Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία FLIP

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Lewnidas1995,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το σύστημα πληρωμών λειτουργεί αυτοματοποιημένα. Εκτιμώ πως επειδή η αργία έπεσε Δευτέρα, θα γίνουν όλα αύριο μιας και οι 2 προηγούμενες ημέρες ήταν Σαββατοκύριακο και δύσκολα θα το έκαναν την Παρασκευή (αυτό γίνεται αν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα στο ΣΚ).

Το περίμενα να μην δω χρήματα στον λογαριασμό λόγο αργία , αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν έλαβα ούτε το sms ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής, ακριβώς επειδή όπως λες και εσύ το σύστημα πληρωμών είναι αυτοματοποιημένο. Τεσπα θα φανεί αύριο αν θα προχωρήσει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε σήμερα έγινε η πληρωμή, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση και το χειρότερο συνεχίζουν από την εξυπηρέτηση να μην απαντάνε στα email, έστειλα ένα email χθες και ένα δεύτερο σήμερα καμία απάντηση.

update: μου απάντησαν στο πρώτο email και μου είπαν ότι έγινε γίνει η πληρωμή αλλά θέλει 2-3 μέρες να φανεί επειδή είναι έμβασμα εξωτερικού. Πάντως στο λογαριασμό μου στο flip φαίνεται ότι η πληρωμη  είναι ακόμη σε εξέλιξη  δεν γράφει ότι έχει ολοκληρωθεί και ούτε έχω λάβει το sms που λέτε ότι λαμβάνεται προ την πληρωμή. Είδωμεν.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, contravener είπε

Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό;

Αν έχεις payzy βάλε αυτήν, δεν έχει κρατήσεις όπως οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες, όταν είδα ότι δεν παίρνει revolut έβαλα την payzy και όλα κομπλέ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τέλος καλό όλα καλά. Στην Ρουμανία που είναι η έδρα του flip 6 και 7 Ιανουαρίου είναι αργίες, για αυτό δεν έγινε η κίνηση 6/1, τα βάλανε σήμερα και φάνηκαν ήδη και στον λογαρισμο μου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...