dbrillis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Youtube Κολομβιας παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, christos4 είπε Κοίτα, το θέμα είναι ότι οι επιλογές σου είναι οι παρακάτω: Γ) βλέπεις ως adblocker (μη βιώσιμο για την επιχείρηση) / cracked εφαρμογές κλπ λύσεις, που είναι against terms of use εδώ είμαστε. Όσο πάει, μετά βλέπουμε. Το αν είναι "against terms of use" μου είναι παντελώς αδιάφορο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 hours ago, dbrillis said: Youtube Κολομβιας παιζει; Λιγο χιουμορ αν ειχαν εκει στο youtube ουτε vpn θα χρειαζονταν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Με Ουκρανία δεν έχω λάβει κάποιο email ακόμα. Για μένα το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο υπολογιστής όσο η τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Neptu είπε εδώ είμαστε. Όσο πάει, μετά βλέπουμε. Το αν είναι "against terms of use" μου είναι παντελώς αδιάφορο τις πειραγμενες εφαρμογες αρχιζουν και τις αναγνωριζουν. ηδη εχουμε θεμα με spotify. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σςςςς, μην μας ακούσουν παραέξω...Slava Ukraini! Εναλλακτικά, μαζεύεστε 6 νοματαίοι από την ίδια πόλη και πληρώνετε οικογενειακό πακέτο. ~3€/μήνα/άτομο. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από csontheline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Κοιτούσα χθες το περίφημο AltStore για Ευρώπη και λέω όλο και κάποιος θα έχει εφαρμογή πχ όπως NewPipe ,αλλά τελικά όλες οι εφαρμογές εκεί περνάνε από την έγκριση της Apple 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 38 minutes ago, csontheline said: Σςςςς, μην μας ακούσουν παραέξω...Slava Ukraini! Θελει καινουργιο λογαριασμο ή απλα στον ηδη υπαρχον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 hour ago, giwfys said: Θελει καινουργιο λογαριασμο ή απλα στον ηδη υπαρχον? Γίνεται με τον υπάρχοντα. Απλά πρέπει να δημιουργήσεις νέο προφίλ πληρωμών με διεύθυνση Ουκρανίας. Το κακό είναι ότι δεν έχει ετήσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 5 hours ago, thermaikos4 said: τις πειραγμενες εφαρμογες αρχιζουν και τις αναγνωριζουν. ηδη εχουμε θεμα με spotify. Μιας και το ανεφερες εχουμε καμια προοδο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 hours ago, csontheline said: Γίνεται με τον υπάρχοντα. Απλά πρέπει να δημιουργήσεις νέο προφίλ πληρωμών με διεύθυνση Ουκρανίας. Το κακό είναι ότι δεν έχει ετήσιο. Πώς το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου δηλαδή αν αλλάξω στις ρυθμίσεις εκεί που λέει Τουρκία σε Ουκρανία θα προχωρήσει η πληρωμή με την ίδια κάρτα που είναι αποθηκευμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε δηλαδή αν αλλάξω στις ρυθμίσεις εκεί που λέει Τουρκία σε Ουκρανία θα προχωρήσει η πληρωμή με την ίδια κάρτα που είναι αποθηκευμένη; Μην μπερδεύεσαι έτσι στο τέλος δεν θα μπορείς τίποτα να πληρώσεις. Ανοίγεις VPN από browser, πας να πληρώσεις και εκεί θα γίνουν όλα μόνα τους. Θα δημιουργηθεί ΑΛΛΟ προφίλ, αυτόματα. (πχ εγώ στον ίδιο λογαριασμό έχω 8 διαφορετικά) Θα δεις αν "δούλεψε" το VPN εφόσον βλέπεις την "σωστή" τοπική τιμή, αν βλέπεις πάλι σε ευρώ δοκιμάζεις άλλο VPN ή κάποιο Reconnect.. Προσωπικά πληρώνω μέσω Νιγηρίας για Youtube family, ~1ευρώ το μήνα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion1985 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Για Ios κατεβαζουμε το pretube απο το appstore,και βλεπουμε ολα τα βιντεο απο youtube χωρις προβλημα.Για android κατεβαζουμε το astro apk αφου γκουγλαρουμε,που ειναι ακριβως το ιδιο.ισως καλυτερο σε android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 22 hours ago, Billator said: Μην μπερδεύεσαι έτσι στο τέλος δεν θα μπορείς τίποτα να πληρώσεις. Ανοίγεις VPN από browser, πας να πληρώσεις και εκεί θα γίνουν όλα μόνα τους. Θα δημιουργηθεί ΑΛΛΟ προφίλ, αυτόματα. (πχ εγώ στον ίδιο λογαριασμό έχω 8 διαφορετικά) Θα δεις αν "δούλεψε" το VPN εφόσον βλέπεις την "σωστή" τοπική τιμή, αν βλέπεις πάλι σε ευρώ δοκιμάζεις άλλο VPN ή κάποιο Reconnect.. Προσωπικά πληρώνω μέσω Νιγηρίας για Youtube family, ~1ευρώ το μήνα. Δλδ δε χρειάζεται να φτιάχνεις καινούριο email από την αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα