και υπολογιστή) Κάθε βοήθεια πολύτιμη! Καλημέρα. Liteapks και ψαξε Nord vpn. 1
billys gt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, slobou είπε Καλημέρα. Liteapks και ψαξε Nord vpn. Οκ θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ για την βοήθεια 😉 1
Witcher1st Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Εγω το εφτιαξα μεσω Ipad με gift cards απο Τουρκια. Βγαινει κοντα στα 5 ευρω το family. 2
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Witcher1st είπε Εγω το εφτιαξα μεσω Ipad με gift cards απο Τουρκια. Βγαινει κοντα στα 5 ευρω το family. Θα σου πρότεινα να φας ότι έχεις βάλει στο τούρκικο και να το γυρίσεις σε ινδικό. Θα σου βγει πιο φθηνά . Αγορά gift cards από amazon χωρίς προμήθεια.
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 14 hours ago, Bourdoulas said: Θα σου πρότεινα να φας ότι έχεις βάλει στο τούρκικο και να το γυρίσεις σε ινδικό. Θα σου βγει πιο φθηνά . Αγορά gift cards από amazon χωρίς προμήθεια. Έβαλα αρκετά, οπότε θα φαγωθούν μετά από 5 μήνες
atpanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Θα σου πρότεινα να φας ότι έχεις βάλει στο τούρκικο και να το γυρίσεις σε ινδικό. Θα σου βγει πιο φθηνά . Αγορά gift cards από amazon χωρίς προμήθεια. εχεις link για τα gift cards;
Sherlock_7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γίνεται να με προσθέσει κάποιος συγγενής μου που ζει μόνιμα στο εξωτερικό σε νέο family plan που θα δημιουργήσει και θα πληρώνει εκείνη με κάρτα της χώρας της; Ρωτάω επειδή σε εκείνη βγάζει άλλες τιμές κτλπ και εγώ θα το χρησιμοποιώ από Ελλάδα. Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός από το να της δώσω το email που έχω το Youtube λογαριασμό μου; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από Sherlock_7
darkmatinee Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 hour ago, Sherlock_7 said: Καλησπέρα, γίνεται να με προσθέσει κάποιος συγγενής μου που ζει μόνιμα στο εξωτερικό σε νέο family plan που θα δημιουργήσει και θα πληρώνει εκείνη με κάρτα της χώρας της; Ρωτάω επειδή σε εκείνη βγάζει άλλες τιμές κτλπ και εγώ θα το χρησιμοποιώ από Ελλάδα. Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός από το να της δώσω το email που έχω το Youtube λογαριασμό μου; Πρέπει να έχετε την ίδια διεύθυνση δηλωμένη στο https://payments.google.com/gp/w/home/settings . Και καλύτερα να το κανείς με vpn ενεργοποιημενο στη χώρα που θα μπεις. 1
cat1967 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μια χαρά θα τον βάλει χωρίς να κάνει τίποτα. Προχώρα.
Sherlock_7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, cat1967 είπε Μια χαρά θα τον βάλει χωρίς να κάνει τίποτα. Προχώρα. Δοκιμασμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα