Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, enterhere είπε

IMG_0294.jpeg

Τελικά βρήκα τον τρόπο. 
Πας στην εφαρμογή του gmail και μέσα απο τις ρυθμίσεις, κάνεις καινούριο λογαριασμό και όταν ζητήσει τηλέφωνο μπορείς να κάνεις παράβλεψη. 

απο που αδερφε το εκανες αυτο? Για πες λεπτομεριες 

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SKOKMAN είπε

απο που αδερφε το εκανες αυτο? Για πες λεπτομεριες 

Έκανα αυτό που έγραψα και παραπάνω. Ανοίγεις την εφαρμογή Gmail στο κινητό σου και πας ρυθμίσεις.
Σου ζητάει να βάλεις κάποιον υπάρχον λογαριασμό Gmail ή να δημιουργήσεις καινούργιο.
Πατάς δημιουργία καινούργιου λογαριασμού και στο βήμα που ζητάει τηλέφωνο κάνεις παράλειψη.
Στη συνέχεια προχωράς στα επόμενα βήματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και απο iphone? πρεπει να εχεις vpn στο τηλεφωνο?

Επεξ/σία από SKOKMAN
  • Haha 1
Δημοσ.

Ναι αλλά πως συνδέεις τον προηγούμενο  λογαριασμό; Όλα τα τραγούδια θα χαθούν αν δεν κουμπώσει το family γιατί το email που το είχα ήταν ελληνικό. Κάπου είχα διαβάσει ότι το έκλεισαν και δεν μπορείς να βάζεις άτομα της οικογένειας από άλλη χώρα. Συνεπώς χάνονται και τα τραγούδια αν κάνω καινούριο.  

• Haha 1
Δημοσ.

εγω εκανα λογαριασμο σε ουκρανια, περασα καρτα αλλα οταν παω να βαλω το premiun μου λεει οτι δεν εχει επαληθεύσει την χωρα 

Δημοσ.

Εγω γενικα τα εχω κανει αχταρμα. Εχω 4 διαφορετικα e-mail. Και το κεντρικο μου e-mail στο οποιο εχω και το ουκρανικο youtube, στις ρυθμισεις καρτων, εχει 5 διαφορετικα προφιλ πληρωμων.. Γενικα δεν θυμαμαι τιποτα απολυτως.. Πχ εχω netflix τουρκιας, youtube ουκρανιας και steam αργεντινης..

Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενα λαθος κλικ να πατησω και τα χανω ολα..

Οπως ειχα παει να δω κατι για το youtube πριν 2 χρονια που το ειχα στην Αργεντινη και μετα δεν λειτουργουσε, αλλα ευτυχως εβαλα το Ουκρανικο. Τωρα τι και πως ακριβως δεν θυμαμαι. Δεν πειραζω τιποτα!!

image.png.0c9ab5db0d4170eec01d652644a47a0e.png

Μια απορια για τους γνωστες.. Google Pay μπορω να χρησιμοποιω πλεον ή να τα αφησω στην ησυχια τους;; Παιζει ρολο ποιο προφιλ εχω επιλεγμενο; Πχ παραπανω ηταν στο Αργεντινης ( δε ξερω γιατι ) και το αλλαξα σε Ουκρανια..

Δημοσ.

Μέσω του iPhone και με τις οδηγίες στο βίντεο του Σωτήρη, έκανα οικογενειακό στην Τουρκία, με 7,83€ το μήνα. 
Έβαλα τον ίδιο gmail λογαριασμό που είχε φάει άκυρο στην Αργεντινή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα 250tl με gift card από eneba. Οι 40tl έμειναν στον λογαριασμό μου στο appstore. 
Οι 250tl έχουν 6,99€ με τον φόρο πάει στα 7,83€

Στο turgame βγαίνει λίγο πιο φθηνά. 

Επεξ/σία από enterhere
Δημοσ.
2 hours ago, enterhere said:

Μέσω του iPhone και με τις οδηγίες στο βίντεο του Σωτήρη, έκανα οικογενειακό στην Τουρκία, με 7,83€ το μήνα. 

Έχω την εντύπωση ότι τώρα που μας έβγαλαν από το google play Αργεντινης θα ανεβάζουν σιγά σιγά την τιμη και στην Τουρκία. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, enterhere είπε

τωρα το εκανες?

εχεις το λινκ του Σωτηρη?

Δημοσ.

εκανα και εγω με τον τροπο του Σωτου με νεο apple id

Οταν μεσα απο την εφαρμογη του youtube αλλαξα τον λογαριασμο μου σε αυτον που ειχα την αργεντινη μου εβγαλε τιμη 200 λιρες τουρκιας και εκανα συνδρομη που την περασε κανονικα με πληρωμη μεσο apple.

Τωρα τι θα γινει τον επομενο μηνα θα δουμε

Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 10:19 ΠΜ, slobou είπε

Δεν χάνω τίποτα γιατί έκανα  το family και θα τα  κολλήσω στο νέο . 

Στις 28/11/2024 στις 10:37 ΠΜ, enterhere είπε

Μπορείς στην οικογένεια να προσθέσεις τον προηγούμενο λογαριασμό Gmail που έχεις, οπότε θα έχεις όλες τις λίστες και το ιστορικό σου ξανά. 

Kαι όμως έφαγα πόρτα. Έληξε το παλιό premium και πήγα να εντάξω τους λογαριασμούς στο νέο και με απέρριψε επειδή οι λογαριασμόι δεν είναι απο την ίδια χώρα. Δοκίμασα και με vpn τα ίδια. Οπότε πήγα σε σετάρισμα  revanced και όσο κρατήσει (που βλέπω ότι κρατάει καλά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...