vangos40 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 θελω να αντικαταστησω ενα WD 12GB που ειναι master με ενα WD 120GB και να μεταφερω τα δεδομενα του πρωτου(λειτουργικο κλπ) στον δευτερο,τον οποιο θελω χωρισμενο σε partitions. Για να μην κανω καμμια πατατα πειτε μου τι ενεργειες πρεπει να κανω και με ποια σειρα. Εχω GHOST 2003,Partition magic klp Το λειτουργικο μου ειναι 98SE. Θα προτιμουσα τo image του παλιου δισκου να μην το αποθηκευσω σε CD.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 eee ta 98 vlepoun 120? den thimame.....vasika tha kaneis disk to disk mesa apo to ghost....tha vgaleis ektos ton 12ari (ton kratas stin akri mexri na sigourefteis oti ola einai ok) kai meta me to partition magic kopse rapse oti partition goustareis (tha mporouses na ta ftiakseis kai me fdisk prin to ghost alla kalitera na ksereis prota oti doulevei to image )
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Απλά ρωτάω: Τι σύστημα έχεις , για να βάλεις δίσκο 120GB , και "λειτουργικό"... Windows 98SE ???
vangos40 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Τι σύστημα έχεις , για να βάλεις δίσκο 120GB , και "λειτουργικό"... Windows 98SE ??? PII 400.Τι δισκο προτεινεις? kai meta me to partition magic kopse rapse oti partition Μηπως πρεπει να κανω partitions πρωτα και μετα να χρηασιμοποιησω το ghost?
peterp@n^ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 PII 400.Τι δισκο προτεινεις? Kala, kai h motherboard tou PII tha uposthrizei disko ews 120GB??????? :roll: :roll: :roll: Me tipota!!! Prosexe giati den tha sou doulevei kai tha thes kai nea mobo meta!!
vangos40 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Kala, kai h motherboard tou PII tha uposthrizei disko ews 120GB??????? Η motherboard ειναι asus P2B i440BX και μετα απο αναβαθμιση που εκανα στο BIOS λεει οτι υποστηριζει δισκο πανω απο 32GB.Αλλα ποσα GB ακριβως δεν ξερω. Eχει καποιος υπ οψι κατι σχετικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.