Despotas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το κινητό μου Realme GT Master. Ξαφνικά δεν μπορώ να κάνω ούτε να δεχθώ κλήσεις. Δούλευε κανονικά 3 χρόνια. Όταν πας να καλέσεις δεν ανοίγει γραμμή ενώ όταν με καλούν δεν χτυπάει η συσκευή. Ο άλλος όταν με καλεί στη γραμμή άλλες φορές του χτυπάει και άλλες φορές δείχνει κατειλημμένο. Όπως είπα δούλευε μια χαρά τόσο καιρό. Δεν υπάρχει καμία φραγή ούτε θέμα ρυθμίσεων ούτε άλλαξα κάτι. Επίσης το κινητό λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα (Data, WiFi, SMS όλα κομπλέ). Η SIM είναι Cosmote. Σε άλλη συσκευή δουλεύει μια χαρά. Πήρα και νέα SIM και τα προβλήματα παραμένουν. Επίσης δοκίμασα SIM άλλης εταιρείας στο Realme GT Master και δούλεψε μια χαρά. Τέλος, το πήγα στο επίσημο service της Realme (https://www.procordia.gr/) όπου μου είπαν πως θέλει αλλαγή πλακέτας με κόστος 250€ και φυσικά δεν έκανα την επισκευή. Έχω άλλη συσκευή και κάνω τη δουλειά μου αλλά αναρωτιέμαι αν όντως είναι η πλακέτα. Θα εκτιμούσα καμιά γνώμη. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από Despotas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Αν έχεις αμφιβολίες ,ρώτησε και σε ανεξάρτητο service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα