Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία FLIP

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Lewnidas1995,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Lewnidas1995 said:

Κάτι άλλο που πρόσεξα εγώ.

Σε ότι βίντεο είδα κρατούσε 3€ η τράπεζα από την κατάθεση. Εμένα στην payzy δεν κράτησε. Ενημέρωσε μας όταν σου μπούνε τα χρήματα :) 

Οι περισσότερες τράπεζες εχουν προμήθεια εως και 4 ευρω στα εμβάσματα από το εξωτειρκό ανεκαρτήτως ποσού. Η Payzy νομίζω δεν έχει. 

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 hours ago, billdanos said:

Οι περισσότερες τράπεζες εχουν προμήθεια εως και 4 ευρω στα εμβάσματα από το εξωτειρκό ανεκαρτήτως ποσού. Η Payzy νομίζω δεν έχει. 

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο το σεναριο για τραπεζες εξωτερικου γι αυτο και μου φανηκε παραξενο οτι δεν ειχε προμηθεια.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αξιοπιστία FLIP
Δημοσ.

Αποφάσισα κι εγώ να χρησιμοποιήσω το Flip για το iPhone 13 128GB. Η UPS ήρθε να παραλάβει τη συσκευή σήμερα, αν και την περίμενα τη Δευτέρα, 04/11. Ευτυχώς, είχα καταλάβει τι γινόταν από τα σχόλιά σας εδώ και ήμουν έτοιμος με το πακέτο. Ας δούμε πώς θα πάει αυτό. Περιμένω να μου δώσουν 340 ευρώ σε 20 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδωσα ipad , ups ηρθε εφερε το αυτοκολλητο και μετα απο μια μερα ηρθαν κ το πηραν σε 20 μερες μπηκαν χρηματα ( σε 2 εργασιμες φανηκαν)  , κανονικα ,  η ξαδερφη μου αγορασε iphone 12 με μπαταρια 100% ηρθε μετα απο 3 μερες 

Επεξ/σία από kundi
Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πόσο κοντά είναι οι τελικές προσφορές από το estimation που σου δίνει το site; Δίνουν πάντως προσφορές ή έτσι φαίνεται καλύτερες απο pandas απλά είμαι λιγο διστακτική να δώσω το κινητό στην μεταφορική. Παίρνεις κπ αποδεικτικό ότι παρέδωσες κτλ; 

Δημοσ.

Έκανα τη διαδικασία πριν μια εβδομάδα, είχα ένα SE 2020, που με βάση αυτά που έλεγε το site περίμενα από 90 έως 110 ευρώ.

Πριν το δώσω βρήκα και ένα κουπονάκι για 10ε έξτρα, οπότε περίμενα από 100 έως 120.

Στην εξέταση μου έγραψαν ότι θέλει αλλαγή η μπαταρία (λογικό) και κάτι ακόμα κοσμητικό, και μου έδωσαν 94ε.

Για κάτι τόσο απλό και να μη μπλέκεις με τον κάθε τυχαίο που κάτι θα ρώταγε, το θεωρώ πολύ συμφέρον με κύριο παράγοντα το χρόνο.

Τώρα απλά περιμένω να προχωρήσει η πληρωμή (ακριβώς σε 20 ημέρες).

• Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, lorelai40 said:

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πόσο κοντά είναι οι τελικές προσφορές από το estimation που σου δίνει το site; Δίνουν πάντως προσφορές ή έτσι φαίνεται καλύτερες απο pandas απλά είμαι λιγο διστακτική να δώσω το κινητό στην μεταφορική. Παίρνεις κπ αποδεικτικό ότι παρέδωσες κτλ; 

Στη δική μου περίπτωση έκοψαν 30 ευρώ από την αρχική προσφορά για το iphone 13 pro και αν και διαφωνούσα με αυτό (μιας και το έστειλα με νέα μπαταρία στο 100% από επίσημο κέντρο Apple και σε άριστη κατάσταση), βαρέθηκα να μπω στη διαδικασία να το ζητήσω πίσω κλπ. Χρειάστηκαν περίπου 8 ημέρες από την ημέρα της αποστολής μέχρι την τελική τους προσφορά αλλά είχε μεσολαβήσει και η αργία της 28ης οπότε καθυστέρησε να φύγει από τη Γενική Ταχυδρομική. Την οποία Γενική Ταχυδρομική δεν τη συνιστώ μιας και δεν με έπεισαν για την αξιοπιστία τους. Ήρθαν αρχικά σε λάθος ημέρα, την επόμενη έλαβα αυτοκόλλητο από την UPS και όταν ρώτησα στο flip.gr για το ποια εταιρεία θα έρθει να το παραλάβει μου είπαν (κάλεσαν αμέσως στο κινητό μου) πως δεν θα έπρεπε να έρθει κάτι από UPS μιας και το ανέθεσαν στη Γενική... Τελικά ξανάρθε στη σωστή ημερομηνία υπάλληλος από τη Γενική και το παρέλαβε (τα έγραψε όλα χειρόγραφα πάνω στο έντυπο παραλαβής μιας και δεν είχε έτοιμα αυτοκόλλητα όπως και θα έπρεπε, ενώ απο τη UPS ήρθαν όλα προ εκτυπωμένα).

Δεν τσέκαρε τι παρέδωσα στο πακέτο που έστειλα και μου έδωσε απλά το αποδεικτικό παραλαβής του δέματος, το οποίο είχε και το tracking number που το παρακολουθούσα online μέχρι να φτάσει. Υποθέτω πως ισχύει κάποιου είδους ασφάλεια σχετικά με τις αποστολές αυτές σε περίπτωση που κάτι χαθεί κλπ...

Δημοσ.

Ψάχνωντας για την αξιοπιστία του  flip έπεσα πανω σε αυτό το θέμα. Απ οτι καταλαβαίνω με αυτά που διάβασα για μια πώληση 15 pro max που με ενδιαφέρει το προχωράω άφοβα; 
Κάποιο tip ή συμβουλή από κάποιον που έχει ήδη ολοκλήρωση την διαδικασία; 🙂

Δημοσ.

Άνοιξα το Σάββατο αίτημα για ένα 12 mini που έχω και περιμένω να περάσουν να παραλάβουν. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Άνοιξα το Σάββατο αίτημα για ένα 12 mini που έχω και περιμένω να περάσουν να παραλάβουν. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Κατα την παραλαβη απλα θα δωσεις το κινητο με το κουτι του στο κουριερ η το εχεις πακαταρει κανονικα σαν δεμα?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Κατα την παραλαβη απλα θα δωσεις το κινητο με το κουτι του στο κουριερ η το εχεις πακαταρει κανονικα σαν δεμα?

Το έχω βάλει σε ένα κουτάκι με φουσκάλες μέσα, όπως γράφει στις οδηγίες. Θέλει μόνο τη συσκευή και τίποτα άλλο μέσα σε ένα κουτάκι, δεν θέλει αξεσουάρ κλπ γιατί γράφει ότι πάνε για ανακύκλωση. Απέξω έγραψα το ονοματεπώνυμο μου, λογικά η γενική που θα παραλάβει θα κολλήσει δικό της χαρτί. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Το έχω βάλει σε ένα κουτάκι με φουσκάλες μέσα, όπως γράφει στις οδηγίες. Θέλει μόνο τη συσκευή και τίποτα άλλο μέσα σε ένα κουτάκι, δεν θέλει αξεσουάρ κλπ γιατί γράφει ότι πάνε για ανακύκλωση. Απέξω έγραψα το ονοματεπώνυμο μου, λογικά η γενική που θα παραλάβει θα κολλήσει δικό της χαρτί. 

Το εργοστασιακό κουτί της συσκευής δε το θέλουνε δηλαδή;

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Pwpwpw said:

Το εργοστασιακό κουτί της συσκευής δε το θέλουνε δηλαδή;

Όχι μιας και όταν τα πουλάνε στη συνέχεια τα βάζουν σε δική τους συσκευασία με νέα παρελκόμενα κλπ. Προφανώς όμως μπορείς να τους το στείλεις με τη δική του συσκευασία αν θες να ασφαλίσεις καλύτερα τη συσκευή στο πακέτο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Όχι μιας και όταν τα πουλάνε στη συνέχεια τα βάζουν σε δική τους συσκευασία με νέα παρελκόμενα κλπ. Προφανώς όμως μπορείς να τους το στείλεις με τη δική του συσκευασία αν θες να ασφαλίσεις καλύτερα τη συσκευή στο πακέτο. 

Δηλαδή από παρελκόμενα που συνοδευόταν η συσκευή (πχ καλώδιο φόρτισης, καρφίτσα για πορτάκια sim κτλ) δεν θέλουν τίποτα; Μόνο την συσκευή και τίποτα αλλο;

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Pwpwpw said:

Δηλαδή από παρελκόμενα που συνοδευόταν η συσκευή (πχ καλώδιο φόρτισης, καρφίτσα για πορτάκια sim κτλ) δεν θέλουν τίποτα; Μόνο την συσκευή και τίποτα αλλο;

Ακριβώς!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...