Pwpwpw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Το σύστημα πληρωμών λειτουργεί αυτοματοποιημένα. Εκτιμώ πως επειδή η αργία έπεσε Δευτέρα, θα γίνουν όλα αύριο μιας και οι 2 προηγούμενες ημέρες ήταν Σαββατοκύριακο και δύσκολα θα το έκαναν την Παρασκευή (αυτό γίνεται αν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα στο ΣΚ). Το περίμενα να μην δω χρήματα στον λογαριασμό λόγο αργία , αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν έλαβα ούτε το sms ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής, ακριβώς επειδή όπως λες και εσύ το σύστημα πληρωμών είναι αυτοματοποιημένο. Τεσπα θα φανεί αύριο αν θα προχωρήσει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από Pwpwpw
contravener Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό;
Pwpwpw Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ούτε σήμερα έγινε η πληρωμή, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση και το χειρότερο συνεχίζουν από την εξυπηρέτηση να μην απαντάνε στα email, έστειλα ένα email χθες και ένα δεύτερο σήμερα καμία απάντηση. update: μου απάντησαν στο πρώτο email και μου είπαν ότι έγινε γίνει η πληρωμή αλλά θέλει 2-3 μέρες να φανεί επειδή είναι έμβασμα εξωτερικού. Πάντως στο λογαριασμό μου στο flip φαίνεται ότι η πληρωμη είναι ακόμη σε εξέλιξη δεν γράφει ότι έχει ολοκληρωθεί και ούτε έχω λάβει το sms που λέτε ότι λαμβάνεται προ την πληρωμή. Είδωμεν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Pwpwpw
efib Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 45 λεπτά πριν, contravener είπε Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό; Μόνο ελληνικό. 1
kaktos77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, contravener είπε Μπορούμε να βάλουμε ΙΒΑΝ Revolut κτλ? ή μόνο ελληνικό; Αν έχεις payzy βάλε αυτήν, δεν έχει κρατήσεις όπως οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες, όταν είδα ότι δεν παίρνει revolut έβαλα την payzy και όλα κομπλέ. 1
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Τέλος καλό όλα καλά. Στην Ρουμανία που είναι η έδρα του flip 6 και 7 Ιανουαρίου είναι αργίες, για αυτό δεν έγινε η κίνηση 6/1, τα βάλανε σήμερα και φάνηκαν ήδη και στον λογαρισμο μου. 1 1
requiem_for_a_dream Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Επιβεβαιώνω την αξιοπιστία του flip. Πουλήθηκε iphone 12 και τα χρήματα παρελήφθησαν την ημέρα που είχε αναφερθεί. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο ανάλογο site για πώληση συσκευών άλλων μαρκών πέραν από apple δλδ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από requiem_for_a_dream
Sherlock_7 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μπορούμε να τους στείλουμε κινητό που έχει αλλαγμένη μπαταρία (όχι γνήσια);
kundi Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2025 στις 4:29 ΜΜ, Sherlock_7 είπε Μπορούμε να τους στείλουμε κινητό που έχει αλλαγμένη μπαταρία (όχι γνήσια); δεν παίζει κάνα ρόλο απλά να δείχνει ποσοστα μπαταρίας , αλλιώς στήλε εμαιλ και ρωτά Επεξ/σία 7 Απριλίου από kundi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα