Προς το περιεχόμενο

YouTube premium αργεντινης

Nikos3648

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, 

μέχρι τώρα είχα κανονικά από Αργεντινή. Σήμερα έλαβα email ότι χρειάζεται νέος τρόπος πληρωμής. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις δεν μου έδειξε κάποια επιλογή για να αλλάξω κάρτα. Έχετε βρει κάποιον άλλο τρόπο για φτηνό YouTube? Δεν παίζει να πληρώσω 11€ το μήνα. 
ευχαριστώ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Nikos3648 είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

μέχρι τώρα είχα κανονικά από Αργεντινή. Σήμερα έλαβα email ότι χρειάζεται νέος τρόπος πληρωμής. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις δεν μου έδειξε κάποια επιλογή για να αλλάξω κάρτα. Έχετε βρει κάποιον άλλο τρόπο για φτηνό YouTube? Δεν παίζει να πληρώσω 11€ το μήνα. 
ευχαριστώ !

ναι απλά δεν πληρώνεις και απλά χρησιμοποιείς adblocker σε PC , ή και εφαρμογές σε android (εκτός αν είσαι σε iOS που είναι περιορισμένες οι επιλογές)

31 minutes ago, korakios said:

ναι απλά δεν πληρώνεις και απλά χρησιμοποιείς adblocker σε PC , ή και εφαρμογές σε android (εκτός αν είσαι σε iOS που είναι περιορισμένες οι επιλογές)

Δυστυχώς είμαι σε iOS. Τίποτα Τουρκίας ινδιας μέσω App Store παίζει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2024 στις 1:01 ΜΜ, Nikos3648 είπε

Δυστυχώς είμαι σε iOS. Τίποτα Τουρκίας ινδιας μέσω App Store παίζει; 

δυστυχώς δε γνωρίζω , μια εφαρμογή που είχα (Musi) την ξαναπέταξαν απο το Store

Τα "enhancements For Youtube" και "preTYB" εκτός του οτι σέρνονται  και το Yattee θέλει στήσιμο και τα 3 δεν μπορούν να παίξουν live streams

Επεξ/σία από korakios
  • Sad 1

θεωρητικά μέσω appstore τουρκιας με giftcards να δουλεψει αλλά αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα και μεχρι τοτε εχω ακομα λιγο καιρό 

1 minute ago, m_zaxarias said:

Εμένα έγινε κανονικά η πληρωμή εχθές σε peso Αργεντινής 

Ενώ σου είχαν στείλει μήνυμα να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής;

Offtopic

Spoiler

Νομίζω ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες βρήκαν το τέλειο κόλπο. Αφήνουν εσκεμμένα ή καταλάθος τα "παραθυράκια ανοιχτά", "τσιμπάει το ψάρι-καταναλωτής" την "ευκαιρία" και μόλις καταλάβουν ότι η υπηρεσία έγινε απαραίτητη ξεκινάει "σφράγισμα των παραθύρων"... Πάλι στο ψάξιμο να βρεθεί νέος τρόπος που -κατά πάσα πιθανότητα- κοστίζει παραπάνω και φτου από την αρχή...

• Like 1

Spoiler

δε πειράζει, αφού τρέχουμε σαν πρόβατα να αγοράσουμε και να κάνουμε συνδρομές για τα πάντα επειδή τα θεωρούμε απαραίτητα..ας πληρώσουμε (πληρώσετε)

11 λεπτά πριν, skoulas είπε

Offtopic

Απόκρυψη περιεχομένων

Νομίζω ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες βρήκαν το τέλειο κόλπο. Αφήνουν εσκεμμένα ή καταλάθος τα "παραθυράκια ανοιχτά", "τσιμπάει το ψάρι-καταναλωτής" την "ευκαιρία" και μόλις καταλάβουν ότι η υπηρεσία έγινε απαραίτητη ξεκινάει "σφράγισμα των παραθύρων"... Πάλι στο ψάξιμο να βρεθεί νέος τρόπος που -κατά πάσα πιθανότητα- κοστίζει παραπάνω και φτου από την αρχή...

38 minutes ago, Neptu said:

Hide contents

δε πειράζει, αφού τρέχουμε σαν πρόβατα να αγοράσουμε και να κάνουμε συνδρομές για τα πάντα επειδή τα θεωρούμε απαραίτητα..ας πληρώσουμε (πληρώσετε)

Κοίτα, το θέμα είναι ότι οι επιλογές σου είναι οι παρακάτω: 

Α) βλέπεις δωρεάν με διαφημίσεις 

Β) βλέπεις με συνδρομή χωρίς διαφημίσεις 

Γ) βλέπεις ως adblocker (μη βιώσιμο για την επιχείρηση) / cracked εφαρμογές κλπ λύσεις, που είναι against terms of use 

Δ) δεν βλέπεις καθόλου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...