Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία FLIP

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Lewnidas1995,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, efib said:

Ήταν ένα rollercoaster. Στην αρχή θετικες εντυπώσεις, μετά αρνητικές που όμως το γύρισαν πίσω άμεσα με DHL, και τώρα αναμένεται η συνέχεια.

Δεν αλλάζει το γεγονός ότι τους θεωρώ αναξιόπιστους, αλλά λεφτά και συσκευή δεν θα χάσεις.

Γιατί το έχεις πάρει τόσο πατριωτικα δεν μπορώ να καταλάβω; Ζωή δεν έχεις;

Και μην κάνεις ότι δεν ήξερες ότι θα έστελνα και άλλη συσκευή, αφού στο είχα πει στα πμ 😘 απλά γουστάρεις το drama 😱

Ευτυχώς έχω ζωή χωρίς «drama queen» καταστάσεις αλλά δεν σταματώ να εκπλήσσομαι κάθε φορά! 

Κανονικά η flip θα έπρεπε να διαβάσει αυτό το τοπικ και να σου ξαναστείλει τη συσκευή σου πίσω, ώστε να απευθυνθείς στη συνέχεια στο συνήγορο του καταναλωτή και να φτιάξουν και αυτοί με τη σειρά τους …νέο συκώτι! 😛 

• Sad 1
  • Haha 4
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 10:28 ΠΜ, bill_viper είπε

Για να δούμε, πρόλαβα κι έστειλα ένα iPhone 15 με 99% μπαταρία με 598€ (20ημερη πληρωμή, προχθές το πήρε η ACS) και τώρα το κοστολογούν 456€ (τεράστια διαφορά)!!

Τώρα μου μπήκαν τα τριζόνια αν βρουν κάτι όταν παραλάβουν, αν και η συσκευή είναι σαν να βγήκε τώρα από το κουτί της..

Με quotάρω, τέλος καλό όλα καλά, η πληρωμή θα γίνει κανονικά (603€ με το 5€ voucher εγγραφής) παρόλο που κοστολογείται πλέον στα 456€!!

Screenshot 2024-12-03 at 11.04.57.png

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, bill_viper said:

Με quotάρω, τέλος καλό όλα καλά, η πληρωμή θα γίνει κανονικά (603€ με το 5€ voucher εγγραφής) παρόλο που κοστολογείται πλέον στα 456€!!

Screenshot 2024-12-03 at 11.04.57.png

Στις 20/12 θα λάβεις sms πως πιστώθηκε το ποσό (22 πέφτει Κυριακή, αυτό έγινε και στη δική μου περίπτωση). :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στις 20/12 θα λάβεις sms πως πιστώθηκε το ποσό (22 πέφτει Κυριακή, αυτό έγινε και στη δική μου περίπτωση). :) 

Τέλεια!! Έβαλα και το ΙΒΑΝ της Payzy που δεν κρατάει προμήθεια στα εισερχόμενα εμβάσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2024 στις 8:00 ΜΜ, billdanos είπε

Ευτυχώς έχω ζωή χωρίς «drama queen» καταστάσεις αλλά δεν σταματώ να εκπλήσσομαι κάθε φορά! 

Κανονικά η flip θα έπρεπε να διαβάσει αυτό το τοπικ και να σου ξαναστείλει τη συσκευή σου πίσω, ώστε να απευθυνθείς στη συνέχεια στο συνήγορο του καταναλωτή και να φτιάξουν και αυτοί με τη σειρά τους …νέο συκώτι! 😛 

Γιατί μόνο στην flip καταγγελία; Θα κάνω ΚΑΙ στον ηθικό αυτουργό! Black Friday καταγγελιών 🫣 

Ερώτηση: ο έλεγχος πόσο διαρκεί; Διαβάζω για 2-3 ώρες. Έχει έρθει μόνο το μήνυμα οθόνη και περίβλημα και σκελετός ότι είναι τέλεια.

Επεξ/σία από efib
Δημοσ.

Πριν από λίγο στάλθηκε email ότι έγινε ο έλεγχος και περιμένω τα χρήματα σε 1-2 μέρες όπως μου είπε η κυρία.. το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα τελικά ήταν θέμα της acs και όχι της flip .. 😅

Δημοσ.

Να ενημερώσω και εγώ ότι πλήρωσαν κανονικά σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο για το iPhone 13 mini που είχα στείλει.

Δημοσ.

Να πω και εγω πως ολα πηγαν τελεια. 

Εκανα αιτημα Κυριακη βραδυ και Δευτερα πρωι ηταν καποιος απο την ACS να παραλαβει ενω ελεγε θα ερθει Τριτη. 
Ευτυχως εγω το ειχα ετοιμο απο πριν δηλαδη γιατι αλλιως θα τον εδιωνα. Εδωσα ενα 12Pro 256GB και μου ελεγε για 280 ευρω περιπου οτι θα παρω σε 20 μερες. 

Οντως ολα πηγαν καλα, εγω απο Γιαννενα αλλα εφτασε σε αυτους καμια 6-7 μερες μετα. 

Την ιδια μερα απο Θεσσαλονικη εστειλε κ ο κολλητος. Το δικο του εφτασε πιο γρηγορα σε αυτους και μαλιστα ενω δηλωσε οτι ειναι 128GB το δικο του κινητο απο λαθος, οταν εγινε ο ελεγχος του ειπαν οτι ειναι 256GB κ οτι αξιζει πιο πολλα λεφτα! 

Αλλα πραγματικα μετα απο 20 μερες τα λεφτα στον λογαριασμο. 

Για μενα μπραβο τους! 

Δημοσ.

Πριν μιαμιση ωρα περιπου παρεδωσα στο courier, ο λογαριασμο μου στο flip δεν θα επρεπε να εχει ενημερωθει και να παει στο δευτερο βημα οτι το προιον ειναι σε διαδικασια παραδοσης? Ρωταω γιαι δεν αλλαξε τιποτα και ειναι ακομα στο πρωτο βημα στην διαδικασια προετοιμασιας τησ συσκευης για παραδοση

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Pwpwpw said:

Πριν μιαμιση ωρα περιπου παρεδωσα στο courier, ο λογαριασμο μου στο flip δεν θα επρεπε να εχει ενημερωθει και να παει στο δευτερο βημα οτι το προιον ειναι σε διαδικασια παραδοσης? Ρωταω γιαι δεν αλλαξε τιποτα και ειναι ακομα στο πρωτο βημα στην διαδικασια προετοιμασιας τησ συσκευης για παραδοση

Βιάζεσαι... Περιμένεις τα συστήματα εδώ των εταιρειών courier να είναι συνεχώς online με τους πελάτες τους?

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, billdanos είπε

Βιάζεσαι... Περιμένεις τα συστήματα εδώ των εταιρειών courier να είναι συνεχώς online με τους πελάτες τους?

Ενημερώθηκε ήδη και η καρτέλα στο flip!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι στιγμης ολα κυλησαν αψογα και απροβληματιστα.Πριν καμια ωρα μου ηρθε email οτι παρελαβαν την συσκευη και τωρα ειναι σε διαδικασια τεχνικου ελεγχου.

Μενει να δω αν μετα την ολοκληρωση του ελεγχου το ποσο θα ειναι ιδιο με την αρχικη εκτιμηση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, billdanos είπε

Η "φίλη" μας πού να είναι άραγε τόσες ημέρες τώρα? 😛 

Ήρθε και το mail ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η συσκευή είναι στην κατάσταση που περιέγραψα και εγώ,   οπότε  το ποσό  θα πιστωθεί στις 6 Ιανουαρίου στον λογαριασμό μου. 
Άκρως απροβλημάτιστη διαδικασία έως τώρα, μένει  τώρα το τελευταίο σκέλος αν  θα είναι συνεπείς στην ημερομηνία πληρωμής. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Γράφω και εγω την εμπειρία μου μιας και οι δικές σας με ώθησαν στο να πουλήσω την συσκευή μου. Ανακάλυψα το Flip τυχαία μέσω μια διαφήμισης. Για Iphone  15 pro 128gb μου δίναν 800Ε ενω είχα βάλει αγγελία 700 και μονο για παζάρια μου στέλνανε. 21/11 έκανα την παραγγελία, 22/11 ήρθαν απο την UPS αν θυμάμαι καλα (αντί για 25/11 που έλεγε αρχικά). 25/11 έφτασε και την ίδια μέρα το ανεβάσανε προς πώληση κατευθείαν καθώς η περιγραφή μου ήταν ακριβής (την ίδια ή την επόμενη το πούλησαν κιόλας). 16/12 έγινε η εντολή πληρωμής σε Payzy και σε λιγες ώρες μπήκαν και τα χρήματα. Πακετάρω MacBook και AppleWatch σιγα σιγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...