Brashida Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα για τα κλιματιστικα. Έχω ένα στο σπίτι συγκεκριμενα της εταιριες Denki και όταν το κλείνω από την εφαρμογή του κινητού μου δεν κλείνουν εντελώς τα πτερύγια που γυρίζουν εκτός αν το κλείσω από το τηλεκοντρόλ και δεύτερον ενώ το έχω ρυθμίσει στο ζεστό και στους 24 βαθμούς με εξωτερική θερμοκρασία 10 και ο αέρας που βγάζει είναι και ζεστός και χλιαρος παρολο που ζεσταίνει κάπως αν καθίσεις κοντά στο κλιματιστικο συμβαινει αυτο.επίσης ειναι ολοκαίνουριο πριν δυο μηνες το αγόρασα. Ξέρει κανείς να μ πει?
bill999r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Brashida είπε όταν το κλείνω από την εφαρμογή Σίγουρα το κλείνεις; Μήπως να δεις ξανά τις ρυθμίσεις. Τουλάχιστον δεν είναι μηχανικό πρόβλημα αφού κλείνουν κανονικά με το κοντρόλ. 4 ώρες πριν, Brashida είπε 24 βαθμούς με εξωτερική θερμοκρασία 10 Αν ανεβάσεις την θερμοκρασία συνεχίζει να βγάζει χλιαρό;
Brashida Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 17 hours ago, bill999r said: Σίγουρα το κλείνεις; Μήπως να δεις ξανά τις ρυθμίσεις. Τουλάχιστον δεν είναι μηχανικό πρόβλημα αφού κλείνουν κανονικά με το κοντρόλ. Αν ανεβάσεις την θερμοκρασία συνεχίζει να βγάζει χλιαρό; Όχι βγάζει ζεστό αέρα απλά βγάζει και χλιαρό(δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό και γιατί το κάνει) Just now, Brashida said: Όχι βγάζει ζεστό αέρα απλά βγάζει και χλιαρό(δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό και γιατί το κάνει) Από την εφαρμογή το κλείνω κανονικά απλά δεν κλείνουν τα φίλτρα τελείως αυτά που γυρνάνε πάνω κάτω..επίσης μήπως δεν φιλτράρει σωστά τον αέρα γιαυτό δεν δίνει πάντα ζεστό (μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς δεν γίνεται να βγάζει και ζεστό και χλιαρό 20 hours ago, tutuyo said: Μήπως denkiνειται; DenΜπουρει ! 5 minutes ago, Brashida said: Όχι βγάζει ζεστό αέρα απλά βγάζει και χλιαρό(δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό και γιατί το κάνει) Από την εφαρμογή το κλείνω κανονικά απλά δεν κλείνουν τα φίλτρα τελείως αυτά που γυρνάνε πάνω κάτω..επίσης μήπως δεν φιλτράρει σωστά τον αέρα γιαυτό δεν δίνει πάντα ζεστό (μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς δεν γίνεται να βγάζει και ζεστό και χλιαρό Denkiνειται και Denμπουρει 1
bill999r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, Brashida είπε κλείνουν τα φίλτρα Οι περσίδες εννοείς. Δεν έχω ξανακουσει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού κ στις 2 περιπτώσεις απενεργοποιείται ( κ μέσω κοντρολ κ μέσω εφαρμογής) γτ κάνεις 2 διαφορετικά πράγματα. Επίσης για το ζεστό θα έλεγα να το δοκιμάσεις σε υψηλότερη θερμοκρασία. Θεωρώ ότι το 24 δεν είναι και τόσο υψηλό ειδικά αν μιλάμε για μικρό κλιματιστικο. ( Πόσα btu είναι;) Πάντως αφού είναι καινούριο καλό είναι να φωνάξεις έναν τεχνικό να το δει εντός εγγύησης. Αν παίζει κάτι σίγουρα έχει να κάνει με την πλακέτα του, ακριβή ζημιά που καλύτερα να προλάβεις. Θυμάμαι κάτι αντίστοιχο συνέβαινε σε κλιματιστικά Morris. Ενώ λειτουργούσαν άψογα στην ψύξη, στην θέρμανση ενώ άρχιζαν να βγάζουν ζεστό, ξαφνικά σταματούσαν κ ξεκινούσαν μετά από κάποια λεπτά, και πάλι από την αρχή. Τελικά η παρτίδα ήταν προβληματική και αλλάχτηκε η πλακέτα στα συγκεκριμένα μοντέλα.
Brashida Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 32 minutes ago, bill999r said: Οι περσίδες εννοείς. Δεν έχω ξανακουσει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού κ στις 2 περιπτώσεις απενεργοποιείται ( κ μέσω κοντρολ κ μέσω εφαρμογής) γτ κάνεις 2 διαφορετικά πράγματα. Επίσης για το ζεστό θα έλεγα να το δοκιμάσεις σε υψηλότερη θερμοκρασία. Θεωρώ ότι το 24 δεν είναι και τόσο υψηλό ειδικά αν μιλάμε για μικρό κλιματιστικο. ( Πόσα btu είναι;) Πάντως αφού είναι καινούριο καλό είναι να φωνάξεις έναν τεχνικό να το δει εντός εγγύησης. Αν παίζει κάτι σίγουρα έχει να κάνει με την πλακέτα του, ακριβή ζημιά που καλύτερα να προλάβεις. Θυμάμαι κάτι αντίστοιχο συνέβαινε σε κλιματιστικά Morris. Ενώ λειτουργούσαν άψογα στην ψύξη, στην θέρμανση ενώ άρχιζαν να βγάζουν ζεστό, ξαφνικά σταματούσαν κ ξεκινούσαν μετά από κάποια λεπτά, και πάλι από την αρχή. Τελικά η παρτίδα ήταν προβληματική και αλλάχτηκε η πλακέτα στα συγκεκριμένα μοντέλα. Βγάζει ζεστό και λίγο χλιαρό ταυτόχρονα πραγματικά..κάποιες στιγμές βγάζει και ζεστό ενώ το έχω ρυθμίσει στο ζεστό από την αρχή..έχω 18αρι ολοκαίνουριο το καλοκαίρι που το δοκίμασα αν και ένα μήνα ήταν κομπλέ και δεν το έβγαλα ποτέ κάτω από 25..τώρα το έχω 24 αλλά δεν ξέρω πόσο πρέπει να το έχω ιδανικά?
bill999r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Brashida είπε έχω 18αρι Για 18αρι όντως θα έπρεπε να έχει καλύτερη απόδοση. Δυστυχώς φίλε θεωρώ πώς είναι καλύτερα να καλέσεις την αντιπροσωπεία για να στείλουν τεχνικό. Σίγουρα το μηχάνημα έχει εγγύηση και είναι κρίμα να μην το φτιάξεις. 1
Brashida Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 18 hours ago, bill999r said: Για 18αρι όντως θα έπρεπε να έχει καλύτερη απόδοση. Δυστυχώς φίλε θεωρώ πώς είναι καλύτερα να καλέσεις την αντιπροσωπεία για να στείλουν τεχνικό. Σίγουρα το μηχάνημα έχει εγγύηση και είναι κρίμα να μην το φτιάξεις. Ενω Βγάζει ζεστό αέρα κάποιες φορές ή κάποια στιγμή συνεχόμενα για κάποιο διάστημα Βγάζει και ζεστό και χλιαρό αέρα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί? Ο ζεστός αέρας είναι μια χαρά το θέμα είναι ότι Βγάζει και χλιαρό μαζί εναλλάξ κάποιες στιγμές, διαστήματα τελως πάντων
Προτεινόμενες αναρτήσεις