efib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η δική σου καλή εμπειρία δεν αναιρεί την κακή εμπειρία των άλλων. Απλά σου έδωσαν 926€ και κανείς τεμεναδες. Αλλιώς θα έλεγες την εμπειρία σου και θα το άφηνες εκεί το θέμα, χωρίς να χαρακτηρίζεις όσους δεν είχαν την ίδια καλή εμπειρία με εσένα. Edit .Δεν σε χαρακτήρισα, ούτε είπα ότι λες ψέματα για την καλή εμπειρία σου. Τι κόλλημα έφαγες με εμένα μόνο εσύ το ξέρεις. Σε λίγο θα μας απαγορεύσεις να μιλάμε κιόλας. Μπορείς να με κάνεις ignore και να μην συγχυζεσαι. Spoiler Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από efib
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 36 minutes ago, efib said: Η δική σου καλή εμπειρία δεν αναιρεί την κακή εμπειρία των άλλων. Απλά σου έδωσαν 926€ και κανείς τεμεναδες. Αλλιώς θα έλεγες την εμπειρία σου και θα το άφηνες εκεί το θέμα, χωρίς να χαρακτηρίζεις όσους δεν είχαν την ίδια καλή εμπειρία με εσένα. Edit .Δεν σε χαρακτήρισα, ούτε είπα ότι λες ψέματα για την καλή εμπειρία σου. Τι κόλλημα έφαγες με εμένα μόνο εσύ το ξέρεις. Σε λίγο θα μας απαγορεύσεις να μιλάμε κιόλας. Μπορείς να με κάνεις ignore και να μην συγχυζεσαι. Hide contents Για την ώρα: Καλές εμπειριες > Κακές εμπειρίες και δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι επειδή δεν πρόσεξες πως δεν θα σου επέστρεφαν πίσω το κουτί. 2
efib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μπράβο! Κέρδισες στο υπερατου. Είπαμε είσαι ο καλύτερος! Τα ξέρεις όλα ! 1
Pwpwpw Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, kaktos77 είπε μόλις τώρα προσπάθησα να προχωρήσω την πώληση και δίνουν πλέον αντί για 340, 275 και αν θέλεις και τα χρήματα σε 2-3 εργάσιμες δίνουν μόλις 230. Νομίζω ότι το ξεφτίλισαν πλέον. Βασικά πλέον δίνουν παρόμοιες τιμές που δίνουν και οι υπόλοιποι της αγορές, οι τιμές που δίναν πρώτα ήταν υπερβολικά καλές, παίζει να ήταν υψηλότερες από όσο έπιανε με συσκευή για πωληση σε αγγελία!
bill_viper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Για να δούμε, πρόλαβα κι έστειλα ένα iPhone 15 με 99% μπαταρία με 598€ (20ημερη πληρωμή, προχθές το πήρε η ACS) και τώρα το κοστολογούν 456€ (τεράστια διαφορά)!! Τώρα μου μπήκαν τα τριζόνια αν βρουν κάτι όταν παραλάβουν, αν και η συσκευή είναι σαν να βγήκε τώρα από το κουτί της..
efib Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Έστειλα ένα 15pm στα 926€. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό. Θα παραλάβουν; Θα βρουν κάτι; 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 22 hours ago, efib said: Έστειλα ένα 15pm στα 926€. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό. Θα παραλάβουν; Θα βρουν κάτι; Συγγνώμη, μετά από οοοοοολα αυτά που έχεις γράψει για την εμπειρία σου με το flip, τους έστειλες πάλι συσκευή? Ή αναφέρεσαι στην πρώτη? 2
efib Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, billdanos είπε Συγγνώμη, μετά από οοοοοολα αυτά που έχεις γράψει για την εμπειρία σου με το flip, τους έστειλες πάλι συσκευή? Ή αναφέρεσαι στην πρώτη? Ναι. Και σε εσένα θα το έδινα για 926€. Ίδια συναισθήματα έχω για εσένα και την flip 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 33 minutes ago, efib said: Ναι. Και σε εσένα θα το έδινα για 926€. Ίδια συναισθήματα έχω για εσένα και την flip Σαν το σύνδρομο Στοκχολμης ένα πράγμα! 😛 3
efib Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Είσαι και ιατρός; Μπα, business is business. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Βλέπω τους χαρακτηρισμούς τους σβήνεις οπότε σε βολεύει 😘
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, efib said: Είσαι και ιατρός; Μπα, business is business. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Βλέπω τους χαρακτηρισμούς τους σβήνεις οπότε σε βολεύει 😘 Μα αν δει κάποιος από την αρχή όλα όσα έχεις γράψει σε αυτό το θέμα και μετά δει το σημερινό σου μήνυμα, θα νομίσει πως σου χακαραν το λογαριασμό και γράφει κάποιος άλλος! 😛 15 minutes ago, sleepychris said: Ζητάω βαρέα και ανθυγιεινά εδώ και δεκαετίες αλλά δεν… 😵💫 5
efib Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 57 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα αν δει κάποιος από την αρχή όλα όσα έχεις γράψει σε αυτό το θέμα και μετά δει το σημερινό σου μήνυμα, θα νομίσει πως σου χακαραν το λογαριασμό και γράφει κάποιος άλλος! 😛 Ζητάω βαρέα και ανθυγιεινά εδώ και δεκαετίες αλλά δεν… 😵💫 Ήταν ένα rollercoaster. Στην αρχή θετικες εντυπώσεις, μετά αρνητικές που όμως το γύρισαν πίσω άμεσα με DHL, και τώρα αναμένεται η συνέχεια. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι τους θεωρώ αναξιόπιστους, αλλά λεφτά και συσκευή δεν θα χάσεις. Γιατί το έχεις πάρει τόσο πατριωτικα δεν μπορώ να καταλάβω; Ζωή δεν έχεις; Και μην κάνεις ότι δεν ήξερες ότι θα έστελνα και άλλη συσκευή, αφού στο είχα πει στα πμ 😘 απλά γουστάρεις το drama 😱 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 -μωρο μου τι εχεις; -τιποτα αυτο ακριβως εισαι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα