AIRTSIOY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αξιοπιστία για πώληση στο flip όσον αφορά την καταβολή χρημάτων έπειτα από 20 μέρες.
Λύση Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Μόλις χθες έλαβα τα λεφτά μου για 15 pro max, όλα μια χαρά
sotiris123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Έχω στείλει και εγώ ένα 14 pro. Από τη στιγμή που το έδωσα στη γενική έκανε 5 μέρες να το παραλάβουν στη Ρουμανία και από χθες το μεσημέρι είναι στο στάδιο του ελέγχου. Περιμένω να δω και εγώ
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 7 hours ago, sotiris123 said: Έχω στείλει και εγώ ένα 14 pro. Από τη στιγμή που το έδωσα στη γενική έκανε 5 μέρες να το παραλάβουν στη Ρουμανία και από χθες το μεσημέρι είναι στο στάδιο του ελέγχου. Περιμένω να δω και εγώ εμενα ο ελεγχος δεν κρατησε ουτε 2 ωρες 1
Stelaras1993 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 10 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Μόλις χθες έλαβα τα λεφτά μου για 15 pro max, όλα μια χαρά Πόσα πήρες εάν επιτρέπεται;
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 926 σε 20 μερες 8 minutes ago, Stelaras1993 said: Πόσα πήρες εάν επιτρέπεται;
Stelaras1993 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 17 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε 926 σε 20 μερες Τα 926 είναι τρομερά για 15promax πλέον, απορώ πως δίνουν τόσα μου φαίνεται πολύ περίεργο . Δεν αξίζει να το δώσεις σε ιδιώτη τότε εάν και εφόσον είναι αξιόπιστη . Εχουμε δει από πουθενά αρνητικό feedback για την flip?
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 4 minutes ago, Stelaras1993 said: Τα 926 είναι τρομερά για 15promax πλέον, απορώ πως δίνουν τόσα μου φαίνεται πολύ περίεργο . Δεν αξίζει να το δώσεις σε ιδιώτη τότε εάν και εφόσον είναι αξιόπιστη . Εχουμε δει από πουθενά αρνητικό feedback για την flip? Γι αυτό και γω το έκανα. Μου το ζητούσαν 850 και 800 κάποιοι και καλύτερα να το έβαζα φωτιά με αυτά τα λεφτά. Δεν έχω δει κάπου αρνητικά, αλλά και τα περισσότερα θετικά που βλέπω είναι για πωλήσεις κ όχι για αγορές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Το μόνο πρόβλημα είναι ο συντονισμός τους με τις εδώ εταιρείες courier μέχρι να έρθουν να το πάρουν... Έκανα την online αίτηση και διάλεξα να έρθει ο courier 3 ημέρες μετά που θα ήμουν σπίτι. Μου έβγαλε ένδειξη πως θα είναι η Γενική Ταχυδρομική. Μετά από 2 ώρες! υπάλληλος της Γενικής Ταχυδρομικής χτυπούσε το κουδούνι μου... Τους πήρα τηλέφωνο "sorry λάθος, θα έρθουμε την ημέρα που ζητήσατε". Την αμέσως επόμενη ημέρα βρίσκω στην είσοδο έντυπα παραλαβής και αποστολής (αυτό το τεράστιο αυτοκολλητο που κολλάς πάνω σε ένα δέμα) από την UPS... Μιλάω με εκπρόσωπο της flip και μου λένε "αποκλείεται, εμείς ενημερώσαμε τη Γενική Ταχυδρομική και όχι την UPS και αγνοείστε αυτό που λάβατε"... Φαίνεται πως εκτός από τη χρέωση που έκαναν στη Γενική Ταχυδρομική, από τα κεντρικά τους στη Ρουμανία έστειλαν άλλο ένα ξεχωριστό αίτημα παραλαβής μέσω της UPS... Σήμερα υποτίθεται πως θα έρθει η Γενική Ταχυδρομική. Να στοιχηματίσω αν θα εμφανιστεί κανείς??? 😛
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, billdanos said: Το μόνο πρόβλημα είναι ο συντονισμός τους με τις εδώ εταιρείες courier μέχρι να έρθουν να το πάρουν... Έκανα την online αίτηση και διάλεξα να έρθει ο courier 3 ημέρες μετά που θα ήμουν σπίτι. Μου έβγαλε ένδειξη πως θα είναι η Γενική Ταχυδρομική. Μετά από 2 ώρες! υπάλληλος της Γενικής Ταχυδρομικής χτυπούσε το κουδούνι μου... Τους πήρα τηλέφωνο "sorry λάθος, θα έρθουμε την ημέρα που ζητήσατε". Την αμέσως επόμενη ημέρα βρίσκω στην είσοδο έντυπα παραλαβής και αποστολής (αυτό το τεράστιο αυτοκολλητο που κολλάς πάνω σε ένα δέμα) από την UPS... Μιλάω με εκπρόσωπο της flip και μου λένε "αποκλείεται, εμείς ενημερώσαμε τη Γενική Ταχυδρομική και όχι την UPS και αγνοείστε αυτό που λάβατε"... Φαίνεται πως εκτός από τη χρέωση που έκαναν στη Γενική Ταχυδρομική, από τα κεντρικά τους στη Ρουμανία έστειλαν άλλο ένα ξεχωριστό αίτημα παραλαβής μέσω της UPS... Σήμερα υποτίθεται πως θα έρθει η Γενική Ταχυδρομική. Να στοιχηματίσω αν θα εμφανιστεί κανείς??? 😛 Η φλιπ δουλεύει με ups και η ups εδώ δουλεύει με γενική. Μόλις παραλάβει ο κούριερ δεν θα έχεις εικόνα με tracking. Ήταν γενικά λίγο παράξενη η συναλλαγή της αποστολής αλλά τέλος καλό όλα καλα
Stelaras1993 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Η φλιπ δουλεύει με ups και η ups εδώ δουλεύει με γενική. Μόλις παραλάβει ο κούριερ δεν θα έχεις εικόνα με tracking. Ήταν γενικά λίγο παράξενη η συναλλαγή της αποστολής αλλά τέλος καλό όλα καλα Αμα χαθεί η συσκευή στο πήγαινε ξέρω γω ή οτιδήποτε , είχαμε iPhone … και άντε απέδειξε τι είχες μέσα κλπ μετά . Περίεργα πράγματα
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 47 minutes ago, Stelaras1993 said: Αμα χαθεί η συσκευή στο πήγαινε ξέρω γω ή οτιδήποτε , είχαμε iPhone … και άντε απέδειξε τι είχες μέσα κλπ μετά . Περίεργα πράγματα το ιδιο ισχυει σε οποιαδηποτε αποστολη φιλε μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 56 minutes ago, Stelaras1993 said: Αμα χαθεί η συσκευή στο πήγαινε ξέρω γω ή οτιδήποτε , είχαμε iPhone … και άντε απέδειξε τι είχες μέσα κλπ μετά . Περίεργα πράγματα 7 minutes ago, Lewnidas1995 said: το ιδιο ισχυει σε οποιαδηποτε αποστολη φιλε μου Υπάρχει κάποια ασφάλιση στις αποστολές από ότι μου είπαν τηλεφωνικά. Επίσης ζήτησαν με το που το παραλάβει η Γενική να τους στείλω το αποδεικτικό αποστολής για επιπλέον επιβεβαίωση και tracking, μιας και το έντυπο που έλαβα από ups είχε άλλο number από αυτό που θα μου δώσει η Γενική… Γενικώς από όσους ξέρω και τη χρησιμοποίησαν σαν υπηρεσία, όλοι έλαβαν τα ποσά στις συμφωνημένες ημερομηνίες. Οι τιμές που δίνουν είναι καλές μιας και αν δείτε στη σελίδα τους στη συνέχεια τα πουλάνε σε ακόμη μεγαλύτερες τιμές και αυτό γιατί προσφέρουν επιπλέον δική τους εγγύηση ενώ η επίσημη συνήθως έχει λήξει, αντικαθιστούν προβληματικές μπαταρίες και τα στέλνουν με δική τους branded συσκευασία μαζί με αξεσουάρ κλπ. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Update: Τελικά κατάφερε επιτέλους και ήρθε η Γενική Ταχυδρομική και το πήρε. Σε 2 ώρες περίπου ενημερώθηκε και ο λογαριασμός μου στο flip.gr και εμφανίστηκε το tracking number και η παρακολούθηση του πακέτου. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 On 24/10/2024 at 23:33, billdanos said: Update: Τελικά κατάφερε επιτέλους και ήρθε η Γενική Ταχυδρομική και το πήρε. Σε 2 ώρες περίπου ενημερώθηκε και ο λογαριασμός μου στο flip.gr και εμφανίστηκε το tracking number και η παρακολούθηση του πακέτου. Κάτι άλλο που πρόσεξα εγώ. Σε ότι βίντεο είδα κρατούσε 3€ η τράπεζα από την κατάθεση. Εμένα στην payzy δεν κράτησε. Ενημέρωσε μας όταν σου μπούνε τα χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα