seeker4all Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Συνάδελφοι τα φώτα σας, Έχω παρατηρήσει τελευταία πως όταν συνδέομαι με wifi στην εργασία μου εμφανίζεται η παρακάτω ειδοποίηση (βλέπε screenshot). Έχω εγκατεστημένο το Spotify στο κινητό μου αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ στην εργασία μου. Έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να είναι;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, seeker4all είπε Συνάδελφοι τα φώτα σας, Έχω παρατηρήσει τελευταία πως όταν συνδέομαι με wifi στην εργασία μου εμφανίζεται η παρακάτω ειδοποίηση (βλέπε screenshot). Έχω εγκατεστημένο το Spotify στο κινητό μου αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ στην εργασία μου. Έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να είναι; Ρώτα τους διαχειριστές του δικτύου σου στην επιχείρηση που δουλεύεις
GATE123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, seeker4all είπε Συνάδελφοι τα φώτα σας, Έχω παρατηρήσει τελευταία πως όταν συνδέομαι με wifi στην εργασία μου εμφανίζεται η παρακάτω ειδοποίηση (βλέπε screenshot). Έχω εγκατεστημένο το Spotify στο κινητό μου αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ στην εργασία μου. Έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να είναι; Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις.
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ο εργοδότης έχει κέφια και σας παρέχει δωρεάν Spotify. Είχα το ίδιο πρόβλημα, άλλαξα δουλειά εκτός γραφείου και γλίτωσα.😄 1
seeker4all Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Αντίθετα, είναι κομμένα τα πάντα εκτός email και περιορισμένης πρόσβασης στο διαδίκτυο...
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, seeker4all είπε Αντίθετα, είναι κομμένα τα πάντα εκτός email και περιορισμένης πρόσβασης στο διαδίκτυο... Λογικό, έτσι γίνεται στις εταιρίες, για να μην είναι απασχολημένοι με τα κινητά. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μπαίνεις με το κινητό στο Wi-Fi του εργοδότη, χρησιμοποίησε data.Εκτός αν είναι τόσο αυστηροί και δεν αφήνουν ούτε πχ να χρησιμοποιείς viber 1 στο τόσο η να κάνεις κλήση για 5'. Εχω 1 απορία, οι εταιρίες που απασχολούν υπαλλήλους στα γραφεία, έχουν κάμερες μέσα στον χώρο εργασίας;Αν ναι, καλύπτονται νομικά και με ποιά αιτιολογία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα