Pwpwpw Δημοσ. Δευτέρα στις 11:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:31 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Το σύστημα πληρωμών λειτουργεί αυτοματοποιημένα. Εκτιμώ πως επειδή η αργία έπεσε Δευτέρα, θα γίνουν όλα αύριο μιας και οι 2 προηγούμενες ημέρες ήταν Σαββατοκύριακο και δύσκολα θα το έκαναν την Παρασκευή (αυτό γίνεται αν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα στο ΣΚ). Το περίμενα να μην δω χρήματα στον λογαριασμό λόγο αργία , αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν έλαβα ούτε το sms ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής, ακριβώς επειδή όπως λες και εσύ το σύστημα πληρωμών είναι αυτοματοποιημένο. Τεσπα θα φανεί αύριο αν θα προχωρήσει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:32 μμ από Pwpwpw
contravener Δημοσ. χθες στις 02:18 μμ Δημοσ. χθες στις 02:18 μμ Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό;
Pwpwpw Δημοσ. χθες στις 02:19 μμ Δημοσ. χθες στις 02:19 μμ (επεξεργασμένο) Ούτε σήμερα έγινε η πληρωμή, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση και το χειρότερο συνεχίζουν από την εξυπηρέτηση να μην απαντάνε στα email, έστειλα ένα email χθες και ένα δεύτερο σήμερα καμία απάντηση. update: μου απάντησαν στο πρώτο email και μου είπαν ότι έγινε γίνει η πληρωμή αλλά θέλει 2-3 μέρες να φανεί επειδή είναι έμβασμα εξωτερικού. Πάντως στο λογαριασμό μου στο flip φαίνεται ότι η πληρωμη είναι ακόμη σε εξέλιξη δεν γράφει ότι έχει ολοκληρωθεί και ούτε έχω λάβει το sms που λέτε ότι λαμβάνεται προ την πληρωμή. Είδωμεν. Επεξ/σία χθες στις 03:55 μμ από Pwpwpw
efib Δημοσ. χθες στις 03:04 μμ Δημοσ. χθες στις 03:04 μμ 45 λεπτά πριν, contravener είπε Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό; Μόνο ελληνικό. 1
kaktos77 Δημοσ. χθες στις 03:36 μμ Δημοσ. χθες στις 03:36 μμ 1 ώρα πριν, contravener είπε Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό; Αν έχεις payzy βάλε αυτήν, δεν έχει κρατήσεις όπως οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες, όταν είδα ότι δεν παίρνει revolut έβαλα την payzy και όλα κομπλέ. 1
Pwpwpw Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Τέλος καλό όλα καλά. Στην Ρουμανία που είναι η έδρα του flip 6 και 7 Ιανουαρίου είναι αργίες, για αυτό δεν έγινε η κίνηση 6/1, τα βάλανε σήμερα και φάνηκαν ήδη και στον λογαρισμο μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα