Προς το περιεχόμενο

Realme GT Master, πρόβλημα με τις κλήσεις

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Despotas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα.

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το κινητό μου Realme GT Master.

Ξαφνικά δεν μπορώ να κάνω ούτε να δεχθώ κλήσεις. Δούλευε κανονικά 3 χρόνια. Όταν πας να καλέσεις δεν ανοίγει γραμμή ενώ όταν με καλούν δεν χτυπάει η συσκευή.

Ο άλλος όταν με καλεί στη γραμμή άλλες φορές του χτυπάει και άλλες φορές δείχνει κατειλημμένο.

Όπως είπα δούλευε μια χαρά τόσο καιρό. Δεν υπάρχει καμία φραγή ούτε θέμα ρυθμίσεων ούτε άλλαξα κάτι.

Επίσης το κινητό λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα (Data, WiFi, SMS όλα κομπλέ).

Η SIM είναι Cosmote. Σε άλλη συσκευή δουλεύει μια χαρά. Πήρα και νέα SIM και τα προβλήματα παραμένουν.

Επίσης δοκίμασα SIM άλλης εταιρείας στο Realme GT Master και δούλεψε μια χαρά.

Τέλος, το πήγα στο επίσημο service της Realme (https://www.procordia.gr/) όπου μου είπαν πως θέλει αλλαγή πλακέτας με κόστος 250€ και φυσικά δεν έκανα την επισκευή.

Έχω άλλη συσκευή και κάνω τη δουλειά μου αλλά αναρωτιέμαι αν όντως είναι η πλακέτα. Θα εκτιμούσα καμιά γνώμη.

Επεξ/σία από Despotas
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

Να αναφέρω απλά πως το πρόβλημα λύθηκε.

Η Cosmote ενεργοποίησε το Wifi Calling (ή αλλιώς VoLTE) και δουλεύει μια χαρά πλέον.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ioannischr είπε

ωραιο σερβις εχει η realme

Άστα φίλε, τραγικοί δυστυχώς..

Αναρωτιέμαι αν έστω έκαναν δοκιμή με τις SIM..

Δημοσ.

επειδη ειχα το ιδιο προβλημα με το ιδιο κινητο  κοιτα πως θα το λυσεις.

θα βαλεις την κανονικη σου  sim στην θεση 1 και θα βαλεις μια ακομα καρτα της  cosmote  πχ. whats up με 5 ευρω  στην θεση 2.

στο  whats up μην κανεις ανανεωσεις χρονου και μην το χρησιμοποιεις. ενναλακτικα μια αλλη καρτα  ενεργη  της cosmote  στην θεση 2. και

οταν θα πηγαινεις να κανεις κλησεις θα επιλεγεις sim   θεση 1.ελπιζω να βοηθησα....

Δημοσ.

Ολες οι εταιρίες έχουν στα επίσημα service , ακριβές χρεώσεις  σε πλακέτες, για να συμφέρει επισκευή εκτός εγγύησης .

Aκολουθούν τις επίσημες οδηγίες επισκευής της κάθε εταιρίας .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...