Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία FLIP

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Lewnidas1995,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ακριβώς!

Ευχαριστώ! 

8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ακριβώς!

Επισης αν γνωρίζεις εσύ η κάποιος άλλος που διαβάζει το νήμα, μιας το θέμα αφορά πώληση iPhone ουσιαστικά, θα ήταν χρήσιμο τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται πριν την πώληση ώστε να είμαστε 100% καλυμμένοι με τα προσωπικά μας δεδομένα και να καρφιτσωθεί στην πρώτη σελίδα!

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λίγο ήρθαν και παρέλαβαν από UPS τελικά. Όντως η παραλαβή έγινε μια ημέρα νωρίτερα, ενώ ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Για να δούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2024 στις 11:35 ΠΜ, kaktos77 είπε

Το έχω βάλει σε ένα κουτάκι με φουσκάλες μέσα, όπως γράφει στις οδηγίες. Θέλει μόνο τη συσκευή και τίποτα άλλο μέσα σε ένα κουτάκι, δεν θέλει αξεσουάρ κλπ γιατί γράφει ότι πάνε για ανακύκλωση. Απέξω έγραψα το ονοματεπώνυμο μου, λογικά η γενική που θα παραλάβει θα κολλήσει δικό της χαρτί. 

Εγω παντως επειδή έχω δει γενικότερα πως συμπεριφέρονται οι εταιρείες κούριερ στα δέματα και επειδή μόλις τώρα ανοιξα αίτημα για ένα 15 pro max δεν έχω καμία εμπιστοσύνη  απλά βάλω γυμνή την συσκευή   σε ένα σακουλάκι με φουσκάλες  και να το στείλω. Επειδή έχω την αρχική συσκευασία σκέφτομαι να το βάλω κανονικά μέσα στο κουτί ( χωρίς τίποτα αλλο μέσα) και αυτό στην συνέχεια να το δεματοποιησω και απλά να γράψω το κοντά επώνυμο και το τηλέφωνο μου απ έξω. Απ ότι καταλαβαίνω το κουτί δεν το θέλουν γιατί λένε ότι θα πάει για ανακύκλωση έτσι και αλλιώς, εγώ σκέφτομαι να το στείλω στο κουτί του και ας το ανακυκλώσουν, τουλάχιστον θα είμαι σίγουρος για την ακεραιότητα της συσκευής. Παίζε λέτε να δημιουργήσει κανένα θέμα στη όλη διαδικασία αν το στείλω μέσα στο εργοστασιακό κουτί του;

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Pwpwpw said:

Εγω παντως επειδή έχω δει γενικότερα πως συμπεριφέρονται οι εταιρείες κούριερ στα δέματα και επειδή μόλις τώρα ανοιξα αίτημα για ένα 15 pro max δεν έχω καμία εμπιστοσύνη  απλά βάλω γυμνή την συσκευή   σε ένα σακουλάκι με φουσκάλες  και να το στείλω. Επειδή έχω την αρχική συσκευασία σκέφτομαι να το βάλω κανονικά μέσα στο κουτί ( χωρίς τίποτα αλλο μέσα) και αυτό στην συνέχεια να το δεματοποιησω και απλά να γράψω το κοντά επώνυμο και το τηλέφωνο μου απ έξω. Απ ότι καταλαβαίνω το κουτί δεν το θέλουν γιατί λένε ότι θα πάει για ανακύκλωση έτσι και αλλιώς, εγώ σκέφτομαι να το στείλω στο κουτί του και ας το ανακυκλώσουν, τουλάχιστον θα είμαι σίγουρος για την ακεραιότητα της συσκευής. Παίζε λέτε να δημιουργήσει κανένα θέμα στη όλη διαδικασία αν το στείλω μέσα στο εργοστασιακό κουτί του;

Όχι, κανένα απολύτως. Κι εγώ το 13 pro το έστειλα μέσα στο αρχικό κουτί του μαζί με όλα τα παρελκόμενα μιας και δεν τα είχα χρησιμοποιήσει όταν το πήρα. Εκτός από το καλώδιο του έβαλα μέχρι και το προστατευτικό αυτοκόλλητο που είχε στην οθόνη όταν το αγόρασα! 😛 Οπότε στη συνέχεια τύλιξα και το κουτί με πλαστικό με φουσκάλες και όλο αυτό το έβαλα μέσα σε έναν φάκελο. 

Το παρέλαβαν μια χαρά χωρίς κανένα θέμα. Ο μόνος λόγος που σου προτείνουν να μην βάλεις μαζί τη συσκευασία του και τα αξεσουάρ είναι γιατί αν μετά την προσφορά που θα σου κάνουν αρνηθείς, θα σου επιστρέψουν πίσω τη συσκευή μέσα σε δική τους συσκευασία και όχι όπως τους το έστειλες. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όχι, κανένα απολύτως. Κι εγώ το 13 pro το έστειλα μέσα στο αρχικό κουτί του μαζί με όλα τα παρελκόμενα μιας και δεν τα είχα χρησιμοποιήσει όταν το πήρα. Εκτός από το καλώδιο του έβαλα μέχρι και το προστατευτικό αυτοκόλλητο που είχε στην οθόνη όταν το αγόρασα! 😛 Οπότε στη συνέχεια τύλιξα και το κουτί με πλαστικό με φουσκάλες και όλο αυτό το έβαλα μέσα σε έναν φάκελο. 

Το παρέλαβαν μια χαρά χωρίς κανένα θέμα. Ο μόνος λόγος που σου προτείνουν να μην βάλεις μαζί τη συσκευασία του και τα αξεσουάρ είναι γιατί αν μετά την προσφορά που θα σου κάνουν αρνηθείς, θα σου επιστρέψουν πίσω τη συσκευή μέσα σε δική τους συσκευασία και όχι όπως τους το έστειλες. 

Κατατοπιστικότατος!

Δημοσ.

Έχω πουλήσει ένα ipad pro και ένα apple watch series 7, το κούριερ ήρθε μια μέρα νωρίτερα και έλαβα το συμφωνηθέν ποσό μέσα σε 20 μέρες. Η έδρα μπορεί να είναι στην Ρουμανία αλλά πουλάει σε όλη την Ευρώπη ενώ για την Ελλάδα το customer support αποτελείται απο Έλληνες οπότε οποιοδήποτε θέμα επιλύνεται άμεσα. 

Έμενα προσωπικά στην πρώτη συναλλαγή (ipad pro) η τράπεζα μου κράτησε 4 ευρώ όταν μπήκαν τα χρήματα σαν έξοδα συναλλαγής και επειδή στην ουσία έλαβα 4 ευρώ λιγότερα απο τα συμφωνηθέντα, επικοινώνησα με την flip και μου τα βάλανε την επόμενη εργάσιμη. 

Γενικά η γνώμη μου μέχρι στίγμης είναι ότι δουλευούν με απόλυτο επαγγελματισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Το κούριερ ήρθε και σε εμένα μια ημέρα πριν, η αποστολή ήταν ταχύτατη, ήρθαν και το πήραν στις 16:00 προχθές, 22:00 το βράδυ ήταν στο Μόναχο και το επόμενο πρωί, χθες δηλαδή, παραδόθηκε στο Βουκουρέστι που είναι τα κεντρικά του flip. Έχει ενημερωθεί η σελίδα και τώρα δείχνει ότι γίνεται ο τεχνικός έλεγχος ώστε να τσεκάρουν την κατάσταση της συσκευής. Μέχρι στιγμής όλα απροβλημάτιστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως θα έπρεπε να δίνουν την επιλογή να πάει ο πελάτης στονκουριρ το δέμα γιατί πολλές φορές δεν βολεύει να έρχεται το κούριερ στο χώρο σου αν λείπεις από το σπίτι όλη την ημέρα. Αν είχε την επιλογή θα διάλεγα μέρα να το πάω εγώ στο κούριερ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Haha 1
Δημοσ.

Προχώρησαν στον έλεγχο και η τιμή που μου πρότειναν ήταν η αρχικά συμφωνημένη με βάση την κατάσταση της συσκευής που συμπλήρωσα. 3 Δεκεμβρίου γράφει θα μπουν τα χρήματα. Αναμένω να δω αν όλα θα ολοκληρωθούν οκ να στείλω και το iPhone 13 μου που το αγοράζουν 340. Μέχρι στιγμής όλα άψογα.

Δημοσ.

Έδωσα το 13 mini και όχι το 12, 301 + 5 ευρώ από το κουπόνι που πρόσθεσα 306 ευρώ σύνολο, η συσκευή είχε μόνο 81% μπαταρία, ούτε χτυπήματα, ούτε άλλα προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσαμε ένα 12pm λόγω της καλύτερης τιμής σε σχέση με αγγελίες. Παραδόθηκε κάπου Θεσσαλονίκη, μετά πήγε Βουλγαρία και έκτοτε δεν φαίνεται που είναι η συσκευή. Πλέον δεν απαντάνε στην εξυπηρέτηση πελατών. Με acs έγινε η αποστολή και το tracking number δείχνει ότι παραδόθηκε Θεσσαλονίκη. Δεν θα τους εμπιστεύομουν με κινητό μεγάλης αξίας. 

Επεξ/σία από efib
Δημοσ.
33 minutes ago, efib said:

Δώσαμε ένα 12pm λόγω της καλύτερης τιμής σε σχέση με αγγελίες. Παραδόθηκε κάπου Θεσσαλονίκη, μετά πήγε Βουλγαρία και έκτοτε δεν φαίνεται που είναι η συσκευή. Πλέον δεν απαντάνε στην εξυπηρέτηση πελατών. Με acs έγινε η αποστολή και το tracking number δείχνει ότι παραδόθηκε Θεσσαλονίκη. Δεν θα τους εμπιστεύομουν με κινητό μεγάλης αξίας. 

Acs ? Στην περιοχή σου είχες γενική;

Δημοσ.

Είχα πουλήσει πέρυσι 14αρι. Ο πρώτος που το αγόρασε δεν το πήρε και το γύρισε πίσω σε αυτούς. Το πήρε άλλος δεν είχα κανένα απολύτως θέμα στο chat μιλούσα με έλληνες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...