SKOKMAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, enterhere είπε Τελικά βρήκα τον τρόπο. Πας στην εφαρμογή του gmail και μέσα απο τις ρυθμίσεις, κάνεις καινούριο λογαριασμό και όταν ζητήσει τηλέφωνο μπορείς να κάνεις παράβλεψη. απο που αδερφε το εκανες αυτο? Για πες λεπτομεριες
enterhere Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SKOKMAN είπε απο που αδερφε το εκανες αυτο? Για πες λεπτομεριες Έκανα αυτό που έγραψα και παραπάνω. Ανοίγεις την εφαρμογή Gmail στο κινητό σου και πας ρυθμίσεις. Σου ζητάει να βάλεις κάποιον υπάρχον λογαριασμό Gmail ή να δημιουργήσεις καινούργιο. Πατάς δημιουργία καινούργιου λογαριασμού και στο βήμα που ζητάει τηλέφωνο κάνεις παράλειψη. Στη συνέχεια προχωράς στα επόμενα βήματα. 1
SKOKMAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) και απο iphone? πρεπει να εχεις vpn στο τηλεφωνο? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από SKOKMAN 1
Nikos3648 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Ναι αλλά πως συνδέεις τον προηγούμενο λογαριασμό; Όλα τα τραγούδια θα χαθούν αν δεν κουμπώσει το family γιατί το email που το είχα ήταν ελληνικό. Κάπου είχα διαβάσει ότι το έκλεισαν και δεν μπορείς να βάζεις άτομα της οικογένειας από άλλη χώρα. Συνεπώς χάνονται και τα τραγούδια αν κάνω καινούριο. 1
SKOKMAN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 εγω εκανα λογαριασμο σε ουκρανια, περασα καρτα αλλα οταν παω να βαλω το premiun μου λεει οτι δεν εχει επαληθεύσει την χωρα
Witcher1st Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εγω γενικα τα εχω κανει αχταρμα. Εχω 4 διαφορετικα e-mail. Και το κεντρικο μου e-mail στο οποιο εχω και το ουκρανικο youtube, στις ρυθμισεις καρτων, εχει 5 διαφορετικα προφιλ πληρωμων.. Γενικα δεν θυμαμαι τιποτα απολυτως.. Πχ εχω netflix τουρκιας, youtube ουκρανιας και steam αργεντινης.. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενα λαθος κλικ να πατησω και τα χανω ολα.. Οπως ειχα παει να δω κατι για το youtube πριν 2 χρονια που το ειχα στην Αργεντινη και μετα δεν λειτουργουσε, αλλα ευτυχως εβαλα το Ουκρανικο. Τωρα τι και πως ακριβως δεν θυμαμαι. Δεν πειραζω τιποτα!! Μια απορια για τους γνωστες.. Google Pay μπορω να χρησιμοποιω πλεον ή να τα αφησω στην ησυχια τους;; Παιζει ρολο ποιο προφιλ εχω επιλεγμενο; Πχ παραπανω ηταν στο Αργεντινης ( δε ξερω γιατι ) και το αλλαξα σε Ουκρανια..
enterhere Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέσω του iPhone και με τις οδηγίες στο βίντεο του Σωτήρη, έκανα οικογενειακό στην Τουρκία, με 7,83€ το μήνα. Έβαλα τον ίδιο gmail λογαριασμό που είχε φάει άκυρο στην Αργεντινή. 1
ksessalonikios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 μήπως θέλεις να γράψεις 5,83 ; 210 λίρες έχει μέσω appstore το οικογενειακό
enterhere Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα 250tl με gift card από eneba. Οι 40tl έμειναν στον λογαριασμό μου στο appstore. Οι 250tl έχουν 6,99€ με τον φόρο πάει στα 7,83€ Στο turgame βγαίνει λίγο πιο φθηνά. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από enterhere
Nikos3648 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, enterhere said: Μέσω του iPhone και με τις οδηγίες στο βίντεο του Σωτήρη, έκανα οικογενειακό στην Τουρκία, με 7,83€ το μήνα. Έβαλα τον ίδιο gmail λογαριασμό που είχε φάει άκυρο στην Αργεντινή. Έχω την εντύπωση ότι τώρα που μας έβγαλαν από το google play Αργεντινης θα ανεβάζουν σιγά σιγά την τιμη και στην Τουρκία.
SKOKMAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, enterhere είπε Μέσω του iPhone και με τις οδηγίες στο βίντεο του Σωτήρη, έκανα οικογενειακό στην Τουρκία, με 7,83€ το μήνα. Έβαλα τον ίδιο gmail λογαριασμό που είχε φάει άκυρο στην Αργεντινή. τωρα το εκανες? εχεις το λινκ του Σωτηρη?
enterhere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, SKOKMAN είπε τωρα το εκανες? εχεις το λινκ του Σωτηρη?
michkal91 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από michkal91
SKOKMAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 εκανα και εγω με τον τροπο του Σωτου με νεο apple id Οταν μεσα απο την εφαρμογη του youtube αλλαξα τον λογαριασμο μου σε αυτον που ειχα την αργεντινη μου εβγαλε τιμη 200 λιρες τουρκιας και εκανα συνδρομη που την περασε κανονικα με πληρωμη μεσο apple. Τωρα τι θα γινει τον επομενο μηνα θα δουμε
slobou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 10:19 ΠΜ, slobou είπε Δεν χάνω τίποτα γιατί έκανα το family και θα τα κολλήσω στο νέο . Στις 28/11/2024 στις 10:37 ΠΜ, enterhere είπε Μπορείς στην οικογένεια να προσθέσεις τον προηγούμενο λογαριασμό Gmail που έχεις, οπότε θα έχεις όλες τις λίστες και το ιστορικό σου ξανά. Kαι όμως έφαγα πόρτα. Έληξε το παλιό premium και πήγα να εντάξω τους λογαριασμούς στο νέο και με απέρριψε επειδή οι λογαριασμόι δεν είναι απο την ίδια χώρα. Δοκίμασα και με vpn τα ίδια. Οπότε πήγα σε σετάρισμα revanced και όσο κρατήσει (που βλέπω ότι κρατάει καλά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα