Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία FLIP

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Lewnidas1995,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, efib είπε

@Pwpwpw δεν γνωρίζω πως αλλάζει το tracking number. Ένα απόκομμα που δείχνει παραλήπτη ένα "Geo post Bulgaria" έχει. Η παράδοση έγινε στην Θεσσαλονίκη σε "speedy truck driver". Δεν την έχω επιλέξει εγώ την μεταφορική για να ξέρω την διαδικασία. Εμείς πάντως νέο tracking number δεν πήραμε. 

Φαντάσου τώρα να να έδινα συσκευή μεγάλης αξίας και να ήμουν στο σκοτάδι. 

Το ότι έγινε παραλαβή στην Βουλγαρία το μάθαμε από την εξυπηρέτηση πελατών την Παρασκευή. Έκτοτε άκρα του τάφου σιωπή. 

Από την στιγμή που δεν επιλέγει ο πελάτης τον τρόπο αποστολής, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. 

Όταν κάτι  έρχεται από εξωτερικό και μπαίνει Ελλάδα και αντίστοιχα όταν φεύγει από Ελλάδα και βγαίνει εξωτερικό αλλάζει το tracking και το δέμα παίρνει νέο tracking από την μεταφορική που αναλαμβάνει την παράδοση στο εξωτερικό στην περίπτωση σου. Απλά πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών στην acs και ζητά να σου δώσουν τον νέο  αριθμό αποστολής του δέματος που πήρε όταν βγήκε εκτός Ελλάδας για να μπορείς να το παρακολουθήσεις. Ο νέος αριθμός αποστολής λογικά δεν θα δουλεύει στο site της acs και πρπει να τον βάλεις ατονsite της μεταφορικής που έχει αναλάβει να παραδώσει το δέμα στο εξωτερικό.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση είναι ότι από Τρίτη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Μια συσκευή έχει σταλεί και το flip πετάει το μπαλάκι στον πωλητή να βρει τι και πώς. Δεν είναι μια hassle free συναλλαγη. Δεν είναι δουλειά του πωλητή να ψάχνει να βρει που είναι η συσκευή (την οποία στέλνει χωρίς καν να έχει πληρωθεί για εκείνη). Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα, το μόνο που λέω είναι ότι δεν θα εμπιστεύομουν το 16pm να το στείλω εκει διότι δεν έχω καμία εικόνα για το που βρίσκεται. Στο site τους είναι ακόμα στο στάδιο "προετοιμασία για αποστολή". Αλλάζει το tracking number; Κανένα πρόβλημα. Ανέβασε το στην ιστοσελίδα για να το δει και ο πωλητής. Επίσης, το tracking number που υπάρχει στην ιστοσελίδα του flip δεν ειναι το ίδιο με αυτό της ACS.

Edit1 Τώρα φαίνεται ως "ακυρωμενη παραγγελία". Πάει το κινητο. Τρομερή αξιοπιστία να φαίνεται ακυρωμενη η πώληση ενώ έχεις στείλει το κινητό και χωρίς να έχεις λάβει τα χρήματα. 

Edit2. Δίνουν 1118€ το 15pm 256gb σαν καινούργιο, ενώ στο best price κάνει 1113€. Καθόλου δεν βρωμάει η υπόθεση.

Επεξ/σία από efib
Δημοσ.
1 ώρα πριν, efib είπε

Αυτό που μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση είναι ότι από Τρίτη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Μια συσκευή έχει σταλεί και το flip πετάει το μπαλάκι στον πωλητή να βρει τι και πώς. Δεν είναι μια hassle free συναλλαγη. Δεν είναι δουλειά του πωλητή να ψάχνει να βρει που είναι η συσκευή (την οποία στέλνει χωρίς καν να έχει πληρωθεί για εκείνη). Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα, το μόνο που λέω είναι ότι δεν θα εμπιστεύομουν το 16pm να το στείλω εκει διότι δεν έχω καμία εικόνα για το που βρίσκεται. Στο site τους είναι ακόμα στο στάδιο "προετοιμασία για αποστολή". Αλλάζει το tracking number; Κανένα πρόβλημα. Ανέβασε το στην ιστοσελίδα για να το δει και ο πωλητής. Επίσης, το tracking number που υπάρχει στην ιστοσελίδα του flip δεν ειναι το ίδιο με αυτό της ACS.

Edit1 Τώρα φαίνεται ως "ακυρωμενη παραγγελία". Πάει το κινητο. Τρομερή αξιοπιστία να φαίνεται ακυρωμενη η πώληση ενώ έχεις στείλει το κινητό και χωρίς να έχεις λάβει τα χρήματα. 

Edit2. Δίνουν 1118€ το 15pm 256gb σαν καινούργιο, ενώ στο best price κάνει 1113€. Καθόλου δεν βρωμάει η υπόθεση.

Λες ανακρίβειες στο edit 2 . Μόλις μπήκα και έβαλα για πώληση 1tb  15 pro max με 100% υγεία μπαταρίας και σε αυτό όντως δίνουν τόσα . Σίγουρο όχι όμως για το 256. 

Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε

Λες ανακρίβειες στο edit 2 . Μόλις μπήκα και έβαλα για πώληση 1tb  15 pro max με 100% υγεία μπαταρίας και σε αυτό όντως δίνουν τόσα . Σίγουρο όχι όμως για το 256. 

Για iPhone 15pm 256 δίνουν έως 916 MAX . 

• Confused 1
Δημοσ.

Καμία ανακρίβεια. Πόσο το πουλάνε λέω. 

Συγκρίνω μήλα με μήλα όταν μιλάω για τιμές bestprice. 

Κάτσε εσύ να τους υπερασπίζεσαι. 

Δημοσ.

Εμένα το πήραν Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη πρωί ήταν Βουκουρέστι, αφού πέρασε από το Μόναχο. 3 Δεκεμβρίου αναμένω την πληρωμή για να στείλω άλλο ένα 13αρι.

Γράψε μας αν θελεις όταν έχεις νέα πως εξελίχθηκε η κατάσταση. Ελπιζω να λυθεί το πρόβλημα και να είναι όλα καλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, efib είπε

1)Επίσης, το tracking number που υπάρχει στην ιστοσελίδα του flip δεν ειναι το ίδιο με αυτό της ACS.

2)Edit1 Τώρα φαίνεται ως "ακυρωμενη παραγγελία". Πάει το κινητο. Τρομερή αξιοπιστία να φαίνεται ακυρωμενη η πώληση ενώ έχεις στείλει το κινητό και χωρίς να έχεις λάβει τα χρήματα. 

1) Eαν πατησεις πανω στον αριθμο αποστολης που εμφανιζεται στο flip που σου λεει οτι βρισκεται το δεμα?

2) Μηπως ψαχνοντας στην σελιδα του flip στον λογαρισμο σου προσπαθωντας να δεις που βδισκεται το δεμα πατησες κατα λαθος ακυρωση? Επισης το παει το κινητο πως προεκυψε? Το δεμα εχει αριθμο αποστολης δεν ειναι τοσο ευκολο να να χαθει μην αγχωνεσαι

2 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Εμένα το πήραν Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη πρωί ήταν Βουκουρέστι, αφού πέρασε από το Μόναχο. 3 Δεκεμβρίου αναμένω την πληρωμή για να στείλω άλλο ένα 13αρι.

Γράψε μας αν θελεις όταν έχεις νέα πως εξελίχθηκε η κατάσταση. Ελπιζω να λυθεί το πρόβλημα και να είναι όλα καλά.

Πως γινεται ρε συ δευτερα να παρελαβε η μεταφορικη και τριτη πρωι να ηταν ηδη εκει. Δεν σε αμφισβητω αλλα μου φαινεται τρελο, εδω τα κουριερ θελουν μια μερα για αποστολες εντος Ελλαδος, πως γινετε να εκανε μια ημερα αποστολη στο εξωτερικο, ακομη και με καποιου ειδος  exress αποστολη να εφυγε ειναι αδιανοητη ταχυτητα!

Δημοσ.

@kaktos77, ελπίζω να διαλευκανθεί αύριο το ζήτημα και να έχει αίσιο τέλος.

@Pwpwpw Όχι, δεν το πατησα εγώ καταλάθος. Το tracking number που είχε στο site ήταν διαφορετικό από αυτό που μου έδωσαν στην acs, για αυτό τον λόγο η κατάσταση της παραγγελίας είχε μείνει στο "προετοιμασία για παράδοση". Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έκλεισε αυτόματα γιατί άνοιξε αρχές του μήνα και δεν είχε καμία αλλαγή από τότε. Το "πάει το κινητο" το είπα διότι στο tracking number δείχνει ότι έχει παραδοθεί. Τι ακριβώς θα ζητήσω εγω από την στιγμή που φαίνεται ότι έχει παραδοθεί; Όσον αφορά την acs το δέμα έφτασε στον περιορισμό του. Εάν εννοείς την flip, ε δεν μου γεμίζει και το μάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efib είπε

@kaktos77, ελπίζω να διαλευκανθεί αύριο το ζήτημα και να έχει αίσιο τέλος.

@Pwpwpw Όχι, δεν το πατησα εγώ καταλάθος. Το tracking number που είχε στο site ήταν διαφορετικό από αυτό που μου έδωσαν στην acs, για αυτό τον λόγο η κατάσταση της παραγγελίας είχε μείνει στο "προετοιμασία για παράδοση". Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έκλεισε αυτόματα γιατί άνοιξε αρχές του μήνα και δεν είχε καμία αλλαγή από τότε. Το "πάει το κινητο" το είπα διότι στο tracking number δείχνει ότι έχει παραδοθεί. Τι ακριβώς θα ζητήσω εγω από την στιγμή που φαίνεται ότι έχει παραδοθεί; Όσον αφορά την acs το δέμα έφτασε στον περιορισμό του. Εάν εννοείς την flip, ε δεν μου γεμίζει και το μάτι.

Mα πως εχει παραδοθει, αφου πιο πισω εγραψες οτι η τελευταια ενημερωση ειναι οτι βρισκεται στην βουλγαρια αρα δεν εχει παραδοθει στον τελικο του προορισμο του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Pwpwpw να τα πάρουμε άλλο την αρχή' Μπαίνει παραγγελία. Την επόμενη ημέρα παίρνει η acs για παραλαβή (ενω είχε επιλεχθεί μεταγενέστερη ημερομηνία), παραδίδεται το κινητό με ένα απόκομμα με tracking number και παραλήπτη geo post Bulgaria (και όχι flip Ρουμανία), στο site της acs δείχνει ότι παραδόθηκε στην Θεσσαλονίκη σε ένα speedy truck driver. Δεν πήραμε άλλο tracking number που να δείχνει τι έγινε από την στιγμή που παραδόθηκε στην Θεσσαλονίκη (αλλαγή μεταφορικής- που άλλες φορές βγαίνει αυτόματα στο site της κούριερ το νέο tracking number).

Η μόνη ενημέρωση ήταν από την flip εξυπηρέτηση πελατών ότι έφτασε Βουλγαρία και από εκεί πηγαίνει στα γραφεία τους στην Ρουμανία. Τους ζήτησα το νέο tracking number και δεν το είχαν. ΣΚ είναι εξαφανισμένοι (ίσως δεν λειτουργεί η εξυπηρέτηση πελατών το σκ), και σήμερα ακυρώθηκε η παραγγελία. Με βάση τα στοιχεία που έχω η συσκευή παραδόθηκε κάπου και δεν είναι στα χέρια της flip, και δεν έχει αλλάξει το status στο website. 

Λέω ότι πάει το κινητό διότι μέχρι στιγμής δεν έχω καλά δείγματα. 1) διαφορετική διαδικασία σε σχέση με άλλους και μεγάλη καθυστέρηση 2) ελλειπή tracking numbers 3) ξαφνικά ακυρωμενη παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής είναι πολύ παράξενη μέχρι στιγμής.

Επεξ/σία από efib
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, efib said:

@Pwpwpw να τα πάρουμε άλλο την αρχή' Μπαίνει παραγγελία. Την επόμενη ημέρα παίρνει η acs για παραλαβή (ενω είχε επιλεχθεί μεταγενέστερη ημερομηνία), παραδίδεται το κινητό με ένα απόκομμα με tracking number και παραλήπτη geo post Bulgaria (και όχι flip Ρουμανία), στο site της acs δείχνει ότι παραδόθηκε στην Θεσσαλονίκη σε ένα speedy truck driver. Δεν πήραμε άλλο tracking number που να δείχνει τι έγινε από την στιγμή που παραδόθηκε στην Θεσσαλονίκη (αλλαγή μεταφορικής- που άλλες φορές βγαίνει αυτόματα στο site της κούριερ το νέο tracking number).

Η μόνη ενημέρωση ήταν από την flip εξυπηρέτηση πελατών ότι έφτασε Βουλγαρία και από εκεί πηγαίνει στα γραφεία τους στην Ρουμανία. Τους ζήτησα το νέο tracking number και δεν το είχαν. ΣΚ είναι εξαφανισμένοι (ίσως δεν λειτουργεί η εξυπηρέτηση πελατών το σκ), και σήμερα ακυρώθηκε η παραγγελία. Με βάση τα στοιχεία που έχω η συσκευή παραδόθηκε κάπου και δεν είναι στα χέρια της flip, και δεν έχει αλλάξει το status στο website. 

Λέω ότι πάει το κινητό διότι μέχρι στιγμής δεν έχω καλά δείγματα. 1) διαφορετική διαδικασία σε σχέση με άλλους και μεγάλη καθυστέρηση 2) ελλειπή tracking numbers 3) ξαφνικά ακυρωμενη παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής είναι πολύ παράξενη μέχρι στιγμής.

Εκτιμώ πως θα επικοινωνήσουν σήμερα μαζί σου αν τους στείλεις μήνυμα στο chat. Εμένα με κάλεσε μέσα σε πέντε λεπτά στο κινητό η υπεύθυνη για την Ελλάδα όταν τους ρώτησα γιατί ήρθε νωρίτερα ο κούριερ για την παραλαβή και δεν ήταν και η UPS... Επίσης και το δικό μου tracking number από την Γενική Ταχυδρομική σταμάτησε να εμφανίζει updates  όταν έφυγε από Ελλάδα και εμφανίστηκε ξανά μετά από 5 σχεδόν ημέρες κατά την παραλαβή του! Από όσα διαβάζω, η καλύτερη διαδικασία γίνεται μόνο όταν μεσολαβεί η UPS και όχι άλλες μεταφορικές.

Στην περίπτωσή σου υποψιάζομαι λανθασμένες διαδικασίες από την ACS και όχι από την flip. Και νομίζω πως προβλέπεται και αποζημίωση αν η συσκευή χαθεί κατά τη μεταφορά της. Αν έχεις νεότερα, κάνε έναν κόπο να μας τα γράψεις και εδώ. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

1) Eαν πατησεις πανω στον αριθμο αποστολης που εμφανιζεται στο flip που σου λεει οτι βρισκεται το δεμα?

2) Μηπως ψαχνοντας στην σελιδα του flip στον λογαρισμο σου προσπαθωντας να δεις που βδισκεται το δεμα πατησες κατα λαθος ακυρωση? Επισης το παει το κινητο πως προεκυψε? Το δεμα εχει αριθμο αποστολης δεν ειναι τοσο ευκολο να να χαθει μην αγχωνεσαι

Πως γινεται ρε συ δευτερα να παρελαβε η μεταφορικη και τριτη πρωι να ηταν ηδη εκει. Δεν σε αμφισβητω αλλα μου φαινεται τρελο, εδω τα κουριερ θελουν μια μερα για αποστολες εντος Ελλαδος, πως γινετε να εκανε μια ημερα αποστολη στο εξωτερικο, ακομη και με καποιου ειδος  exress αποστολη να εφυγε ειναι αδιανοητη ταχυτητα!

Και εγώ έμεινα έκπληκτος με το πόσο γρήγορα έφτασε. Ήρθαν Δευτέρα στις 16:00, ενώ ήταν προγραμματισμένη παραλαβή Τρίτη, από UPS, στις 19:00 της ίδιας ημέρας έφυγε από Ελλάδα και στις 22:00 ήταν στο Μόναχο, το επόμενο πρωί, Τρίτη δηλαδή, έφυγε από Γερμανία και κατά τις 12:00 ήταν στο Βουκουρέστι όπου μου ήρθε μήνυμα ότι το παρέλαβαν στα γραφεία του flip. Η ασυνενοησία ήταν από πλευράς UPS, η οποία Τρίτη ήρθε να ξαναπαραλάβει, ενώ το δέμα είχε ήδη φτάσει και παραληφθεί στο Βουκουρέστι. Τρίτη στη συνέχεια δεν είχα καμία ενημέρωση και Τετάρτη μου ήρθε μήνυμα ότι θα ελέγξουν τη συσκευή. Πέμπτη μου ήρθε μήνυμα με την τιμή που προτείνουν και την αποδέχθηκα για πληρωμή, όπως γράφει τώρα, στις 3 Δεκεμβρίου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Και εγώ έμεινα έκπληκτος με το πόσο γρήγορα έφτασε. Ήρθαν Δευτέρα στις 16:00, ενώ ήταν προγραμματισμένη παραλαβή Τρίτη, από UPS, στις 19:00 της ίδιας ημέρας έφυγε από Ελλάδα και στις 22:00 ήταν στο Μόναχο, το επόμενο πρωί, Τρίτη δηλαδή, έφυγε από Γερμανία και κατά τις 12:00 ήταν στο Βουκουρέστι όπου μου ήρθε μήνυμα ότι το παρέλαβαν στα γραφεία του flip. Η ασυνενοησία ήταν από πλευράς UPS, η οποία Τρίτη ήρθε να ξαναπαραλάβει, ενώ το δέμα είχε ήδη φτάσει και παραληφθεί στο Βουκουρέστι. Τρίτη στη συνέχεια δεν είχα καμία ενημέρωση και Τετάρτη μου ήρθε μήνυμα ότι θα ελέγξουν τη συσκευή. Πέμπτη μου ήρθε μήνυμα με την τιμή που προτείνουν και την αποδέχθηκα για πληρωμή, όπως γράφει τώρα, στις 3 Δεκεμβρίου.

Eγω παντως εχθες το βραδυ επειδη θορυβηθηκα απο την περιπετεια του συμφοριτη πατησα ακυρωση της εντολης πωλησης μιας και σημερα ειχα ορισει να το παραλαβει το κουριερ. Πριν 10 λεπτα με πηραν τηλεφωνο απο acs για να παραλαβουν το δεμα(αρα φευγουν και με acs οχι μονο Ups Και taxydromikh) και τους ειπα οτι εχει γινει ακυρωση, οποτε μαλλον αργει λιγο να ενημερωθει το συστημα διοτι ενω στον λογαριασμο μου στο flip φαινεται κανονικα ως ακυρωμενη η παραγγελια στο κουριερ δεν εγινε εντολη ακυρωσης.

Θα περιμενω λιγο να δω πως θα εξελιχθει η περιπεταια του συμφοριτη και αν εχει αισιο τελος κανω η ξανα μια καινουγια εντολη πωλησης δεν τρεχει κατι. Καλυτερα να αργησω μια εβδομαδα για παραδειγμα να το στειλω παρα να το στειλω ενω στο πισω μερος του μυαλου μου εχω αμφιβολιες και ειδικα στην περιπτωση μιλαμε και για αρκετα μεγαλο ποσο μιας και θελω να δωσω 15pm

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Haha 1
Δημοσ.

@Pwpwpw, @billdanos

Μίλησα με flip και ανακαλώ τα χθεσινά. Η ACS τα έκανε μαντάρα. Δεν ξέρουμε που είναι το δέμα και μου είπαν ότι θα αποζημιωθω εάν δεν βρεθεί.

Η παραγγελία ακυρώθηκε επειδή έμεινε μέρες ανενεργή.

Όπως φαίνεται η ups είναι η καλύτερη. Οπότε να ζητήσετε να έρθει με ups

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, efib said:

@Pwpwpw, @billdanos

Μίλησα με flip και ανακαλώ τα χθεσινά. Η ACS τα έκανε μαντάρα. Δεν ξέρουμε που είναι το δέμα και μου είπαν ότι θα αποζημιωθω εάν δεν βρεθεί.

Η παραγγελία ακυρώθηκε επειδή έμεινε μέρες ανενεργή.

Όπως φαίνεται η ups είναι η καλύτερη. Οπότε να ζητήσετε να έρθει με ups

Μια χαρά τότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αν και προσωπικά πιστεύω πως τελικά θα φτάσει στον προορισμό του κάποια στιγμή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@billdanos, το ελπίζω για να το χαρεί κάποιος άλλος. Ήταν πολύ προσεγμένο κινητό. 

Πάντως, επιμένω στο ότι η διαδικασία αποστολής δεν είναι ξεκάθαρη. Ελπίζω να αλλάξει στο μέλλον. 

Επεξ/σία από efib

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...