giannisag17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μου ήρθε και εμένα email για να βάλω κάρτα της Αργεντινής και μόνο.. Δοκίμασα σε άλλη χώρα και έτρωγα άκυρο.Δοκιμασα σε άλλο email που είχα φτιάξει αποκλειστικά για το Spotify περάσα revolut στο play store, οδούς, πόλη και τα σχετικά στοιχεία που ζητά και ολοκληρώθηκε η αγορά. 3
Nikos3648 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 55 minutes ago, giannisag17 said: Μου ήρθε και εμένα email για να βάλω κάρτα της Αργεντινής και μόνο.. Δοκίμασα σε άλλη χώρα και έτρωγα άκυρο.Δοκιμασα σε άλλο email που είχα φτιάξει αποκλειστικά για το Spotify περάσα revolut στο play store, οδούς, πόλη και τα σχετικά στοιχεία που ζητά και ολοκληρώθηκε η αγορά. ΩΠΑ δηλαδή σου πέρασε κανονικά το play store Revolut? Πώς είχες κάνει το συγκεκριμένο λογαριασμό;
giannisag17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Nikos3648 είπε ΩΠΑ δηλαδή σου πέρασε κανονικά το play store Revolut? Πώς είχες κάνει το συγκεκριμένο λογαριασμό; Το email το είχα φτιάξει χωρίς να δώσω στοιχεία όπως αριθμό κινητού και τα σχετικά..Τα είχα αφήσει όλα κενά. Όταν μπήκα μετά στο YouTube άνοιξα vpn και κλασικά μου είπε να προσθέσω χρεωστική αλλά και να βάλω σε ποια πόλη μένω, οδό και τκ. Ολοκληρώθηκε κανονικά η αγορά με τον πρώτο μήνα δωρεάν και μετά 2,10€ κάθε μήνα.Αν αλλάξει κάτι και φάω άκυρο θα ενημερώσω.
Nikos3648 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 On 23/11/2024 at 19:15, giannisag17 said: Το email το είχα φτιάξει χωρίς να δώσω στοιχεία όπως αριθμό κινητού και τα σχετικά..Τα είχα αφήσει όλα κενά. Όταν μπήκα μετά στο YouTube άνοιξα vpn και κλασικά μου είπε να προσθέσω χρεωστική αλλά και να βάλω σε ποια πόλη μένω, οδό και τκ. Ολοκληρώθηκε κανονικά η αγορά με τον πρώτο μήνα δωρεάν και μετά 2,10€ κάθε μήνα.Αν αλλάξει κάτι και φάω άκυρο θα ενημερώσω. ωραιος ευχαριστώ. εβαλα τουρκια εγω στα 6 ευρω το οικογενειακο. 1
Billator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Πάντως το αυτόματο recurring σε εμένα (ενώ έλαβα το μήνυμα να προσθέσω άλλη κάρτα ) και έληξε η προθεσμία, πέρασε κανονικά σήμερα. Τώρα αν δουλέψει κ τον επόμενο μήνα θα φανεί.
Nikos3648 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, Billator said: Πάντως το αυτόματο recurring σε εμένα (ενώ έλαβα το μήνυμα να προσθέσω άλλη κάρτα ) και έληξε η προθεσμία, πέρασε κανονικά σήμερα. Τώρα αν δουλέψει κ τον επόμενο μήνα θα φανεί. Κι εμένα μου είχε περάσει τον πρώτο μήνα παρόλο που ήρθε το μήνυμα. Μετά στον δεύτερο μου έβγαλε error κανονικό αλλά πριν λήξει το άλλαξα για να είμαι καλυμμένος. 1
slobou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2024 στις 9:15 ΜΜ, giannisag17 είπε Το email το είχα φτιάξει χωρίς να δώσω στοιχεία όπως αριθμό κινητού και τα σχετικά..Τα είχα αφήσει όλα κενά. Όταν μπήκα μετά στο YouTube άνοιξα vpn και κλασικά μου είπε να προσθέσω χρεωστική αλλά και να βάλω σε ποια πόλη μένω, οδό και τκ. Ολοκληρώθηκε κανονικά η αγορά με τον πρώτο μήνα δωρεάν και μετά 2,10€ κάθε μήνα.Αν αλλάξει κάτι και φάω άκυρο θα ενημερώσω. Ήρθε και σε μένα mail για αλλαγή τρόπου πληρωμής πριν μέρες (Ουκρανία). Έφτιαξα καινούργιο email χωρίς να δώσω στοιχεία όπως πολύ σωστά είπες και ενω με vpn Αργεντινής έφαγα άκυρο δοκίμασα πάλι με vpn Ουκρανίας και μου έκατσε. Έφτιαξα νέο family plan με ένα μήνα δώρο και 3.41 χρέωση απο 27/12. Έκανα ακύρωση το παλιό family και στις 5/12 θα προσθέσω στο νέο μου τα μέλη εκ νέου. Για να δούμε πως θα πάει. Όπως και να χει σ'ευχαριστώ! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από slobou 2
enterhere Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Πώς δημιουργήσατε email χωρίς να δηλώσετε αριθμό τηλεφώνου; Στο accounts google ζητάει αριθμό τηλεφώνου για επιβεβαίωση.
Nikos3648 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, enterhere said: Πώς δημιουργήσατε email χωρίς να δηλώσετε αριθμό τηλεφώνου; Στο accounts google ζητάει αριθμό τηλεφώνου για επιβεβαίωση. Νομίζω υπάρχουν επί πληρωμή κάποιοι αριθμοί που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια φορά.
enterhere Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Nikos3648 είπε Νομίζω υπάρχουν επί πληρωμή κάποιοι αριθμοί που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια φορά. Τα παιδιά παραπάνω αναφέρουν ότι δεν δήλωσαν αριθμό κινητού.
giannisag17 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, enterhere είπε Τα παιδιά παραπάνω αναφέρουν ότι δεν δήλωσαν αριθμό κινητού. Όταν έκανα το email όντως έκανα skip το βήμα που ζητούσε τηλέφωνο
enterhere Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, giannisag17 είπε Όταν έκανα το email όντως έκανα skip το βήμα που ζητούσε τηλέφωνο Τελικά βρήκα τον τρόπο. Πας στην εφαρμογή του gmail και μέσα απο τις ρυθμίσεις, κάνεις καινούριο λογαριασμό και όταν ζητήσει τηλέφωνο μπορείς να κάνεις παράβλεψη.
Witcher1st Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 15 hours ago, slobou said: Ήρθε και σε μένα mail για αλλαγή τρόπου πληρωμής πριν μέρες (Ουκρανία). Έφτιαξα καινούργιο email χωρίς να δώσω στοιχεία όπως πολύ σωστά είπες και ενω με vpn Αργεντινής έφαγα άκυρο δοκίμασα πάλι με vpn Ουκρανίας και μου έκατσε. Έφτιαξα νέο family plan με ένα μήνα δώρο και 3.41 χρέωση απο 27/12. Έκανα ακύρωση το παλιό family και στις 5/12 θα προσθέσω στο νέο μου τα μέλη εκ νέου. Για να δούμε πως θα πάει. Όπως και να χει σ'ευχαριστώ! Οπότε χάνεις και όλο το ιστορικο σου από το YouTube και τις λίστες από το music;
slobou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε Οπότε χάνεις και όλο το ιστορικο σου από το YouTube και τις λίστες από το music; Δεν χάνω τίποτα γιατί έκανα το family και θα τα κολλήσω στο νέο .
enterhere Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε Οπότε χάνεις και όλο το ιστορικο σου από το YouTube και τις λίστες από το music; Μπορείς στην οικογένεια να προσθέσεις τον προηγούμενο λογαριασμό Gmail που έχεις, οπότε θα έχεις όλες τις λίστες και το ιστορικό σου ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα