ekekakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλημέρα, σκέφτομαι ν' αγοράσω το Mercusys MR47BE και να το βάλω ανάμεσα στην πρίζα της οπτική και του modem/router της Cosmote, δηλαδή, το καλώδιο δικτύου από την πρίζα της οπτικής να πηγαίναι στην WAN του Mercusys και από την LAN1 στο modem/router της Cosmote. (πρίζα-->Mercusys-->modem/router Cosmote) Γίνετε αυτό, ή υποχρεωτικά πρέπει να το βάλω μετά το modem/router της Cosmote; (πρίζα-->modem/router Cosmote-->Mercusys) Ευχαριστώ, Ηλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Το έχωέτσι με έναν asus rt-ax68u , συνδέεται με την οπτική και απο πίσω το speedport smart της cosmote μόνο για την τηλεφωνια. Ενώ γενικά δουλεύει, το speedport δεν συμπεριφέρεται καλά, και μετά απο διακοπή ρεύματος ή αποσύνδεση θέλει χειροκίνητα reboot, αλλιώς δεν έχω τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekekakos είπε Καλημέρα, σκέφτομαι ν' αγοράσω το Mercusys MR47BE και να το βάλω ανάμεσα στην πρίζα της οπτική και του modem/router της Cosmote, δηλαδή, το καλώδιο δικτύου από την πρίζα της οπτικής να πηγαίναι στην WAN του Mercusys και από την LAN1 στο modem/router της Cosmote. (πρίζα-->Mercusys-->modem/router Cosmote) Γίνετε αυτό, ή υποχρεωτικά πρέπει να το βάλω μετά το modem/router της Cosmote; (πρίζα-->modem/router Cosmote-->Mercusys) Ευχαριστώ, Ηλίας Γίνεται αλλά πρέπει να ζητήσεις από την Cosmote να σου δώσουν το username/password προκειμένου να ρυθμίσεις το Mercusys να κάνει την κλήση στην Cosmote. (το δίνουν κανονικά, δεν έχεις θέμα) Και μετά φυσικά να γνωρίζεις πως θα σετάρεις το νέο router. 'Ετσι έχω στήσει το δικό μου δίκτυο με ένα Mikrotik ΡΒ5009 και το speedport μπαίνει μετά και είναι μόνο για το τηλέφωνο. Δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα όπως ο πρηγούμενος φίλος πάντως, παίζει κανονικά. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα