kastorakos84 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως αυτό που έχω διαπιστώσει τον τελευταίο μήνα, είναι ότι, κάθε εβδομάδα κατεβάζουν τιμές. Έχει αρχίσει να έχει κίνηση και ρίχνει σιγά σιγά τις τιμές, σε σημείο που έφτασε την panda. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν αξίζει πλέον.
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, kastorakos84 είπε Πάντως αυτό που έχω διαπιστώσει τον τελευταίο μήνα, είναι ότι, κάθε εβδομάδα κατεβάζουν τιμές. Έχει αρχίσει να έχει κίνηση και ρίχνει σιγά σιγά τις τιμές, σε σημείο που έφτασε την panda. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν αξίζει πλέον. Δεν ισχύει ότι κάθε βδομάδα κατεβάζουν τις τιμές. Επειδή το τελευταίο δίμηνο με ενδιέφερε πώληση συσκευής, οι τιμές κατέβηκαν μια φορά κοντά στην περίοδο της Black Friday και από τότε δεν υπήρξε άλλη μείωση, τουλάχιστον για την συσκευή που ενδιέφερε εμένα να πουλήσω και κοιτούσα μπορώ να το πω με σιγουριά. Λογικό είναι νομίζω όσο περνάει ο χρόνος και παλαιώνουνε και τα μοντέλα να πέφτουν σταδιακά και οι τιμές, ακόμη και με τις σημερινές τιμές παντως συνεχίζουν να δίνουν τις καλύτερες προσφορές αν θέλει κάποιος να πουλήσει με τέτοιο τρόπο την συσκευή του και δεν θέλει να ασχοληθεί με αγγελίες . Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από Pwpwpw
kastorakos84 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Δεν ισχύει ότι κάθε βδομάδα κατεβάζουν τις τιμές. Επειδή το τελευταίο δίμηνο με ενδιέφερε πώληση συσκευής, οι τιμές κατέβηκαν μια φορά κοντά στην περίοδο της Black Friday και από τότε δεν υπήρξε άλλη μείωση, τουλάχιστον για την συσκευή που ενδιέφερε εμένα να πουλήσω και κοιτούσα μπορώ να το πω με σιγουριά. Λογικό είναι νομίζω όσο περνάει ο χρόνος και παλαιώνουνε και τα μοντέλα να πέφτουν σταδιακά και οι τιμές, ακόμη και με τις σημερινές τιμές παντως συνεχίζουν να δίνουν τις καλύτερες προσφορές αν θέλει κάποιος να πουλήσει με τέτοιο τρόπο την συσκευή του και δεν θέλει να ασχοληθεί με αγγελίες . Εγώ για ένα 14αρι Pro max που κοιτούσα να διώξω, να μη κάθεται στο ντουλάπι, πριν τη Black Friday έδιναν 723€, μετά 620€, μετά 590€, τώρα δίνουν 524€. Οπότε, από προσωπικής εμπειρίας βλέπω ότι υπάρχει πτώση. Ίσως αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, και να μην είναι γενικότερα έτσι, αλλά 524€ και αναμονή 20 ημερών θεωρώ πως δεν αξίζουν. Θα το πάει ο σύζυγος μου στην iStorm, όπου μας δίνουν 556€ έκπτωση για την αγορά του 16 pro max.
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, kastorakos84 είπε Εγώ για ένα 14αρι Pro max που κοιτούσα να διώξω, να μη κάθεται στο ντουλάπι, πριν τη Black Friday έδιναν 723€, μετά 620€, μετά 590€, τώρα δίνουν 524€. Οπότε, από προσωπικής εμπειρίας βλέπω ότι υπάρχει πτώση. Ίσως αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, και να μην είναι γενικότερα έτσι, αλλά 524€ και αναμονή 20 ημερών θεωρώ πως δεν αξίζουν. Θα το πάει ο σύζυγος μου στην iStorm, όπου μας δίνουν 556€ έκπτωση για την αγορά του 16 pro max. Στο 15 pro max που κοίταγα δεν υπηρξε επιπλέον πτώση πέραν της αλλαγής τιμής στην περίοδο του Black Friday, μια φορά άλλαξαν οι τιμες εκεί όχι 3.Επισης στην περίπτωση του iStorm που αναφερεις η τιμή που γράφεις αφορα trade in για αγορά καινουργιου 16pm απο αυτους και όχι πώληση και κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό, συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Για πωληση συσκευης συνεχιζουν να δινουν τις καλυτερες τιμες. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από Pwpwpw
Oceanic Dream Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα & Χρόνια πολλά άψογη η όλη εμπειρία σε πώληση μεταχειρισμένου iPad Pro 2018 άριστης κατάστασης έδωσαν τελική τιμή καλύτερη απο την αρχική τους εκτίμηση η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά μέχρι την πληρωμή του ποσού θεωρώ πως εαν κάποιος έχει συσκευή σε πολύ καλή κατάσταση αξίζει να πάρει μια προσφορά 🤘🤘
greekparot Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 πμ Εγώ που ενδιαφέρομαι να αγοράσω να τοὺς εμπιστευτώ παιδιά; Και συγκεκριμένα για iPhone 13 ή 14. Γνωρίζει κανείς αν έρχονται με καινούργια μπαταρία ή με ότι είχε εξαρχής; Δηλ μπορεί να λάβω κινητό πχ με 80% health;
Pwpwpw Δημοσ. Δευτέρα στις 11:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:03 πμ (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2024 στις 10:08 ΠΜ, Pwpwpw είπε Ήρθε και το mail ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η συσκευή είναι στην κατάσταση που περιέγραψα και εγώ, οπότε το ποσό θα πιστωθεί στις 6 Ιανουαρίου στον λογαριασμό μου. Άκρως απροβλημάτιστη διαδικασία έως τώρα, μένει τώρα το τελευταίο σκέλος αν θα είναι συνεπείς στην ημερομηνία πληρωμής. Κάνω quote τον εαυτό μου. Σήμερα είναι η ημερομηνια της πληρωμής από την πώληση της συσκευής , σε όσους έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία έρχεται πρώτα κάποιο μυνημα ότι κάνανε την κατάθεση ή απλά μπαίνουν τα χρήματα χωρίς να προηγηθεί κάποια ενημέρωση από μεριάς τους; Έως αυτή την στιγμή δεν είχα κάποια ενημέρωση από πλευράς τους για την πληρωμή. @billdanos Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:06 πμ από Pwpwpw
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ 57 minutes ago, Pwpwpw said: Κάνω quote τον εαυτό μου. Σήμερα είναι η ημερομηνια της πληρωμής από την πώληση της συσκευής , σε όσους έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία έρχεται πρώτα κάποιο μυνημα ότι κάνανε την κατάθεση ή απλά μπαίνουν τα χρήματα χωρίς να προηγηθεί κάποια ενημέρωση από μεριάς τους; Έως αυτή την στιγμή δεν είχα κάποια ενημέρωση από πλευράς τους για την πληρωμή. @billdanos Έρχεται και ένα sms λίγο πριν εμφανιστούν στο λογαριασμό σου πως ολοκληρώθηκε το έμβασμα. Αν είσαι Ελλάδα σήμερα είναι αργία, οπότε ίσως να μην τα δεις άμεσα.
Pwpwpw Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Έρχεται και ένα sms λίγο πριν εμφανιστούν στο λογαριασμό σου πως ολοκληρώθηκε το έμβασμα. Αν είσαι Ελλάδα σήμερα είναι αργία, οπότε ίσως να μην τα δεις άμεσα. Ελλάδα είμαι ναι. Κατανοητό το να μην τα δω σήμερα στον λογαριασμό μου λόγο αργίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δεχτεί καμία ενημέρωση από μεριάς τους σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασία πληρωμής και κοντεύει ήδη μεσημέρι. Έκανα και πριν κανένα 45 λεπτό μια ερώτηση στο email επικοινωνίας που έχουν, περιμένω να δω και από εκεί τι θα μου πούνε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:06 μμ από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. Δευτέρα στις 06:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:12 μμ (επεξεργασμένο) Ενω η ολη διαδικασια στην περιπτωση μου μεχρι τωρα τσουλησε αψογα και απροβληματιστα, δεν ηταν συνεπης στο σημαντικοτερο κομματι της ολης διαδικασιας που ειναι η ημερομηνια πληρωμης απο την πωληση της συσκευης.Σημερα (6/1/25) υποτιθεται οτι ηταν η μερα που θα λαμβανα τα χρηματα στον τραπεζικο μου λογαριασμο, χρηματα δεν μπηκανε αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν υπηρξε εως τωρα καμια απολυτως επικοινωνια/ενημερωση απο πλευρας τους. Επισης το πρωι εστειλα ενα μυνημα στο email επικοινωνιας που εχουν που ρωτουσα το τι μελλει γενεσθαι με την πληρωμη της συσκευης μου και δεν ελαβα καμια απολυτως απαντηση, πραγμα που το λες και ανησυχητικό. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:15 μμ από Pwpwpw
Sherlock_7 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:13 μμ Αφού είναι αργία ρε αντράκο ποιος να σου απαντήσει και από πού;
Pwpwpw Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Αφού είναι αργία ρε αντράκο ποιος να σου απαντήσει και από πού; Νομίζω η έδρα του flip δεν είναι Ρουμανία; Είναι και εκεί αργία και δεν ολοκλήρωσαν την διαδικασία πληρωμής, δεν ξέρω ίσως. Αλλά και να είναι, από την στιγμή που όρισαν ως ημερομηνία πληρωμής 6/1/25 εφόσον είναι είναι αργία η πληρωμή θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εργάσιμη ή στην χειρότερη να προηγηθεί από την πλευρά τους κάποια ενημέρωση περί αργιών και όχι να ψάχνω απαντήσεις και να μην βρίσκω, αυτοί όρισαν ως ημερομηνία πίστωσης του ποσού την 6/1/25 όχι εγώ, για μένα ειναι φάουλ. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:53 μμ από Pwpwpw
efib Δημοσ. Δευτέρα στις 09:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:28 μμ Μιας και βρήκα λίγο χρόνο με τα τρεξίματα, ας κάνω ένα update. Αυτή την φορά όλα πήγαν καλά, δεν ισχυρίστηκαν οτι το κινητό είναι κλειδωμένο (esim μοντέλο ήταν), δεν έγινε μπέρδεμα στην κουριερ,και η πληρωμή έγινε 23/12 αντί για 24/12. Όλη η διαδικασία ήταν σχεδόν 1 μήνα, αλλα λόγω της τρομερά καλής τιμής αξιξε. @Pwpwpw, δεν θα τα χάσεις τα χρήματα σου. Κάτι δεν θα πήγε καλά στο σύστημα τους. Παράξενο όμως που δεν σου έστειλαν ούτε sms γιατί θυμάμαι από Ρουμανία έρχεται το έμβασμα, εκτός και αν είναι αργία και εκει. Μην αγχώνεσαι όμως για αυτό.
Pwpwpw Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, efib είπε @Pwpwpw, δεν θα τα χάσεις τα χρήματα σου. Κάτι δεν θα πήγε καλά στο σύστημα τους. Παράξενο όμως που δεν σου έστειλαν ούτε sms γιατί θυμάμαι από Ρουμανία έρχεται το έμβασμα, εκτός και αν είναι αργία και εκει. Μην αγχώνεσαι όμως για αυτό. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά από ότι έχω διαβάσει εδώ στο thread όταν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει σε αργία τότε η πληρωμή γίνετε την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη. Στην περίπτωση μου δεν έγινε ούτε καν καμία ενημέρωση, ούτε sms μου ήρθε ούτε τίποτα, πράγμα που φαίνεται ανησυχητικό. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:16 μμ από Pwpwpw
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:21 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 11:21 μμ 1 hour ago, Pwpwpw said: Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά από ότι έχω διαβάσει εδώ στο thread όταν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει σε αργία τότε η πληρωμή γίνετε την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη. Στην περίπτωση μου δεν έγινε ούτε καν καμία ενημέρωση, ούτε sms μου ήρθε ούτε τίποτα, πράγμα που φαίνεται ανησυχητικό. Το σύστημα πληρωμών λειτουργεί αυτοματοποιημένα. Εκτιμώ πως επειδή η αργία έπεσε Δευτέρα, θα γίνουν όλα αύριο μιας και οι 2 προηγούμενες ημέρες ήταν Σαββατοκύριακο και δύσκολα θα το έκαναν την Παρασκευή (αυτό γίνεται αν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα στο ΣΚ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα