Nikos3648 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους, μέχρι τώρα είχα κανονικά από Αργεντινή. Σήμερα έλαβα email ότι χρειάζεται νέος τρόπος πληρωμής. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις δεν μου έδειξε κάποια επιλογή για να αλλάξω κάρτα. Έχετε βρει κάποιον άλλο τρόπο για φτηνό YouTube? Δεν παίζει να πληρώσω 11€ το μήνα. ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Το ίδιο και από Τουρκία. Ήρθε email σήμερα να βάλω τουρκική καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Nikos3648 είπε Καλησπέρα σε όλους, μέχρι τώρα είχα κανονικά από Αργεντινή. Σήμερα έλαβα email ότι χρειάζεται νέος τρόπος πληρωμής. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις δεν μου έδειξε κάποια επιλογή για να αλλάξω κάρτα. Έχετε βρει κάποιον άλλο τρόπο για φτηνό YouTube? Δεν παίζει να πληρώσω 11€ το μήνα. ευχαριστώ ! ναι απλά δεν πληρώνεις και απλά χρησιμοποιείς adblocker σε PC , ή και εφαρμογές σε android (εκτός αν είσαι σε iOS που είναι περιορισμένες οι επιλογές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 31 minutes ago, korakios said: ναι απλά δεν πληρώνεις και απλά χρησιμοποιείς adblocker σε PC , ή και εφαρμογές σε android (εκτός αν είσαι σε iOS που είναι περιορισμένες οι επιλογές) Δυστυχώς είμαι σε iOS. Τίποτα Τουρκίας ινδιας μέσω App Store παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2024 στις 1:01 ΜΜ, Nikos3648 είπε Δυστυχώς είμαι σε iOS. Τίποτα Τουρκίας ινδιας μέσω App Store παίζει; δυστυχώς δε γνωρίζω , μια εφαρμογή που είχα (Musi) την ξαναπέταξαν απο το Store Τα "enhancements For Youtube" και "preTYB" εκτός του οτι σέρνονται και το Yattee θέλει στήσιμο και τα 3 δεν μπορούν να παίξουν live streams Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου θεωρητικά μέσω appstore τουρκιας με giftcards να δουλεψει αλλά αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα και μεχρι τοτε εχω ακομα λιγο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Κι εμενα τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Είχα μέσω Τουρκίας και μπλόκαρε την πληρωμή. Πλέον ξεκίνησα μέσω ios και δωροκαρτες από eneba, προς το παρόν λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m_zaxarias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εμένα έγινε κανονικά η πληρωμή εχθές σε peso Αργεντινής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 minute ago, m_zaxarias said: Εμένα έγινε κανονικά η πληρωμή εχθές σε peso Αργεντινής Ενώ σου είχαν στείλει μήνυμα να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m_zaxarias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Ενώ σου είχαν στείλει μήνυμα να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής; δεν εχω λάβει κάποιο mail απόσο έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Offtopic Spoiler Νομίζω ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες βρήκαν το τέλειο κόλπο. Αφήνουν εσκεμμένα ή καταλάθος τα "παραθυράκια ανοιχτά", "τσιμπάει το ψάρι-καταναλωτής" την "ευκαιρία" και μόλις καταλάβουν ότι η υπηρεσία έγινε απαραίτητη ξεκινάει "σφράγισμα των παραθύρων"... Πάλι στο ψάξιμο να βρεθεί νέος τρόπος που -κατά πάσα πιθανότητα- κοστίζει παραπάνω και φτου από την αρχή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Spoiler δε πειράζει, αφού τρέχουμε σαν πρόβατα να αγοράσουμε και να κάνουμε συνδρομές για τα πάντα επειδή τα θεωρούμε απαραίτητα..ας πληρώσουμε (πληρώσετε) 11 λεπτά πριν, skoulas είπε Offtopic Απόκρυψη περιεχομένων Νομίζω ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες βρήκαν το τέλειο κόλπο. Αφήνουν εσκεμμένα ή καταλάθος τα "παραθυράκια ανοιχτά", "τσιμπάει το ψάρι-καταναλωτής" την "ευκαιρία" και μόλις καταλάβουν ότι η υπηρεσία έγινε απαραίτητη ξεκινάει "σφράγισμα των παραθύρων"... Πάλι στο ψάξιμο να βρεθεί νέος τρόπος που -κατά πάσα πιθανότητα- κοστίζει παραπάνω και φτου από την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 38 minutes ago, Neptu said: Hide contents δε πειράζει, αφού τρέχουμε σαν πρόβατα να αγοράσουμε και να κάνουμε συνδρομές για τα πάντα επειδή τα θεωρούμε απαραίτητα..ας πληρώσουμε (πληρώσετε) Κοίτα, το θέμα είναι ότι οι επιλογές σου είναι οι παρακάτω: Α) βλέπεις δωρεάν με διαφημίσεις Β) βλέπεις με συνδρομή χωρίς διαφημίσεις Γ) βλέπεις ως adblocker (μη βιώσιμο για την επιχείρηση) / cracked εφαρμογές κλπ λύσεις, που είναι against terms of use Δ) δεν βλέπεις καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Σκατα κ εμενα μου εστειλαν mail. Πρεπει να βρουμε τροπο. Καμια ρεβολουτ αργεντινης δεν υπαρχει?🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα